Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Implatanti-koliko časa boli

Implatanti-koliko časa boli

Po vstavitvi implatanta-koliko časa vas je bolelo tako, da ste jedli tablete?
Teden, dva?

Dve uri po vstavitvi nič ker sem pred posegom vzela nalgesin, potem pa 2 uri bolečin. Skoraj nič…

Lp

Praviloma ne boli nič, ne sme boleti, če ne je nekaj narobe.
Imam 5 implantov, nobenih bolečin, nobenih vnetij, nobenih težav.
Seveda je možno, da so prisotne manjše bolečine, ker je to poseg v kostno strukturo… vrtanje in montaža tujka v kost… nekaj časa je možna manjša bolečina in nelagodje, to je tudi vse.

Mene ni nic bolelo.

Imam 8 implantatov in nikoli mi ni bilo treba jemati protibolečinskih tablet. Sem pa vsakič dobila antibiotik in pri trojki še kapljice za nos, ker bi se pri usekovanju lahko odprla rana.
Vse implantate so mi vstavili na Stomatološki kliniki.
Se pa spomnim, da se je sodelavec odločil za poseg pri zasebniku in ga je deset dni pasje bolelo. Implantat so mu morali odstraniti, ker je baje (po besedah zobarja) njegovo telo zavrnilo tujek.

Si dalo delo hrvatu?

2 implatanta vstavili na Stomatološki. Nič bolelo. Vse ok.

Pravzaprav nič. Implantat so mi vstavili zjutraj, že pri kirurgu sem dobila protibolečinsko tableto, ko je ta popustila (popoldne) sem čutila malo bolečine in sem bolj za preventivo vzela še en nalgesin, pa ga tudi ne bi bilo treba. Potem ni več bolelo.

Bilo je par dni nelagodja, bolj previdno sem jedla, bom previdno sem si umivala zobe, če sem si pritisnila na lice nad mestom vstavitve sem čutila malo boleče. Ampak da bi me prav bolelo, to pa ne. Absolutno nobene potrebe po analgetiku.

New Report

Close