Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Individualizem, moški, ženske

Individualizem, moški, ženske

Ko želite moški partnerko, mora imeti neke hobije, nek interes, s katerim se ukvarja. Mora biti urejena, postavna.

Take, ki nimajo življenja, ki se z ničemer ne ukvarjajo, vas moških ne zanimajo.

Zakaj potem pisarite, da so ženske, ki se ukvarjajo s svojimi hobiji, zmešanke? Včeraj ste odprli eno takšno temo.

Zakaj je ženska, ki kolesari, hodi v hribe, joga – v glavnem športnica, zmešanka? Enkrat je bila tema, da partner partnerki ne dovoli branja knjig oziroma, da ga moti, da partnerka bere knjige in to takrat, ko ona hoče.

Nočete pa puste ženske, ženske, ki se z ničemer ne ukvarja.

Zakaj ste sami sebi kontradiktorni?

Ljudje imamo različne interese. Mene takšna ne moti, ker sem sam športnik. Bi me pa motila katera, ki bi mi težila, če bi si kakšnega zrolu.

Očitno je pol v tem problem, da so moški in ženske že poskusili droge in tisti, ki zdaj na trgu iščejo moškega ali žensko, nočejo take/ga, ki je kdaj probala droge, marihuano, ki kadi, pije alkohol, …

Moje mnenje je, da je zelo pomembno da imata podoben življenjski stil partnerja. Je življenje dosti lažje. Noben ne rabi preko sebe in spreminjat preveč svojih preferenc. Ko iščeš partnerja je pametno pazit na to. Nek ekstremni športnik recimo zame ne bi bil. Kakšen adrenalinski odvsnik še manj. Ker sem jaz ravno kontra temu :). Isto nekdo, ki preživlja svoj čas pred tv na kavču in ga nič ne zanima…si ne predstavljam ob takem se postarat. Isto bi verjetno jaz njih ob živce spravljala, ker nisem pripravljena toliko spremeniti življenja. Jasno sem ga pripravljena do določene mere. Narediš prostor za človeka. Ampak da bi pa spremenil to kdo si….to se greš lahko pri 20ih, ko si starejši pa sam sebi lažeš če to počneš.

Pa spet

težko je tebi to razložit, ker nisi dovoj pametna da bi razumela.  te ki  izjemno veliko tekajo, kolesarijo, trenirajo BJJ, plezanje,  to po večini zelo atletske, visoke, kr lušne ,sexy ,made ženske, ki so žal lezbačike.  ozki boki, dolge noge, široki hrbet, lušna. fit. kar je nam moškim vššeč. ampa kje lezbika in levičarka. torej odpade.  knjige čitajo, kvazi šolane, kvazi intelektualke, ki niso vizuelne kot prej omenjene.  to je za moškega spet nič vredno.   ti se moraš vprašat, kaj bi moški, kot ga želiš ti, on rad od ženske. moški je nagrada ne ženska. ženske odločate o sexu, koliko pač odločate.   moški o tem kera bo poročena.  seveda da moški, želimo fit, sexy dhe atletske ženske. ampak ti to že moraš bit.  ti nisi žena. ti si moderna ženska.  ti ne znaš ene stvari naštet, ki joimaš kot problem, brez da kriviš moške.   tudi najbolj ateltska fizično močna lezba, ne more tekmovat z povprečnim moškim.  moški  ne cenimo feministk.  ti rabiš terapijo.  to je nujno.  pol rabiš znat kuhat. imaš jebača. zakaj nista vidva poroečna?  ja ker ga ti ne ocenjuješ kot dovolj dobrega zate, pizdo pa mu daješ.  zastojn. brez zahteve po poroki. on ti pove, da te ne želi poročit, a mu daješ pizdo.  od nekoga, ki ga ti ocenjuješ da je kao dost dober zate, pa bo moral čakat na pizdo?  moški  nismo neumni.  ti moraš začet hodit na zmenke izključno z  namenom poroke. z moškimi ,ki želijo poroko.  s teboj seveda.  pa ne v 2 letih. ampak v 3 mesecih.   začni gledat kewin samuel.  ti misliš, da tvoja diploma, moškemu kaj pomeni.  mu ne.  moške zanima, če si suha, fit, kuhaš, si gospodinja. sex.   ja mooški ne rabi bit lep.  ti moraš bit lepa.  če želiš moškega moraš bit njegov suport sistem. ti moraš njemu sledit.  zakaj pa ne dobiš, moškega ki ga spoštuješ?? ja ker takega moškega kot bi ti spotovala in cenila, ga  želi cela slovenija.   ja? in  zakaj bi tak moški ki ima opcijo izbral tebe??  če lahko dobi 24 letnico, fit, sšportno ki mu da 4 otroke.  ki ga bo ubogala, bo vodjva, zabavna, sexy, prijaza.  kaj naj  s teboj??  se krega cele dneve?? posluša tvoje manipulacije? tvoje jokanje?  ti si povprečna ženska. ti moraš biti srečna če dobiš za poroko  normalnega, pridnga fajn karaktrno moškega. ki  ima neko službo in 1200 evov plače.  to je zate plafon.  pa ne rabi biti lep.  če ti ni fšeč, zameži in misli na reševalca, športnika, plavalca, maserja,  koga češ.   ti nisi žena. to je problem.

New Report

Close