Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Impulse deodorant

Impulse deodorant

Zanima me ce se kera pogresa zeleni Impulse… par let nazaj sem ga skoz kupvala, sedaj pa ga ne opazim nikjer vec…. full mi je mel najbolsi vonj…..mogoce katera ve kaj se je zgodilo s tem deodorantom, so ga umaknili s prodaje? se ga da se kje dobit? pa ne mislm teh novih vrst, te vse poznam…. ce ga je katera uporabljala bo vedla kaj govorim, sama sem ga iskala ze v parih stacunah pa ze kar en lep cas ga ni… se ga torej da se kje dobit?
lp
jeri

Mislim, da sem v Muellerju vidla kar veliko izbiro Impulsov…so pa nekaterim tipom deodorantov spremenili vizualno podobo (npr. Incognito je bil prej moder zdaj je pa vijolično-roza), mogoče zaradi tega ne najdeš željenega. Drugače jih imajo tud kje drugje izven Ljubljane v kakšnih trgovinah, tko da mi je res čudno, da ga ne najdeš.
PS: Meni tud ful dišijo..

to vem da so podobo spremenil…. sam nekak se mi noben ne zdi znan tistemu k je bil par let nazaj zelen…. mozno tudi, da je kasne druge barve sedaj, samo ne vem… res se mi ne zdi nc znan…. ce kera ve kter mi bil zdej n mn pliz pove, ker mi je res najbols deodorant to vcasih bil…

Ko se boš naučila pisati in brati, ga boš mogoče našla. Lp

Ah Romana zase se brigej pa za svojo pisavo! Ce nimas kej pametnega za povedat oz. odgovort rajs bot tih!

Romana tale tvoj komentar pa res ni bil potreben…mislem ej…kaj vse te moti…

New Report

Close