In zdaj se je moja ljuba sestrica za vedno poslovila
žalostna907, 21.11.2024 ob 22:02
Ja, zbolela je. Nenadoma in potem…………kot ogenj. Tako hitro, tako brezupno.
ma ja zgodbice za lahko noč marš prasica kakšne teme odpirate vsak dan vam nekoga pobere pa se kao nekaj jokate.a ne dosežete več kot 10 komentarjev.a še vam ni kapnilo debili v glavo?? upam da vam res enga stisne pa pol pišite po forumu prasice zblojene ničvredne
žalostna907, 21.11.2024 ob 22:04
Kaj????????????????
daj marš ko te jebe če bi tebi kdo umrl bi ti ziher imela čas in voljo odpirat teme na monu pa ko te jebe zblojenka odjebi z temi izmišljenimi temami.. je bilo že mnogo smrti pa je to zadnja stvar da bi kdo odprl forum pa jokal na forum ko te jebe
Rusi lažejo in podtikajo, 21.11.2024 ob 22:09
Moje sožalje, naj ji bo lepo za mavrico! Tebi pa obilo tolažbe in notranjega miru! Kdo bo skrbel za otroke?
upam da bo res komu lepše za mavrico ja da bo pol lahko cvilila pa odpirala resnične teme ne pa zblojene teme za klike..vsem tem debilom ko lažete o smrti bližnjih vam želim da se vam to res zgodi pa pol občutite to bolečino..in vi se imate za kaj manj kot psihopata..debilni slovenci.. pokopavate izmišljene sorodnike samo za klike in popularnost na netu..kam je ta svet prišel obupno smrdljiva kuga od avtorja tebi pa želim da se ti res kaj takega pripeti pa da te vidimo če boš pol te teme odpirala na monu ko se bosš pripravljala na pogreb iq sobne temperature..pa vsi ostali komentatorji tudi obupno kako ste nasedli kot kiti na obalo budale slovenske hahhaa
Sta že samostojni, a od zdaj nad njima bdim jaz. Njun oče je , na ja, našel je nekoga in nima časa zanju, pravi. Ampak, sestri sem obljubila, da se dekleti lahko za karkoli obrneta name. Živimo res zelo narazen, a to ni pomembno, zdaj moram skrbeti tudi zanju, kolikor mi bosta dovolili in sami želeli.
žalostna907, 21.11.2024 ob 22:13
Sta že samostojni, a od zdaj nad njima bdim jaz. Njun oče je , na ja, našel je nekoga in nima časa zanju, pravi. Ampak, sestri sem obljubila, da se dekleti lahko za karkoli obrneta name. Živimo res zelo narazen, a to ni pomembno, zdaj moram skrbeti tudi zanju, kolikor mi bosta dovolili in sami želeli.
še par postov pa boš že prilimala link od trr kam nakazat za pomoč phahaha zgodibce za lahko noč odjebi pa lep večer zblojenka pa objami si doma koga če ga sploh imaš glede na tvoje izpade debilka
žalostna907, 21.11.2024 ob 22:15
Hvala vam, vsem dobrim, hvala.Saj bo šlo. Počasi, ampak enkrat bo že laže. Lahko noč.
bo ja na polju iščejo takšne kot si ti..brez napotnice vas sprejemajo .. pa spomni se mojih besed ko boš res enega v zemljo zagrebla od svojcev..pa lep večer
hudič, 21.11.2024 ob 22:18
Ti, kreten brezbesedni, tvoj naslov imam. IP. Pridem kmalu.
ti kar pridi klošar ..kak boš prišo si boš tote zobe neso v vrečki debil ničvreden..take kot si ti smo leta 90 nosili po žakljih pa jih metali v dravo smrduh debeli..ti kar pridi te čakam sam prej se naroči k zobozdravniku kr boš brez teh čekanov