Najdi forum

Indonezija

Hej!

Iscem nekoga za druzbo med potovanjem po Indoneziji. Odsla bi septembra, pa zal samo za mesec. moj nacin potovanja po navadi izgleda tako, da se tricetrt casa potuje, zadnji del se ga pa izlezava in zura. Bi bilo fino, da imas nekaj kondicije in da se ti da hodit sem in tja kar tako v trikrasne. Vazno je, da greva fino jest, pa med ta prave ljudi poslusat lepo muziko… javi se cimprej!! Ce pa imas kaksne druge predloge(druge drzave v mislih), se zlahka prilagodim. Bi si pa zelela ostat pri Aziji.
Naj ti cas do potovanja hitro mine!! Nina

Zanima te indonezija oz. skoraj vsa Azija. Ceprav si navedla, da potujes septembra bom vseeno vprasal, ker nimam kaj izgubiti. Namrec sam imam rezervirane dve varianti. 25.06. iz Dunaja do Jakarte. Ter isti dan iz Ljubljane do Singapurja – ce bi bila ta varianta bi se potem slo lahko proti severu v Malezijo in vse do Tajske. Cas potovanja je 1 mesec. Prijatelj, ki je nameraval iti poleg je zaradi bolezni v druzini skenslal, tako da mi je ostalo eno rezervirano mesto na letu. Ce te zanima mi to cimprej sproroci in lahko stopiva v kontakt.

Lep dan, Davor.

Ciao!

Zal mi je, ampak ne bo slo. Zdaj imam namrec izpitno obdobje in ne smem mislit na cisto nic drugega. Ti imas pa podobno smolo kot jaz s temi sopotniki, samo da ima tvoj vsaj razlog. Moji so namrec do zadnjega trdili, da grejo, ko pa je prisel cas za odhod, letalske karte in podobno, so odpovedali, ker…? Brez veze! ta neodlocnost mi gre na zivce.
Zelim ti veliko srece pri iskanju novih sopotnikov. Najbrz pa ze ves, da je tisti konec kot nalasc za individualno potovanje. Mogoce na poti spoznas kako prikupno Malezijko…

Imej se lepo!!! nina

Ojla gospodicna nina nana :). Jap to se nam naredi ta zagretim, da na koncu potujemo sami. Zdaj sem se odlocil, da bom malo se preizkusil drugacno varianto. Pri collegiumu organizirajo Vietnam in bom poskusil z njim, ce se bom prebil cez cakalno listo seveda. Sicer pa sem v Maleziji bil ravno prejsnje leto in bilo je odlicno. Lepa dezela, kulturno mocna in etnicno zelo zelo petstra in ja tudi Malezijke niso od muh kot me bodris ti ;). In prekrasni mirni otocki z zelo malo turisti tudi v juliju – to je raj in bistvo potovanja, da potem, ko si doma se pocutis se 2 meseca kot kos mehke vate. Tudi v indoneziji sem ze potoval, takrat pa sem potoval sam in spoznal ogromno ljudi. BIl sem pa po celem Baliju, Lomboku in pa seveda Gilijih. Tudi zelo lepo. Bali marsikdo kritizira, vendar se mi zdi, da je vsega kriva Kuta pa cudna karma ljudi okrog tistih vulkanov :). Toliko na kratko. Imas mogoce kak mejlcek ?

Lep dan ti zelim, Davor.

[email protected]

New Report

Close