Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek IN BAR ZAPUŠČA

IN BAR ZAPUŠČA

ŠPELA

Pa glih ona, ki so jo nastavli baje…. hahaha

eh men je pa tko luštna…no ja kaj čmo.

ma nekdo mora ven, men je pa emil tak………mnjami

Jaz bi čuknila ven grega in Klemena. Špela mi je bila še kar, Emil pa mi je car – luškan za požret, simpatičen in blazno za štose.

Always look on the bright side of life!!!

špela
ja tudi meni je emil že od samega začetka bil luštkan,navijam za njega..Saj tudi Špela tudi ni slaba full lepe lase ima.

Ja, škoda za Špelco,…bolj bi si odhod domov zaslužil Klemen,…. nevem meni je tako hinavski,….eh, bo že čas prinesel svoje.

JUHUHUHUHU!!!!!!

:))

Eh, tudi Emil ni glih perla, no. Pravzaprav se mi zdi, da vsi nekaj glumijo, čeprav so tko edinstveni in “so kar so”. Emil je včeraj vsakič, ko je na ekranu videl, da se ga snema, nase dal nasmeh okrog in okrog glave. Preveč se trudi ugajati vsem in ne verjamem, da je v realnem življenju tudi tako popolnoma prilagodljiv. Grega je ko en klovn, saj pa ne ve drugega kot mahati s tisto njegovo anakondo. Klemen pa tudi že na veliko taktizira. Po mojem mnenju so vsi zelo preračunljivi, čeprav to odločno zanikajo. OK, ampak v tem je itak point – da se bodo krešali med sabo, da bodo dejansko tekmovali za teh 12 MIO. Ampak, da se delajo tako nedolžne je pa že bedno.

Aja, pa to je samo moje mnenje, da ne bo spet kaj narobe. :))

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Ja, škoda, da sta bila na vročih stolih ravno Špela in Emil. Jaz bi njiju dva raje v finalu. :))

Upam, da naslednja dva odletita Gregor in Klemen in da bo Emil zmagal. Normalno, da vsi taktizirajo in tekmujejo in glumijo, ampak Emil je vsaj simpatičen. In je ravno prava mešanica žurerja in resnega fanta. :))
Gregor mi gre na živce, ker ima non stop nagubano čelo in gleda žalostno kot en kokeršpanjel.
Klemen mi je pa tudi antipatičen, ker govori kot bi se mu sanjalo – jaz kar živčna ratam ob takih ljudeh! No, hvalabogu se je zdaj malo ostrigel, prej je pa imel res obupno obupno frizuro.

Meni se Klemen ne zdi hinavski. Pove vedno kar misli, to ni hinavski. Je hinavski prej Emil, ker se vedno dela lepega in želi vse ustreči. Čeprav je meni Emil drugače super.

Meni se zdi Klemen en sisi. Grega se mi zdi en hinavec, vse za zmago, samo ne svojega mnenja, čeprav se mi skozi bolj zdi, da ga itak nikoli nima. Emil … pojma nimam, Špela … pojma nimam.

Mah, če so res TAAAAAAAAAKIIIIIIIIIIIIIIIIII frendi pa naj se zmenijo, da jim je vseeno kdo zmaga in si naj vsak po 4 miljončke vzame in bo volk sit in koza cela ;))))))))))))))))

New Report

Close