IncrediMail
Ta program vam nudi ogromno animacij, lepih odzadij za vaše e-maile in mnogo drugih zabavnih stvari –> http://www.incredimail.com
Ana, ali ta program lahko uporabljaš tudi če imaš drugo e-mail? Recimo messenger? Ali je ta program vse v enem, tvoj e-mail z možnostjo raznih aplikacij?
Sama imam messengerja, rada pa bi imela še program z slikami, da bi lahko pošiljala malo lepšo pošto, sedaj pa ne vem ali moram messengerja ukiniti ali imam lahko ta program +messenger? Hvala za pomoč!
Simona!
Messenger nima veze z IncrediMail-om. Če uporabljaš outlook expres (win office) se ti samo pretvori v incredimail. Ni nič težko ti kar downloadej, da boš veselila tvoje prijatelje z lepimi maili.Potem pa še njim priporoči ta program, da ti bodo tudi oni pošiljali take maile.
Npr. ko dobiš mail imaš notifier (izbereš si npr butlerja in ta ti tko luštno reče you have mail madam hehe) Odzadja, luštne animacije si pa še iz neta dodatno downloadaš. Pa pa
P.S. Če imaš messengerja in če bi rada malo “chat-ala” z mamo si me dodaj med stike–> [email protected]
CAO, Ana
Forum je zaprt za komentiranje.