Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek In danes je spet nov dan…

In danes je spet nov dan…

hahahahaha .. aha … pa še trakce :)))))

:))))) Bgv tudi vsakič ko pride na Madrijo gleda okrog, če bo videla kako oranžno glavico … oranžnih je sicer vedno veliko … a prav tako hudo oranžne je ni nikoli :(((( Je pa tudi res, da Bgv pride ponavadi na Mandrijo ob bolj poznih urah :))))

Veš Nikitka … malo mi je neprijetno tu pri vas. Poznate se že veliko časa, tudi večina se poznate v živo in imate določen način komunikacije med sabo, tako da mi večinoma ni jasno, za kaj se sploh gre. Saj berem stalno … in če se mi zdi, da lahko ponekod tudi jaz kaj dodam … pač dodam … Počasi se vas moram navadit … potem bom pa tudi jaz malo več pisala …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

vse v soju mične svetlobe in nabrušenih barv……

Jao ljudi jaz bi prosil za naslov, ne bi, da prideta na dom :))))))))

aha :))))

Jani se strinja 🙂 in prav… še nej traja, da ne bo prehitro konec :))))

Hja.. do sedaj tega še nisem ugotovil.. me vedno tko tretirata.. da ne pridem do ugotovitev :):):)

a še ne veš naslova al kako?

hehehe klič ja klič :))))

Jani prav.. da bi moral skoz tako proceduro vsak moški :))))))

Ne, ne vem, se bojim, da ni kot une iz Salamona. Mobitel podjetnice :))))))))

Jani, a če greva skupi, je kej popusta na količino ?

Čeprav, se bojim, da naju Štumf opetnajsti. Plačaš dva, tretji zastonj :)))))

Mislim, da kakšnih skupinskih popustov ni :))))

Jani bi tud.. brez popusta :))))

Če se pa bojiš, po pa nič !
Žalila naju pa ne boš.
Tu je govora o medicinski ordinaciji, ponavljam medicinski…

čudovito, Jani :)))))))))))))))))

cmoke !!!!!!!!!

Ja, pa sej medicina je materija, mobitel pa le eno od orodij…..

Sicer se pa zastopim na medicino kot una fantek in punčka iz maila od čebelice………

Uh, pa res, čebelice ni !
Čaki, moram it…

Glih včeraj sem bila … pa jutri bom spet od šeste dalje , pa v nedeljo popoldne ….

Zakaj neki bi ti bilo nerodno tu ?!
Napiši , kar ti leži v tem trenutku – sej ravno zato smo tjavendan , ne ?!
No , komunikacija je res že na nivoju dobrega poznavanja , ampak poglej si Mišona – on je tudi bolj nov , nobenega od nas v resnici ne pozna , ma mu gre zelo dobro :))))

Nikitka svetuje ( he , he , ko naša policija ) sprosti se in uživaj , reci , kar ti paše ( sam zmerjat ne :))) pa tudi to boš lahko , ko se bomo RES spoznali – sej vidiš , kako gre – sploh pa – sej ti gre :)))

Mogoče se bom jutri res kaj po šesti uri oglasila na Mandriji … a ne obljubljam nič (gremo ponavadi iz hiše šele ob kaki 10 uri zvečer … ) …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

New Report

Close