Najdi forum

a kdo ve???
na računalnik sem si naložila incredimail ( program za sestavljanje mejlov s slikcami in 3d efekti in smejkoti in še en kup stvari) zdej pa jest to nekako ne znam aktivirat.na g mailu sem neki čitala da gmail ne podpira mikrosoft autlooka za dostop POP ki ga potrebuje incredimail da funkcionira.mi mamo mikrosoft autlook to se prav da to ne bo delal če prou razumem.sicer več kot pol stvari ne razumem zato bi prosila kakšnga ki kej ve o tem Incredimailu prosiiiim informacije!!!!!

gmail mors preusmerit na incredemail, isto kot ce bi ga preusmerila na outlook.
vpisat je treba pop streznik ipd. zadeve.ne vem pa tocnega postopka. mislim da gres na incredibmail .

zdej sem nekako vse natipkala -geslo in pasvord in pop inše neki.ustavi se pa na gmailu .morm it na nastavitve potem pa na posredovanje in POP/IMAP in morm označt OMOGOČI POP ZA VSO POŠTO.pa ne prime se mi ne shrani.tko da ne vem mogoče res microsoft ni taprav .ne vem .

Mislim, da ima Gmail te nastavitve natančno opisane. Tudi Outlook seveda lahko sprejema Gmailovo posto.

se enkrat preveri pop in imap, morda pasword.

sem probala pa mi ni uspelo.potem sem pa ugotovila da se tale incredimail usede na googl in ta googl ni več googl ampak MY start. tako da sem potem vse skup zbrisala.vseeno hvala za pomoč in lep pozdrav iz Golega.

sem parkrat probala pa mi ni uspelo.no ja se morm še izobrazit na tem področju.sem pa tudi ugotovila da se incredimail usede na googl tko da googl ni več googl ampak My start iskalnik to mi pa ni blo všeč tko da sem vse skup zbrisala.vseeno hvala za pomoč in lep pozdrav iz Golega.

V Microsoft Outlooku moraš v “mail accountu” nastavit še določene stvari, ki pa so različne za Outlook 2003 in Outlook 2007!

Preko “Tools” v Outlook-u pojdi na “Account settings” izberi tvoj Gmail račun in klikni “Change”. Predvidevam, da imaš tukaj na prvi strani vse pravilno izpolnjeno, zato sedaj klikni “More Settings…”

V zavihku “Outgoing Server” mora biti kljukica v “My outgoing server (SMTP) requires authentication” in potrjen krogec “Use same settings as my incoming server”

Sedaj klikni na zavihek “Advanced” – tukaj pa nastavi

za Microsoft Outlook 2003:
Incoming server (POP3) vnesi 995
Odkljukaj “This server requires an encrypted connection (SSL)” in vnesi 465 v polje “Outgoing server (SMTP)”.
V polju “Use the following type of encrypted connection” izberi TLS in stvar zakluči (shrani)

za Microsoft Outlook 2007 pa:
Incoming server (POP3) vnesi 995
Odkljukaj “This server requires an encrypted connection (SSL)” in vnesi 587 v polje “Outgoing server (SMTP)”.
V polju “Use the following type of encrypted connection” izberi TLS in stvar zakluči (shrani)

LP
Dare

domaco stran lahko vseeno poljubno nastavis.

no ja zgleda da sem ornk šus za računalnik.bom rabila še nekej časa da bom tole spacala .hvala za pomoč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close