INDIJA informacije+sopotniki
Pozdravljeni,
Ker se odpravljamo “mislimo se nekje v Novembru ali Decembru 2002” na pot v Indijo , bi prosil za kakšne inseiderske informacije glede prevozov , predvsem me zanima vlak in bus, glede prenočišč, hrane i.t.d.
Prosim tudi koga, ki je bil tam , da pove kakšna tura je dobra, in kaj si je vredno ogledat v turi, ki bi največ trajala cca. 20-22 dni !
Mislim na turo od Bombaya do New Delhi-ja, kakšne imate izkušnje in kaj predlagate.
Ker nas je popotnikov, ki bi šli na to turo kr nekaj cca.8, bi bili zelo veseli, če bi se nam še kdo pridružil (vsaj v toliko, da skupaj bookiramo karto), da bi nas bilo cca. 15, ker dobimo tedaj kr nekaj cenejšo avio karto (skupinsko) cca. 10-20% ceneje !
Prosim za vsako informacijo, ker bo dobrodošla !
LP,
Alex
Tukaj so še vsaj 2, ki sta zainteresirani za to potovanje. ko boste vedeli kaj več, se javite.
Tudi mi še iščemo informacije.
Baje je dobra pot, ki jo oglasuje agencija VIKING d.o.o. iz Ljubljane. Letos oz lani (16.12.2001-7.1.2002) sem z njimi potovala po Tajski – organizacija oz. vodička odlična. Vendar, ko sem se zanimala za Indijo, je bilo vedno premalo kandidatov, da bi se se potovanje lahko realiziralo. So pa neki moji kolegi potovali samostojno z njihovim programom po Skandinaviji. Pametno bi bilo pridobiti njihov program potovanja in se potem odločati naprej. Vsaj ena iztočnica je, a ne!
Se beremo!
Renata