Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Inja Zalta ostala ujeta v LA in prosi za dolar

Inja Zalta ostala ujeta v LA in prosi za dolar

Pa saj je tam dost descev!

Ce je v LA naj gre h krisu in njegovi familiji oni imajo dovolj nasega kesa za preseravat.

si ni našla kakega sluzastega bogataša?

zakaj se ta družinica krizno ne repatriira v državo, kot se ostali državljani. Sploh, ker mamica tako zavzeto pisari kako bi si raje želeli biti doma, in sploh, ker tam nimajo več nobenih terpij.

Jo je pa karma usekala, ko se je hretila par dni nazaj po družbenih omrežjih in pametovala nam kaj in kako naj počnemo in kako se moramo obnašati – verjetn se ji je fajn zdel,da lahk nam pametuje, oni bodo pa še tam mal ostali, ker lahko šetajo naokoli (tako si je mislila)… zdaj so pa tudi sami v karanteni…. karma.

Predlagam,da gre h Krisovim ne po en ampak vsaj po toliko dolarjev,da se bodo lahko vsi skupaj še nekaj časa afnali.
Saj so Krisovi zgled vsem ostalim /pri tem kako se nategne ljudi/.

Odkar so feministke zhebale Weinsteina, je tem zvezdicam težje ustvarit kariero.
Pa tako ste se veselile, ko so ga obsodili, no sedaj pa pomagajte puncam, bogataši jim ne bodo.

Ja ja, sponzoruše so si s tistim tožarjenjem bivših pokroviteljev in histerijo odžagale vejo pod svojo ritjo. Zdaj so tudi bogati fukfehtarji precej bolj previdni.

zakaj se ta družinica krizno ne repatriira v državo, kot se ostali državljani. Sploh, ker mamica tako zavzeto pisari kako bi si raje želeli biti doma, in sploh, ker tam nimajo več nobenih terpij.

Jo je pa karma usekala, ko se je hretila par dni nazaj po družbenih omrežjih in pametovala nam kaj in kako naj počnemo in kako se moramo obnašati – verjetn se ji je fajn zdel,da lahk nam pametuje, oni bodo pa še tam mal ostali, ker lahko šetajo naokoli (tako si je mislila)… zdaj so pa tudi sami v karanteni…. karma.
[/quote]
Ta dva se kaj malo sekirata za vse,saj imata polne riti!
Že davno bi se morala vrniti v Slovenijo,ampak pr nas ni LA.
Otroka sta konstantno izpostavljala nevarnosti,kar smo imeli večkrat priliko videti.
Ali bosta zaradi neodgovornosti kazensko odgovarjala? Dvomim.
Kot slišim ,čakata ,da se hiša dokončno zgradi,pa tudi nona se veselo vozi v novem avtu.

Za druge, ki so pomoči potrebni,pa takim egoističnim, narcisoidnim osebkom ni mar!

Meni je pa nekaj padlo na glavo, pa sem ji nekaj nakazala, zakaj pa ne. 🙂 Čeprav sem šele danes izvedela, da ženska obstaja. (ime sem slišala sicer). Se mi zdi pa res, res lepa in čisto ok, zanimive projekte ima na imdb. Mogoče je arogantna, ampak v bistvu ni. Všeč mi je. Pa še moja generacija je. (čeprav imam jaz recimo “navadno” redno službo) Občudujem, da si sploh kaj takega upa javno narediti. Še ena stvar pa je, da bi si sigurno lahko našla “sponzorstvo”, pa si ga očitno ni. V bistvu je samo vprašala, nikogar ni nič prisilila, ni rekla, da je do česarkoli entitled ali da je boga ali da so se ji zgodile krivice, samo povedala je situacijo in dejansko je bila totalno direktna. (za razliko od kakšnih gurujev in gurujk, kjer je vse samo (nedirektna) promocija/fehtanje za nekaj/oglaševanje nečesa/prodajanje brezveznega)

Meni ni zoprna, privoščim ji vse fajn.
Mislila sem, da si je v ZDA ustvarila kariero in je slavna.
Hm, včasih sem želela biti igralka, freelancerka- v teh časih bi tinto pila.
Res je, da je direkt vprašala, ne nedirektno zavajanje kot Savina Atai.
Ni mi pa jasno, zakaj ni šla prej nazaj v Slovenijo, ko je videla kaka je situacija.
Pa da napiše rabim za kavico-halo? Ko bi napisala rabim za hrano, letalsko karto bi štekala.
A ni imela ni privarčevanega? Grozno neodgovorno.
Mi gre pri naših zvezdnikih to na živce, ker so artisti, ne bodo delali nič manj plačanega tudi kelnarjenja ne, če to vse mine. Za kelnarjenje ni treba imeti diplome. 🙂
Velik mojih kolegic dela manj plačana dela z magisteriji; ta Zalta je preveč fina za to.
V zdajšnjih časih je tudi iskanje sugar daddya nevarno zaradi okužbe korone.
V prejšnji recesiji je bila vsaj to opcija.
Na živce mi gre, ker sumim da je to nateg malo klošarsko oblečena, brez make upa; kaj pa res revni ljudje, ki skoz zelo skromno živijo, pa ne prosjačijo, pa bi oni ubistvu morali prej, kot ta razvajena Zalta.
Bolj cenim Salome, ki tudi jamra ampak je vsaj pripravljena delati tudi manj zvezdniška dela v kriznih časih.

