Inja Zalta ostala ujeta v LA in prosi za dolar
Ja tako je to v ZDA in v ostalih anglosaksonskih državah. Sem imel podobno izkušnjo v Avstraliji vendar ne v tako hudih razmerah. Ni vizuma, ni dela, razen morda fizičnega na črno, ki pa ga tako dekle ne zmore. Če ni denarja ni zdravstvenega zavarovanja…
Domov jo je treba spravit in to nemudoma. Večje EU države še imajo izredne čarterske lete in naj se jo da na en tak avion.
V ameriki se obeta težko sranje. Ljudje se resno oboržujejo. Tam ni tako kot v Evropi kjer se zanašamo na državo. V anglosaksonskih državah je vsak sam in tako se potem ljudje tudi obnašajo.
Kje pa bo v teh časih dobila delo? Večina odpušča delavce, ne upa zaposlit novih. Ne more pa bit vsak zdravnik ali medicinska sestra. Da ne omenjam velike možnosti okužbe, v primeru da delaš. Enostavni NI VARNO delati.
[/quote]
Vsak ima družino, ki je prva dolzna pomagat. Jaz imam svoje otroke, če komu doniram, so to oni.
Jelko Kacin je na radiu prav sedaj jasno povedal. Kdor želi priti domov mora začet pakirat danes! Ta moznost se hitro zapira.
Drzave zmanjsujejo izredne lete in z izrednimi razmerami omejujeo gibanja.
Direktnega leta v Sloveniji ne bo ker je glavno letalsce zaprto, ostali avtobusni in zelezniski potniski promet pa ustavljen!
Pravijo da je v ZDA dosti dela. Morda sedaj s to korono je drugače in dela ni za dobit. Res ne vem kako je.
Sicer pa zavihat rokave in če ne gre se gre delat v proizvodnjo, v trgovino ali čistilno servis. Veliko mehicanov v ZDA dela na črno tako da se mi zdi čudno da se ravno nobenega dela ne da dobit.
Vsak ima družino, ki je prva dolzna pomagat. Jaz imam svoje otroke, če komu doniram, so to oni.
[/quote]
Za Krisa ste zbrali 4 milijone. Kar je dvakratni znesek, ki ga je potreboval. Kje je ostanek denarja še danes ne vemo. Tu pa ženska prosi za malenkost, pa jo napadate z vsemi topovi. Saj vam ni treba prispevati, napadat, poniževat in žalit vam pa tudi ni treba.
Zdaj se lepo vidi. Ljudje ste kot ovce. Samo da je nekaj medijsko pokrito in se forsira, oziroma je momentalno in, ste naenkrat vsi dobortniki in darujete.
Za Krisa ste zbrali 4 milijone. Kar je dvakratni znesek, ki ga je potreboval. Kje je ostanek denarja še danes ne vemo. Tu pa ženska prosi za malenkost, pa jo napadate z vsemi topovi. Saj vam ni treba prispevati, napadat, poniževat in žalit vam pa tudi ni treba.
Zdaj se lepo vidi. Ljudje ste kot ovce. Samo da je nekaj medijsko pokrito in se forsira, oziroma je momentalno in, ste naenkrat vsi dobortniki in darujete.
[/quote]
Poglej njene zenice, rdece lise na obrazu, praskanje…. pa kaj ni kristalno jasno za kaj je punca na dnu 🍙👃
Poglej njene zenice, rdece lise na obrazu, praskanje…. pa kaj ni kristalno jasno za kaj je punca na dnu 🍙👃
[/quote]
Ja, punca je zabredla na visoki nogi v drige. Vseeno ji pa ni potrebno privoščit, da jo vzamejo ameriške ulice, kar se bo verjezno zgodilo.
Še mnoge bodo ostale brez donacij v tem času, tako da se vsi malo zamislite, ki morda ne živite od koristnega dela….