IN BAR ZAPUŠČA
:))
Eh, tudi Emil ni glih perla, no. Pravzaprav se mi zdi, da vsi nekaj glumijo, čeprav so tko edinstveni in “so kar so”. Emil je včeraj vsakič, ko je na ekranu videl, da se ga snema, nase dal nasmeh okrog in okrog glave. Preveč se trudi ugajati vsem in ne verjamem, da je v realnem življenju tudi tako popolnoma prilagodljiv. Grega je ko en klovn, saj pa ne ve drugega kot mahati s tisto njegovo anakondo. Klemen pa tudi že na veliko taktizira. Po mojem mnenju so vsi zelo preračunljivi, čeprav to odločno zanikajo. OK, ampak v tem je itak point – da se bodo krešali med sabo, da bodo dejansko tekmovali za teh 12 MIO. Ampak, da se delajo tako nedolžne je pa že bedno.
Aja, pa to je samo moje mnenje, da ne bo spet kaj narobe. :))
Ja, škoda, da sta bila na vročih stolih ravno Špela in Emil. Jaz bi njiju dva raje v finalu. :))
Upam, da naslednja dva odletita Gregor in Klemen in da bo Emil zmagal. Normalno, da vsi taktizirajo in tekmujejo in glumijo, ampak Emil je vsaj simpatičen. In je ravno prava mešanica žurerja in resnega fanta. :))
Gregor mi gre na živce, ker ima non stop nagubano čelo in gleda žalostno kot en kokeršpanjel.
Klemen mi je pa tudi antipatičen, ker govori kot bi se mu sanjalo – jaz kar živčna ratam ob takih ljudeh! No, hvalabogu se je zdaj malo ostrigel, prej je pa imel res obupno obupno frizuro.