Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek In to jutro se …

In to jutro se …

….. tudi jaz se in se sprasujem, v cem je
se smisel mojega pocetja?

le kje in zakaj in kako naj najdem odgovor
na moje vprasanje ???

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ojej……ojej…

Ma ženske moje božje…SMISEL JE!!! Pa pika pa konc, reče moj tamal…..in če še nadaljujem..bi rekel..ma dej k ni foraaa….))))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

hej marija no… sej sem tuki nooooooooooooooooooo :)))) A veš.. tista tvoja napisana misel.. da pač moraš imeti tisto rad kar imaš 😉 hehehehe prov fajn sede sem not 😉 v tole razmišljanje o smiselnosti početja :)))

dobro jutro in.. en krasen dan !!!

Jani

Vcasih je bolje..da kaksen odgovor ne vemo,ne poznamo…preprosto ZATO..in pika!
Marici, daj zapoj z menoj..zapri ocke..in se zamisli da si tam nekje..z osebo ob kateri ti zaigra srce..daj no..zakaj ne bi mal sanjali..dajva..in pojva zraven..evo..se ze derem..no pojckam;))

Mmmm, paše, če mi rečeš
dobro jutro, moja mala,
mi paše, če me vprašaš,
kako sem tokrat spala.

Pustim te, da me zvabiš,
na prvi kapučin,
lepo je, da si takšen
preprost in vendar fin.

Ma je lepo,
kar čutim tu okrog srca,
in je menda najboljše
zdravilo za oba.

Mi paše to, kar čutim
mi paše ves ta svet,
mi paše tvoja želja,
mi paše za znoret.

Mi paše to, kar slutim,
mi paše tvoj pogled,
kako mi prideš blizu,
mi paše za umret.

Paše, ko sva tiho,
štejeva korake,
mi paše, ko z motiko
delava junake.

Lepo je, ko se smeješ,
praviš, da si jezen
lepo je, kadar najdeš
besedo za ljubezen.

Ma je lepo,
ko čutim tu okrog srca,
in je menda najboljše
zdravilo za oba.

Mi paše to, kar čutim
mi paše ves ta svet,
mi paše tvoja želja,
mi paše za znoret.

Ta dobra stvar,
me spravi prav na vrh sveta,
na krilih sreče
grem čez rob neba.

Mi paše to, kar čutim,
mi paše ves ta svet,
mi paše tvoja želja,
mi paše za znoret.

Mi paše to, kar slutim,
mi paše tvoj pogled,
kako mi prideš blizu,
mi paše za umret.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

🙂 ja.. tud pesmi je treba imeti rad :)))

dobro jutro SonceK!!

Jutro Mariči in gmajna

Jutro špičonka

Zauh Jani

Jani..teb sem ze tam spodaj namenila dolge besede..sibaj brat..te rabm tam..haha…aja..cmoko na cmoko pa kle..za lep popoln dan…!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Zakaj si tako redkobeseden..dragi..špičon moj???..Je vse okej s teboj???lepga jutrcka ti zelim..in a bova kaj al ne..jaz bi lizala…aha…bi ti tud???Saj ves kaj..da mi ni treba pisat;))…haha

Net nam sestavljajo. Vse je dol padl. Bi lizu bi

Vidis kako te cutim, sem vedela da se nekaj velikega dogaja..okej..pust tist vse tm..pa pejva..midva na liz…mmmm

zauh seba 🙂 kako dogaja :)?

lep dan!

ok.. grem prebrat :)))))

bolj švoh. Je firmi ves internet padel z mail

deal

Kam pa

tja..saj ves no;))

a ste črvička dobil… ja sej.. mislim 🙂 očitno je zdej že boljše 🙂

zdej ko ni neurij.. mate mir?

New Report

Close