In danes je spet nov dan…
:))))) Bgv tudi vsakič ko pride na Madrijo gleda okrog, če bo videla kako oranžno glavico … oranžnih je sicer vedno veliko … a prav tako hudo oranžne je ni nikoli :(((( Je pa tudi res, da Bgv pride ponavadi na Mandrijo ob bolj poznih urah :))))
Veš Nikitka … malo mi je neprijetno tu pri vas. Poznate se že veliko časa, tudi večina se poznate v živo in imate določen način komunikacije med sabo, tako da mi večinoma ni jasno, za kaj se sploh gre. Saj berem stalno … in če se mi zdi, da lahko ponekod tudi jaz kaj dodam … pač dodam … Počasi se vas moram navadit … potem bom pa tudi jaz malo več pisala …
Lp, Bgv
Glih včeraj sem bila … pa jutri bom spet od šeste dalje , pa v nedeljo popoldne ….
Zakaj neki bi ti bilo nerodno tu ?!
Napiši , kar ti leži v tem trenutku – sej ravno zato smo tjavendan , ne ?!
No , komunikacija je res že na nivoju dobrega poznavanja , ampak poglej si Mišona – on je tudi bolj nov , nobenega od nas v resnici ne pozna , ma mu gre zelo dobro :))))
Nikitka svetuje ( he , he , ko naša policija ) sprosti se in uživaj , reci , kar ti paše ( sam zmerjat ne :))) pa tudi to boš lahko , ko se bomo RES spoznali – sej vidiš , kako gre – sploh pa – sej ti gre :)))