Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ines Juranović od česa živi?

Ines Juranović od česa živi?

Kdo se še spomni pred več kot 15 leti škandala z Ines z golimi fotkami in s tistimi med akcijo? Zanimivost da bejbika dosti potuje sodeč po instagram fotkah. Piše celo da je blogerka. Nekako ji težko verjamem da se s tem preživlja. Je pa še vedno zelo luštna, prava lepotica. Za taki pogosta potovanja gre kar enega denarja. Od kod? Bloganja?

Verjamem, da se najde kdo, ki jo vzame v dvojo druzbo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vedno se najdejo dobri ljudje, ki finančno pomagajo lepi punci, ki bi rada živela na veliki nogi in je prelena, da bi delala. Te dobrotnike potem ljudje imenujejo sponzorji.

zakaj bi nekdo normalen podpiral keš kurbo?

Sponzorji sponzorirajo tudi vrhunske športnike, ki pošteno garajo in so daleč od tega, da bi bili leni.
Verjetno imaš bolj v mislih šugar dedije?

Sponzorji sponzorirajo tudi vrhunske športnike, ki pošteno garajo in so daleč od tega, da bi bili leni.
Verjetno imaš bolj v mislih šugar dedije?
[/quote]

takole je, tale deklica je sekundarna sponzuraa, fuzbalere sponzorirajo sponzorji, ti pa potem Ines.
Je pa njen problem staranje, mladim dravašem in aluminijašem ni več zanimiva.

Tega je veliko. Na vseh ravneh, tudi najvišjih. Večina manekensko izgledajočih sponzoruš nima namena delati. Pa zakaj tudi bi, če se vedno najde dobrotnik, ki njene storitve mastno plačuje samo zato, da okoli hvali kakšno p…o je podrl. Ko se bližal konec njene “kariere” bo pa kakšnega starega ogabnega oneta ujela.
Meni gredo bolj na nekaj tiste, ki so od hudiča dobro videti, imajo možgane, se že v mladosti obložijo s kupom akademskih naslovov, dobijo od doma premoženje, ki ga niti pod razno ne bi uspele zagoniti v petih življenjih, pa še dobro se poročijo. Obvezno vse so tudi poročene. Ti bogvca, po takih pa res sline tečejo.

zakaj bi nekdo normalen podpiral keš kurbo?
[/quote]

Ker dobi od nje nekaj v zameno, kar verjetno tudi hoče.

joj, polarc no… slini se še naprej.

mene pa bolj zanima od česa stara koka Nena nails živi ? stara 50 plus, trajba se po jahti od Andreja, samovšečne spote objavlja kako mora ženska zgledat pri 50 plus ipd….pa me res zanima od česa aja zihr naredi reva 10 strank z nohti na dan na noč pa kolk????

Mene tudi zanima ta Nena. Z nohti ne more tolko zaslužit, non stop se je prej trajbala po nekih prireditvah.. Vse cote v nulo, vse tipi topi.. Od kod.. No zdaj se pa jaga z Andrejem, ločencem, 15 objavvsak dan na Fb.. Kdaj ta baba sploh kaj dela.?

Ines je rada dala, sploh Mohorju. Na nasem absolventu v grčiji. Pa da bi ta mohor bil kak tip. Bil je cist ok vodič.

New Report

Close