Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek In zdaj se je moja ljuba sestrica za vedno poslovila

In zdaj se je moja ljuba sestrica za vedno poslovila

Odgovor na objavo uporabnika
žalostna907, 21.11.2024 ob 21:46

Ni ji uspelo.

Niti meni ji ni uspelo pomagati.

Odšla je.

Iskreno sožalje avtorica.  Želim vam moč, da boste zmogli skozi te težke trenutke bolečine. Naj počiva v miru 💔

Drži se

brez besed672, 21.11.2024 ob 22:12

Rusi lažejo in podtikajo, 21.11.2024 ob 22:09

Moje sožalje, naj ji bo lepo za mavrico! Tebi pa obilo tolažbe in notranjega miru! Kdo bo skrbel za otroke?

upam da bo res komu lepše za mavrico ja da bo pol lahko cvilila pa odpirala resnične teme ne pa zblojene teme za klike..vsem tem debilom ko lažete o smrti bližnjih vam želim da se vam to res zgodi pa pol občutite to bolečino..in vi se imate za kaj manj kot psihopata..debilni slovenci.. pokopavate izmišljene sorodnike samo za klike in popularnost na netu..kam je ta svet prišel obupno smrdljiva kuga od avtorja tebi pa želim da se ti res kaj takega pripeti pa da te vidimo če boš pol te teme odpirala na monu ko se  bosš pripravljala na pogreb  iq sobne temperature..pa vsi ostali komentatorji tudi obupno kako ste nasedli kot kiti na obalo budale slovenske hahhaa

Ti nick Brez besed, neotesana nevzgojenka, spizdi mi, da se ne ftikaš več tu, to ni zate!

Iskreno sožalje.

Jaz sem v prometni nesreči izgubil brata in sestro, 15 let nazaj. Pijandura je prehiteval tovornjak in se zabil v njih. Pijandura brez poškodb, brat in sestra mrtva, prijateljica pa težje poškodovana – invalid od pasu navzdol. Če bi jaz bil moj foter, bi tega morilca poiskal in mu sam sodil. Ampak, ker to nista bila moja otroka, pa mu je kazen bila izrečena kakršna mu je bila … v glavnem, ubiti človeka z avtom se zelo splača. Zakaj bi sedel 30 let v zaporu za uboj s hladnokrvnim orožjem, ko pa lahko pobiješ več ljudi z avtom, pa odsediš samo par let in te razglasijo takoj za neprištevnega …

Včasih bi od jeze kar eksplodiral. Jaz vem da bom svoje otroke ščitil. Če bi pa kdo kdaj koga namerno hudo telesno poškodoval ali ubil, mu bom pa sodil jaz. Imel bo življenjsko srečo, če ga bo prej policija našla, ampak jaz ga bom vseeno čakal, da bo prišel na svobodo.

In ja … toliko let po nesreči, se še danes velikokrat spomnim na trenutek na kakšen način sem izvedel za nesrečo, kje, kdaj in še vedno imam občutek, da je od tega minilo samo par mesecev in ne že toliko let. Na srečo imam še enega brata, ampak njiju še danes pogrešam.

Avtorica, ti si tista, ki si spraševala nekaj dni nazaj, kako sestro razvedrit, potolažit? Sta imeli še kak lep moment skupaj? Moje sožalje.

Ja, jaz sem pisala. Ja, nekaj lepih trenutkov nama je pa le ostalo, čeprav le malo.

Hvala vam vsem,ki ste prebrali, za lepe besede.  Še ste dobri ljudje na svetu.

Tisti pokvarjeni,hudobni, vam pa želim , da postanete nekega dne  ljudje.

Rusi lažejo in podtikajo, 21.11.2024 ob 23:06

Ti nick Brez besed, neotesana nevzgojenka, spizdi mi, da se ne ftikaš več tu, to ni zate!

ftikaš lahko ti v svojo babo če jo maš doma al pa v pesa debil idiotski.. jas pa bom se vtikal kam bo meni paso bedak.. samo debili in neizobražene budale nasedejo na take teme kot je to

Moje iskreno sožalje. Tam kamor je odšla je mir in ni gorja.

Grozno je, ko se moramo posloviti od koga ki ga imamo radi in je bil ob nas vse življenje. Ostane velika praznina, pomisliti pa moramo da je ta duša še vedno nekje z nami in da še vedno živi tam nekje. zato nič žalosti, veselje, da je preživel/a ta čas z nami. Lepi spomini naprej… Vse dobro vam želim. Tudi jaz se še soočam z izgubo starša letos. ni lahko, počasi se rana celi, pomislim na skupne lepe stvari, trenutke, enkrat bomo spet skupaj…

Spomnim se, da si sprasevala. kako ji pomagati, a nisem mislila, da bo slo tako zelo hitro. Moje sozalje.

New Report

Close