Implantolog – dr. Ravnihar, Mlaka pri Kranju
Pozdravljeni!
Ali ima kdo kakršnekoli izkušnje z dr. Benjaminom Ravniharjem z Mlake pri Kranju?
Rabim implantant(lahko bi imela mostiček, vendar ga ne želim, ker gre za enico), bila na informativnem razgovoru pri njem, vendar pa vseeno želim slišati izkušnje (kakršnekoli) glede zadovoljstva z njegovim delom. Odnos mi je bil na pregledu ok.
Cena ni nizka, želim pa imeti dobro in strokovno narejeno in ne potem problemov. Ja, zavedam se, da lahko grem drugam, vendar pa vsak za razgovor in pregled računa 50 €, kar pa tudi ni malo. Res pa je tudi, da višja cena implantata ne pomeni nujno tudi večje kakovosti.
Za vsako mnenje sem hvaležna.
Ali je ta dr. Ravnihar ta, ki dela na zasebni kliniki? Sprašujem zato, ker sem iz drugega konca Slovenije in sama nisem bila pri njemu, je bil pa mož. Doktor mu je naredil implantat, njegov zobar pa mu je gor naredil še zob. Z obema zelo zadovoljni.
Cena- mislim, da je bil implantat 750 evrov (brez doplačila za začasno protezico), plus 450 evrov za zob. Zraven je bilo parkrat za doplačat še slikanje in pregled (kar lahko hitro nanese še 100 evrov).
Je pa mož diabetik, zato ga je zdravnik k dr. Ravniharju poslal, ker so mislili rešit stari zob, pa je bilo preveliko tveganje za poškodbo živca. Zelo v redu odnos. Kot vidim pa cena ni pretirana glede na stomatološko kliniko.
Hvala obema za odgovor, še posebej mi je koristen tvoj “sončna Goriška”, kajti zanimajo me praktične izkušnje.
Ceno pa vem, tj. 1500 € (implantat, začasni zob, ker gre za sprednjega in popolna keramična prevleka). Vidim, da je cenejši kot Stomatološka klinika, kar me veseli.
Upam, da se mi oglasi še kdo s svojimi izkušnjami.
Mimogrede vprašam, če je kdo bil letos mogoče pri dr. Matiji Gorjancu v Ljubljani, kajti pri njih so cene očitno bolj skrite in ti jih ne povejo dokler ne prideš na pregled (le-ta stane 50 €, kar zame ni malo in zato, da te potem skoraj kap zaradi cene res ne bi rada tja hodila). Ja, saj vem, da se razlikujejo od primera do primera ampak lahko bi povedali, da stane toliko in toliko, vendar pa so lahko odstopanja navzgor Baje je zelo kvaliteten, ampak pri ceni imam eno mejo.
Mogoče ve kdo ceno?
Hvala za vsako informacijo – vsaka mi bo prišla še kako prav!
On je moj zobar Operiral in popravil napako Osovnikarjeve iz Šk. Loke ( ja, Primož, z imenom in priimkom blatim ), ki mi je zafurala zob u nulo. Skratka, hodim k njemu privat. Dam 100 eur letno za preglede, kako plombico in sem brez problemov že par let. Si pustim dat injekcijo proti bolečinam in potem oddremam tistih 15 minut, ko šari po meni. Po zobeh, no.