Indukcijsko kuhališče in piskanje v ušesih
Čisto možno. sem v navodilih nekje brala,da te štedilnike odsvetujejo ljudem s srčnim vzpodbujevalnikom…in ni dvakrat za rečt ,da vplovajo tudi na kakšno slušno frekvenco. Sicer pri nas doma že deset let nobenega problema. Bi bilo pa zanimivo zvedet,ali ti šporget dejansko piska,ali frekvenca samo slušno moti tega otroka. naj gredo k nekomu ,ki ima indukcijo in sprobajo.
Ja bogi sonček, kako pa se bo ta tvoj sonček navadil na TV, mobitel, in drugo novodobno šaro,[/quote]
Z imenom si pa zadela, tečna tašča
Sicer pa, če še enkrat dobro prebereš, boš ugotovila, da ta “sonček” sploh ni moj. In ta “sonček” je najstnica, ki že nekaj let s pridom uporablja TV, mobitel, mp4 in vso podobno “šaro”. nikoli nobenega problema do sedaj.
Prosila sem samo za mogoče izkušnje na to temo in ti jih očitno nimaš. Je tako tečnica tečna
Ja bogi sonček, kako pa se bo ta tvoj sonček navadil na TV, mobitel, in drugo novodobno šaro,[/quote]
Sicer pa, če še enkrat dobro prebereš, boš ugotovila, da ta “sonček” sploh ni moj. In ta “sonček” je najstnica, ki že nekaj let s pridom uporablja TV, mobitel, mp4 in vso podobno “šaro”. nikoli nobenega problema do sedaj.
Prosila sem samo za mogoče izkušnje na to temo in ti jih očitno nimaš. Je tako tečnica tečna ;)[/quote]Men tudi piska, pa ne od tega ampak od vaših blesarij, bogi otročki in tvoja najstnica, ki vse to uporablja, piskalo vam bo mal kasneje, ko boste postale tako kot jaz tečne ….., pa nikar ne mislite, da ve pa ne boste take, ali se bodo ti vaši sončki sprenevedali, ali pa si ne boste upale priznat, še šlabše, če se sploh ne boste zavedale.
Prosila sem samo za mogoče izkušnje na to temo in ti jih očitno nimaš. Je tako tečnica tečna ;)[/quote]Men tudi piska, pa ne od tega ampak od vaših blesarij, bogi otročki in tvoja najstnica, ki vse to uporablja, piskalo vam bo mal kasneje, ko boste postale tako kot jaz tečne ….., pa nikar ne mislite, da ve pa ne boste take, ali se bodo ti vaši sončki sprenevedali, ali pa si ne boste upale priznat, še šlabše, če se sploh ne boste zavedale.[/quote]
Ah ja, polna luna dela svoje :)))