Inja Zalta ostala ujeta v LA in prosi za dolar
Klinc Popay, ti nimaš dnara, bo se našel kateri drug star stric z bolj polnim žepom.
[/quote]
hja, tukej se na njo ne gleda kot na eno “sexi”, bejbo iz filma (sicer se men ne zdi neka nič posebnega) ampak kot na človeka, ki rabi pomoč.. ampak ok., ona je vsaj malo znana, kaj bi pa en xy model, ki ga noben ne pozna, če se mene vpraša, dam raj neki drobiža njej kot v tistim pompu z otrokom za zdravjenje v ameriki, ker je tisto bila čista histerija, bolanih otrok v sloveniji je pa šepaše, pol dejmo za vse bolane otroke v sloveniji zbirat vsak mesec denar….., čudno, da ji ne pomagajo soigralci, verjetno je niso imeli kej preveč radi..
Ne mi to ne na SLEPO. Punca je dala marsikaj čez, Ljubljana je majhna, na marsikateri žurki, privat zabavi lahko srečaš te naše zvezdice. Droga v tem primeru je. Njeni imajo lokal v ljubljani Pr Žamaucu. Punca ima finance….ne vem kaj bi sploh rada….
[/quote]
če je res, je žalostno. Kaj ji pomaga lepota, če je samouničevalna do sebe.
Na hitro sem preletela, kdo sploh je to, in odgovore, in mi ni jasno.
Igralka, baje uspešna. Doma imajo oštarijo. Živi v LA že nekaj let.
Zdaj bi ona domov, in prosi “navadne smrtnike” za denar, ker pač ona ne bi mamice in očija morila s tem.
…..KAJ?
Ampak ja, to je moda današnjega časa – bolj se delaš norca iz ljudi, bolj te zasipajo s častmi.
Drugače pa – ker komentirate tudi to – za moje pojme zelo luštna, o kakšni zasvojenosti ne duha ne sluha.
Ne mi to ne na SLEPO. Punca je dala marsikaj čez, Ljubljana je majhna, na marsikateri žurki, privat zabavi lahko srečaš te naše zvezdice. Droga v tem primeru je. Njeni imajo lokal v ljubljani Pr Žamaucu. Punca ima finance….ne vem kaj bi sploh rada….
[/quote]
Kdo ima lokal v Ljubljani? Njena starša sta ločena in oče je zaposlen v Slovenski vojski.Kdo ima torej lokal? Mogoče od mame novi ali kdo drug?
Takšna mnenja so dokaz, da ime še kako vpliva na fukabilnost ali vsaj občutek
o osebi.
Popay, da si na portalu in spoznavaš ženske, ne poznaš jih v živo, katera bi te bolj pritegnila: Mojca, Larisa, Ines, Ana ali Jožica?
[/quote]
to je pa dobro vprašanje…, od teh naštetih definitivno prvo mojca (spomim se sosede iz otroštva in komada mojca z modrcm številka…), pol ines, pa larisa…, jp ime ima velik vpliv na jebozovnost pri ženskah.
Pri tej punci sem glih zarad njenega jebozovnega imena guglal, da vidim, kdo je, ker blage veze nism vedel kdo je… Sej jst sem si tud zato dal Popay nik, da olive trznejo na mene, ko skenslajo brdavsa, hehe..
Saj ni problem, skoči do banke in ji pošlji za karto. Takole za ekranom smo lahko vsi dobrotniki. No, da te vidimo, tebe ki nisi kot ostali.
[/quote]
Kam jaz vlagam svoj denar, je moja odlocitev, ti tu nimas besede, hvala lepa. Trgam pa nikoli nikogar na tleh in ga tudi ne bom. Vsak se sam odloca, kako in kaj.
Kam jaz vlagam svoj denar, je moja odlocitev, ti tu nimas besede, hvala lepa. Trgam pa nikoli nikogar na tleh in ga tudi ne bom. Vsak se sam odloca, kako in kaj.
[/quote]
Pravis da se vsak sam odloca, kako in kaj. Res je, a mora za to sprejeti tudi posledice. V kolikor za resevanje svojih napak potrebuje nas denar, potem imamo pravico tudi kaj povedati. Tudi jaz nd tlacim ljudi na tleh, a me zelo moti, da bi morala nekomu dati denar in pri tem biti cisto tiho.
Pravis da se vsak sam odloca, kako in kaj. Res je, a mora za to sprejeti tudi posledice. V kolikor za resevanje svojih napak potrebuje nas denar, potem imamo pravico tudi kaj povedati. Tudi jaz nd tlacim ljudi na tleh, a me zelo moti, da bi morala nekomu dati denar in pri tem biti cisto tiho.
[/quote]
Kje pa piše da moraš? Daš ali ne daš. Tvoj problem.
Pametovanje (kar ti počneš) ni nobena pravica, ampak odraz tvoje neumnosti.
Takšna mnenja so dokaz, da ime še kako vpliva na fukabilnost ali vsaj občutek
o osebi.
Popay, da si na portalu in spoznavaš ženske, ne poznaš jih v živo, katera bi te bolj pritegnila: Mojca, Larisa, Ines, Ana ali Jožica?
[/quote]
Jaz poznam eno zelo hudo Jožico (stara nekje 25), In Ass pa ne hvala. 😀
[/quote]
Res je. Če jaz kot delodajalec dajem tebi denar, bi tudi moral imeti kako besedo, kje ga boš porabil. Ljudje nespametno trošite delodajalčev denar. Ta liberalizem je šel predaleč.