Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Infraslim

Infraslim

Na začetku bila na Vrhniki in odnos do strank ni bil ok. Sem napisala pritožbo, me je isti dan direktorica vseh studiev poklicala in povabila v šiško. Hodim že drug mesec in sem res zadovoljna, punce tam dobro razkužijo oblekco, vedno prihajajo med vadbo pomagati z motivacijo, vedno sprašujejo po vodi, brisači, utežmi, tudi direktorica ko je v studiu pride do vsake stranke in jih malo povpraša kako jim je. Na žalost res ni istega pristopa v vsakem studiu.

že pol leta obiskujem vadlo v šiški in detox program. Poleg  izgube kilogramov sem opazila ogromen napredek pri celulitu, ga praktično več nimam in predvsem na počutju. Prej sem imela veliko težav s spanjem, stresom in zares imela malo energije. Si želim, da bi lahko vse uporabnice imele mojo izkušnjo saj so punce zelo strokovne in vadba več kot učinkovita, škoda da ostale enote mečejo slabo luč na vse.

Vsi, ki so delali s Sibelo Murić lastnico franšize Infraslima, zdaj bežijo od nje, ker jim naj bi zaračunavala ogromne mesečne stroške, prometa pa niso imeli. Zdaj želi prodati Grosuplje, Domžale in Vrhniko in najti novi žrtev, ki ji bo plačevala za to. Tako da samo bežite od nje.

Zdravo punce!

Če še niste slišale za Space Gym v Šiški vam ga toplo priporočam. Studio je zelo urejen in prostoren.  Rezultati so mnogo boljši od pričakovanih.  Imajo eno boljši strojnih limfnih drenaž in zgubljaš maščobo točno tja kjer ti dela preglavice. Jedilniki ti piše Tina, ki je tudi lastnica studia in jih prilagodi na vaš življenski cilj. Je zelo prijazna, komunikativna in zabavna. Predvsem pa mi je všeč ker je glede terminov zelo prilagodljiva. Studio se odpre źe ob 5ih zjutraj.

Js hodim že 6 mesecev in sem shujšala 17kg brez nekih dijet, vse jem normalno,razen pri cukru pazim in pijem 3l vode na dan. Meni je top, ker imaš termin, če zamujaš 5min te takoj kličejo kje si tako da me prisili da telovadim plus punce tam te motivirajo (v fitnesu ni tako) in doma npr. Se ne spravim nikakor telovadit.tko da topp

Kakor so že povedale ostale,brez rezultatov, v bistvu sem se od vsega skupaj celo 3kg zredila.

Pa sem hodila 3x na teden steza in roler, včasih tudi kak drug tretma

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4541, 07.02.2024 ob 22:46

Js hodim že 6 mesecev in sem shujšala 17kg brez nekih dijet, vse jem normalno,razen pri cukru pazim in pijem 3l vode na dan. Meni je top, ker imaš termin, če zamujaš 5min te takoj kličejo kje si tako da me prisili da telovadim plus punce tam te motivirajo (v fitnesu ni tako) in doma npr. Se ne spravim nikakor telovadit.tko da topp

17 kil v pol leta, in to brez posebnih diet, bravo, tko to mora bit, nobena dieta, ampak trajna sprememba načina prehranjevanja v smeri zdrave prehrane z rahlo kalorično restrikcijo + doslednost pri treningih, ki vključujejo vaje za moč, vzdržljivost in gibčnost = zajamčen uspeh, 3-4 kile na mesec pa tam nekje max, da je to še zdravo hujšanje in da ima koža dovolj časa prilagoditi se novemu telesu.

Za kakršnekoli resne in trajne spremembe na sebi si mora oseba zgraditi novo identiteto in ta novi jaz je discipliniran, se zdravo hrani, redno giblje, hodi ob 22h-23h spat in spi 7-8 ur, in pije dovolj vode, ti trije litri, ki jih omenjate, so tudi pomemben del enačbe.

Seks lajf se pa itak ful izboljša, ko postane ženska samozavestna glede svojega telesa in s tem dovolj sproščena, da se lahko povsem preda in redno doživlja orgazme. Ti orgazmi in objemi po delanju ljubezni = hormonsko ravnovesje in s tem duševno in telesno zdravje. Če je obremenjena s tem, kako zgleda določen del njenega telesa, ko je gola, začne pa velik žensk psihirat glede tega in je vse to veliko težje, če ne nemogoče.

Larifari…10x bila na rollerju pa po dveh mesecih imela celulita kot še nikoli, čeprav prej sploh nisem imela nekaj vidnega. Odsvetujem

IS Vrhnika je res ogabna ja.

Plus sefica zoprna in antipatična.

Leglo glivic in virusov.

Odnos pa obup.

Tablete za hujšanje – https://tonzes.com/slimslo.htm Shujšala sem 12 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.

New Report

Close