Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek IN ŠE DANAŠNJI HOROSKOP …

IN ŠE DANAŠNJI HOROSKOP …

Ovni, vas zanima, kaj pišejo za vas danes v ONI?

Pojavili se bosta dve možnosti in močno zaznamovali vaše delo. Zamajali se bodo ustaljeni tiri, a drugega kot čakati, da se vse odvije do konca, pač ne boste mogli storiti. Potrebovali boste veliko potrpežljivosti. Čustvene zadeve boste obrnili v novo smer. Iskanje odgovorov bo uspešno, saj boste spoznali, da ste točno tam, kjer ste tako želeli biti.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

ŠKORPIJONI – november mesec
Občutili boste potrebo, da vse službene naloge spravite v red, jih rešite in po možnosti popravite. Dobro vam bo šlo od rok, saj boste zadeli v bistvo. Obenem se boste spogledovali z novo priložnostjo. Pri čustvenih zadevah bo težje. Ne boste se mogli upreti skušnjavi, čeprav boste vedeli, da to ni tisto pravo. A vse skupaj bo močnejše od razuma.

Pa še LEVI –
Okolje, v katerem delate, bo pokalo po šivih od raznih zahtev, ki jim bo le težko biti kos. V tem kaosu se boste obračali vase, da si boste sploh lahko prišli na jasno. Pri tem bodo iz vas pronicale zrele odločitve. V intimnih odnosih se boste zanašali na preteklost, niti slišati ne boste hoteli za spremembe. Z zadrževanjem se bo prebudilo tisto, česar se boste najmanj nadejali.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Imaš možnost še ribe napisat ? ? ?
Interesantno moja ena riba je doma , druga riba pa ( ma zajček jo je spustu nazaj v vodo ):

HM :))
hmm
Ja nč , nč ne vem kaj bi napisala.

Na zajček:

RIBI

20.2.-20.3.

Najprej si boste morali odgovoriti na vprašanje, kaj sploh želite. Ko boste poznali odgovor, bo vse skupaj veliko lažje doseči. V letu 2003 bo do izraza prišla predvsem vaša resnobna in odgovorna narava, kar ni ravno v skladu z vašim značajem.

ONA

Vaša vrednost v letu 2003 je v nadzorovanju lastnih čustev, spodbujanju notranjega miru in potrpežljivem izpopolnjevanju obveznosti. S svojim nalezljivim šarmom boste na svojo stran pridobili tiste, ki vam lahko pomagajo pri uresničevanju ciljev, naj gre za delo ali za odnose. Vse kaže, da boste tudi sami marsikomu priskočili na pomoč in kar veliko se bo nabralo tistih, ki vam bodo dolžni uslugo. Ne pozabite – uresničevanje vaših želja ni odvisno le od vas, temveč tudi od zvez, ki jih imate in ki bi jih morali nekoliko bolj izkoristiti. Kajpak to ne pomeni, da se v letu 2003 ne boste zanašali predvsem na lastne sposobnosti. Izjemno ustvarjalni boste in naporno boste delali, nekoliko preveč pa boste obremenjeni z ovirami, ki se vam bodo postavile na pot. Ohranite mirno kri in delujte s trezno glavo, pa bo vse v najlepšem redu. Ne gre vedno vse gladko in nekje se pač mora zalomiti. Zelo pomembno je, da za možne zamude in komplikacije ne boste krivili sebe in da si zaradi zapletov ne boste zbijali samozavesti. Prav tako se od pomladi do jeseni izogibajte vzkipljivosti, pretirane kritičnosti in nestrpnosti, saj vam to lahko prinese kar nekaj težav na področju odnosov, še posebej tistih, ki so vam najbolj pomembni. V prvi polovici leta boste nekoliko bolj obremenjeni z družino. Če pričakujete naraščaj ali načrtujete nosečnost, boste v to vložili veliko napora in skrbi. Prepustite se usodi, ne izsiljujte in ne izzivajte po nepotrebnem. Saj poznate tisti pregovor: človek obrača, bog pa obrne.

ON

NAZajček:

OVEN

21.3.-20.4.

Manj boste dojemljivi za zapeljevanja in nedolžna flirtanja. Želeli boste ‘pravo stvar’, ki bi vas notranje zadovoljila, po drugi strain pa se ne boste znali odločiti za pravega.
Bolj boste potrpežljivi kot ponavadi, brzdali pa boste tudi svojo vzkipljivost. Odnosi z bližnjimi bodo veliko bolj sproščeni in plodni, saj boste več časa namenili pogovorom.

ONA
Vaša vrednost v letu 2003 leži v okogrudnem sočustvovanju z drugimi in v izpolnjevanju lastnih skrivnih želja, ambicij in potreb.
Lubezensko življenje bo v letu 2003 izjemno pestro in živahno, zaradi česar se boste znašli v precepu ali naj še naprej pridno izkoriščate priložnosti za ljubezenske avanture ali naj se vsemu temu odrečete in ustalite ob eni osebi. Poslušajte svoje srce. Zanesite se na čustva in občutja varnosti, ki vam jih zbuja dolocena oseba. Nemara se ne boste odločili za nekoga, ki bo po meri vašega tipičnega okusa.
Letos vam bodo namreč veliko bolj všeč zadržani in čustveni ljudje, ki so bolj kot po dokazovanju svojih sposobnosti znani po
nesebičnem dajanju in predajanju. Posebno
pozornost boste namenili tudi lastni
duhovni rasti in sanjam. Poskušali jih boste analizirati in se poglobiti v sporočila vaše podzavesti, ki je po vsem sodeč zelo obremenjena s preteklostjo, še posebej z odnosi s pomembnimi drugimi. V vas se bo prebudila želja, da bi pomagali drugim in poglobili odnose z ljudmi, ki ste jim na takšen ali drugačen način hvaležni, pa jim tega nemara niste nikoli povedali oz. pokazali. Potreba po miru in samoti se bo še posebej povečala v jesenskih dneh, ko boste veliko bolj nagnjeni k marljmemu izpolnjevanju vsakodnevnih obveznostih in potrebi po učenju. Če še nimate hišnega ljubljenčka boste nemara začutili potrebo po tem, da svoj dom popestrite z domačo živalco.

MOJ BOG NIOBČI **********
HVALA ZA TA HOROSKOP
OVEN RULLS A ????????

in veš , saj nekje tuki vmes je resnica….čeprav ne dam nič na horoskop.
Pa vendar se včasih kaj najde kar je zlo res ..

In tuki zdejle je marsikaj res..
Zajček se ustraši svojih čustev in se gre mau skrit..

e a češ da ti jest šlogam..aaa?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

New Report

Close