Najdi forum

informacija

Lepo prosim za en odgovor; LIPOSUKCIJA- kolikšna je cena? Lepo prosim, ker ne vem kam naj drugam vprašam!

HVALA

To je zelo okvirna ocena: mislim, da se začne pri približno 150.000 za minimalne posege in nato raste, odvisno od obsega sprememb (take so cene v KC LJ). Če te zanima bolj natančno, pokliči v klinični center, na plastično kirurgijo in vprašaj. Delajo pa vsaj v LJ to še pri dr. B. Čokl (BCB, Murgle, imajo stran tudi na internetu), pa v kirurškem sanatoriju Rožna dolina. LP

Na strani http://www.@!#$.net imaš forum na temo plastičnih operacij. Vprašaj še tam.

LP, Staša

Hej,

sem ravno en teden po opravljeni liposukciji. Pri Dr. Fabjanu v Kranju. Ceno ti določi, ko te pogleda.

Zase lahko rečem edino to, da sem več kot zadovoljna. Se prav veselim pomladi in poletja, ko ne bo treba z dolgimi puloverji skrivati debele riti in stegn…Zgledam res čisto drugače.
Happy

In kolikšna je približna cena pri dr.Fabjanu? A te kaj boli po posegu?

Tudi jaz se zelo zanimam za omenjeni poseg. Kakšen je rizik? Veliko sem prebrala o tveganji in kasnejšem grdem kupičenju maščobe na drugih mestih.
Ali mora biti tvoja telesna teža idealna pred posegom? Koliko časa okrevaš? Kakšna je čakalna doba? Upam, da ni prehudo.

Lep pozdrav, Pia

New Report

Close