Meni ni zoprna, privoščim ji vse fajn.
Mislila sem, da si je v ZDA ustvarila kariero in je slavna.
Hm, včasih sem želela biti igralka, freelancerka- v teh časih bi tinto pila.
Res je, da je direkt vprašala, ne nedirektno zavajanje kot Savina Atai.
Ni mi pa jasno, zakaj ni šla prej nazaj v Slovenijo, ko je videla kaka je situacija.
Pa da napiše rabim za kavico-halo? Ko bi napisala rabim za hrano, letalsko karto bi štekala.
A ni imela ni privarčevanega? Grozno neodgovorno.
Mi gre pri naših zvezdnikih to na živce, ker so artisti, ne bodo delali nič manj plačanega tudi kelnarjenja ne, če to vse mine. Za kelnarjenje ni treba imeti diplome. 🙂
Velik mojih kolegic dela manj plačana dela z magisteriji; ta Zalta je preveč fina za to.
V zdajšnjih časih je tudi iskanje sugar daddya nevarno zaradi okužbe korone.
V prejšnji recesiji je bila vsaj to opcija.
Na živce mi gre, ker sumim da je to nateg malo klošarsko oblečena, brez make upa; kaj pa res revni ljudje, ki skoz zelo skromno živijo, pa ne prosjačijo, pa bi oni ubistvu morali prej, kot ta razvajena Zalta.
Bolj cenim Salome, ki tudi jamra ampak je vsaj pripravljena delati tudi manj zvezdniška dela v kriznih časih.
[/quote]
kje ste jo zasledili,da prosi … v katerih medijih?

Sej mettoo gibanje jim je pokvaril možnost kariere. Tudi netalentirane so si s pomočjo spolnih uslug zagotovile fino kariero.

nisem razumela, kakor da “fehta” za kavico, ampak da nas prosi za evro, dolar,…kolikor bi bila pač vrednost ene kavice,…hotela je povedati, da naj prispevamo čisto malo, pa vendar..

kje ste jo zasledili,da prosi … v katerih medijih?
[/quote]

Njen Instagram profil

Koji kurac ji bo zdaj kavica rabla? Folk živčno kupuje osnovna živila, ona pa kavico.
Zdaj vsi pijemo pocen kavo doma.
Pač bo mogla potrpeti brez afnanja po Starbucksu.

Kdo je spet ta Zalta? Če je šla tja, bo prišla še nazaj. Zakaj je hodila tja, če nima denarja za nazaj?

2 dni nazaj videla info iz prve roke, da po celi Kaliforniji delavce išče Costco. Zarad povečanja navala v štacune, itd, zdaj najemajo praktično “on the spot”, samo v trgovino moraš pridt in vprašat.

Tako da lahko to proba Inja, če ne gre drugače…

Smrklja predrzna. A takole se bomo zdaj šli:

“Lažje je vsakemu dati za kavico, kot pa da prosim svoje bližnje za denar.”

Itak. Lažje je vsakemu od vas meni vsak mesec nakazat dva evra, kot pa da delam.

Če ne bo šlo na izi bo pa šla delat in zaslužit denar. Saj ni edina, ki se je srečala z realnostjo.

Doniarjte meni, da frački kupim letalsko karto, bo se potem odddolžila, bo tudi vam prav, da ni brez truda dobila denar.😁

Za dobiti delo v zda je potrebno imeti delovni vizum, ne gre kar tako…na turistični ali na črno…

Zakaj se ne obrne na svojo družino, saj ima očeta in mamo.
Poleg tega , lahko bi že zdavnaj prišla domov, pred par meseci, ko v Evropi in ZDA še ni bilo virusa…

V času, ko je precej res pomoči potrebnih brez lastne krivde, bolnih, otrok z bolnimi starši, najstnikov, ki skrbijo sami zase, je to fehtarjenje najmanj neokusno.
Tudi jaz in še marsikdo drug bi se na tuj račun z veseljem sončkal in koktejlčkal po Kaliforniji in v zameno objavljal fensi fotke svojih pritiklin. Pa bomo v ponedeljek vsaj 8 ur viseli za kompom, nekateri pa celo v trgovinah, bolnicah, domovih za ostarele.
Ne morem verjeti, da v celem L.A. ni nobenega dela. Aja, to pa ne bi. Iz skladišča, šanka, blagajne pač ni možno pošiljati preseratorskih fotk.
Kadarkoli sem šla na pot, sem vedno imela za vožnjo nazaj. In k sreči tudi prijatelje, znance, sorodnike, ki bi mi bili v stiski pripravljeni pomagati.

Jah, to je tako, vsi smo egoisti, če priznate ali ne. Posledice napačnih odločitev so različne, nekateri se sami soočajo z njimi, drugi se bodo vedno obrčali na tujo pomoč…

Smrklja, smrklasta. Da je ni sram, tako fehtat po spletnih omrežjih. Obrne naj se na svojo družino, mamo, očeta, sorodnike, prijatelje, znance… So pa tudi ljudje neumni, da ji nasedejo. A zdaj bo kar vsak začel jokcat pa prosit za dinarčke in ljudje bodo vsem neznacem priskočili na pomoč. Ljudje šparajte denar zase in za svoje otroke ter bližnje. Ti fehtarji pa naj se znajdejo sami in rajši primejo za kakšno delo, kot da fehtajo po socialnih omrežjih.

New Report

Close