Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek IN OD SEVERNICE ZA SEBATA ….

IN OD SEVERNICE ZA SEBATA ….

Seba, tebi pa Severnica namenja nekaj spešl dobrega za tvoj preskok. Pravi celo takole: glej ga “mulčka” (pazi, tale “mulček” je od mene!!!), najprej si privošči ene sorte medenih tednov, ko si vzame tisto ta nar ta lepše, pol si pa še naredi ene vornih medene tedne, ko to nardi tak, ku je treba ! Da bi le bil srečen, on in vsi z njim.

Takole ti pravi Severnica, sam tolk, da veš!

Lep dan vsem, seba, tebi še en par takih bolj spešlkastih !
Ja, bemtiš, bemtiš, vroča, hot hot roba si zdejle !!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Vroča roba :))))
He , he , ja , tole mu bo pasal prebrat :))))) .

Ja , zdej bo iz malinouca postal možak .

Ej, ej, zeko zekec, tebi spešl en topel objemček,
pa cmoček, pa … ja, ti veš, aneda, ti veš, kako je to,
če človek na vrhu začne v ponedeljek, spodaj konča
v petek, pa gre si v soboto dopoldan frej vzame, pa
gre na vrt, ki meji na njivo??, pa v ponedeljek spet
na vrh …. konca ni… pa kdo si ga sploh želi? Pri vsem
tem ima človek zaposlene možgane, pa telo, pa roke,
noge in srce in …. dušo … tako, da ni moč bežati od
tega, kar po svoji lastni volji in želji imamo, pa nam
ni v veliko pomoč …. rada te imam, zekec, zelo rada!

Naj ti bo dan poln in lep in …. brž na kolo za zdravo telo!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

In ko se ta toplokrog v petek konča , pa sobota oddahe , pa pol spet naprej od zgoraj dol , te počas vse mine , ampak še vedno vseeno gre ritual dalje .
In vrt ki je njiva pospešeno proizvaja plevelnate izdelke kot za šalo in ker ti gre na centralni živčni sistem , se plaziš med gredicami da spet vrneš vrtu nekdanji sijaj.
He, he vidim iz posta , ne rabim ti nič povedat , točno veš kako diham in kako gre vse pr men :)))
Sem zdele nazaj iz kolesa , super je blo in lepo. Sem kar crknjena , zdej pa delo doma :))

Mariči , tudi zajček te ima silno RAD !!!!!

Po urejenosti doma in hiše in vrta ti ne sežem do kolen. Nikoli ti ne bom , to je dejstvo ! Mi pa daje izgubljeno voljo , da se ti vsaj malo približam. Prelepo skrbiš , kako zmoreš vse ne vem , vem pa da je pri tebi tko LEPO .

hahahahahahahahahahahahahah hot roba.

Ja pol se bom pa večkrat ženil hehehehehehehehe

…. res, bog ne daj.!!! Poslušaj bolj izkušene od
tebe !!!

Hecam se. Dost je enkrat. Kdo bo pa to ceremonijo čez dal. Ne rečem za druge, zame je pa res dost

New Report

Close