In danes je spet nov dan…
No , po moje bodo spet Terme Zreče v špilu. Tam najamemo hišico oz. apartma v tistih luškanih hiškah in hodimo na hrano v hotel. Tako je volk sit in koza cela – namreč meni ni treba kuhat , če pa se že komu zahoče – imamo pa opremljeno kuhinjo. Pa še jutranjo kavo mi gospodar postreže na balkonu , obrnjenim med smreke.
Ja , pa hrana v hotelu je res dobra, jim gre pohvala !
Pa še možnost jahanja je tam okoli, pa seveda Rogla .
Druga oziroma vzporedna varianta bo za par dni s kamperjem k morju . Bratranec je kupil novega , pa se bomo malo prislinili zraven , upam , da bo ratalo v juniju.
Sicer nas pa čaka avgust – kolektivni dopust na firmi.
Kam pa ti ?
4. julija greva z možem (on gre službeno, žene smo pa od firme vabljene na žur- Yes!) na Irsko za 3 dni. To bo ogrevanje. Potem pa planiramo verjetno par dni Trente in ene 10 dni Hvara tam od 2.8. dalje. Bomo videli, ni še dokončno.
V Zrečah sva imela 3 leta manjše stanovanje. Pa smo premalo tja hodili in sva ga prodala.
No take teme so mi zelo všeč, zato se prištulim…
Moral bi it 17 junija, za 14 dni, malo doma, malo Piran, pa se je včeraj sodelavka parkirala v eno smreko in je šel dopust v……..pač, tja ……..
Naslednja runda naj bi bila konec avgusta, vendar je vse še v zraku.
Seveda, razen če v nedeljo ne izvlečem tistih 300 meljonov.
Seveda bi, samo mi se zdi, da bi bilo to bolj ribarjenje v kalnem :))))))))
Drugače pa bi napravil eno pravo fešto, za cel tjavendan.
Vsak bi imel svojega kelnarja ali kelnarco, oni bi bili topless, pa samo v kravati pa v shortsih, one pa bi imele namesto nedrčkov samo tiste trakce zavezane okrog……..
Ja pa doma bi imel dva črnca za sesat travo iz listja, pa kuharco, tajnika, enga talijančka da bi mi pel kancone, pa seveda varnostnika, da bi mi dal včasih enkrat za ustrelit.
Šoferja pa ne bi imel, nak.
Pismo rosno, jaz imam pa samo željo
po enem takem Brusku, ki bi pritekl, ko
bi jaz tlesknila s prsti, čisto in samo to!
A, a? In to čisto in samo zato, ker sedaj
še naša kužika ne da več prave pozornosti
do roke, ki jo boža in ji daje …… življenjske priboljške. In kaj mi preostane, kot želja po tleskanju, a????
Čao ragazzi, jest andiamo damu!
Zdaj, težko karkoli bolj konkretnega tukaj navedem, ker dr. B. , še ni prišla v ordinacijo. Ampak glede na njeno izrecno in posebno dovoljenje, za izjave, ki jih lansiram v javnost, lahko povem, da imava pa izkušnje z mačkoni. O, to pa ja ! Tu bi obe lahko navedli veliko dejstev in izkušenj, pa jih zaradi poklicne molčečnosti ne smeva. Vse kar lahko povem, brez strahu, da bi moje besede v javnosti izzvale oster protest je, da je najin pacient Jani, izredno hvaležen , potrpežljiv in zaželjen gost najine doktrine.
Ravno azto, ga zdraviva bolj počasi, ker dalj traja…….
Brusko, ne, tako pa ne boš govoril. Čaki se dr. B, samo da pride.
To ni nobena sprostitvena ordinacija, ampak medicinski oddelek za nujno pomoč pacientom v hudi stiski.
Delava hitro, natančno in odgovorno.
Na vprašanje o Predinovi pesmi, ve odgovor Jani. Saj skoz govorim, da je stalen pacient, pa še zelo zadovoljen !!