Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Inja Zalta ostala ujeta v LA in prosi za dolar

Inja Zalta ostala ujeta v LA in prosi za dolar

Res je. Če jaz kot delodajalec dajem tebi denar, bi tudi moral imeti kako besedo, kje ga boš porabil. Ljudje nespametno trošite delodajalčev denar. Ta liberalizem je šel predaleč.
[/quote]
Slaba primerjava.
Jaz punci ne bom nič nakazal. Mi kaj more? Pa še ti probaj tvojemu delavcu ne nakazat plače. Pa da potem ko te bo iztožil vidimo, čigav je denar, tvoj ali od delavca.

Res je. Če jaz kot delodajalec dajem tebi denar, bi tudi moral imeti kako besedo, kje ga boš porabil. Ljudje nespametno trošite delodajalčev denar. Ta liberalizem je šel predaleč.
[/quote]

“Kaj povedati” je bilo skoraj sigurno mišljeno dati kak komentar, ostrejšo besedo, kritiko in ne direktivo, ukaz kako naj se porabi donirani denar …

Zanimiva objava drugače, z zanimivi pogledi. V dobesednem smislu bi se s tem morda še celo strinjal – se pravi, da bi jaz trošil delodajalčev denar, torej, da mi da npr. svojo bančno kartico in mi potem pove, kje lahko porabim njegov denar. V ostale kontekste, ki se že bolj tičejo osnovnih človekovih pravic, pa te izjave osebno ne bi dajal 🙂

S spoštovanjem,
LP

Z *zanimivimi* pogledi, tipkarska napaka, se opravičujem …

Naj ji plačujejo, če so neumni. Ženska se znajde.
Moška pamet pa ni bila nikoli kaj rpida.
Ji je en pisal,da ji bo 700 evrov nakazal, pa da bi šel kdaj z njo na kavo. LOL

Ona točno ve, česa vse s sposobni dedci, ki seksa stradajo. Brez d ase jih dotakne.

Pa v tistem videu ji gre skozi na smeh.
Raja neumna ji pa plačuje.

Če bi res imela težave in res hotela domov, bi bila doma že včeraj.

Tej ceneni afni ne dam niti evra.
Ni ji nerodno kazati riti in ostalih intimnih predelov, za fehtat denar pa nima ovir. Pa nisem neka zafrustriranka. Rada pomagam, njej pa zagotovo ne.

da bi ji kak moški vnaprej plačal?

Plačali bi ji v upanju, da ji plačujejo vnaprej.
tako neumna pa ni, da bi se trošila za nazaj.

Poleg tega pa, če se hoče prodat, se lažje in za višjo ceno proda v Sloveniji. V L.Au je sam še ena pocestnica brez denarja. Če drži to, da nima kje biti. tipi bi ji plačali toliko kot vsaki džankurini an cesti in nič več.

Kako nesrečna moraš bit, da si to zlajala,

Upam, da ti je lažje, da si se olajšala. 🙂

Koliko ste nakazali?

Nikoli ji ne nakažem, ker beračenja, slačenja za Playboy, drogiranja, seksa za denar, domišljavosti, pač ne podpiram! Njeni starši imajo znano gostilno in niso reveži, tako da bi ji v sili lahk primaknili za vrnitev domov. Vendar vedo, da se punca nima namena vrniti, ampak ostati v Ameriki tako kot Krisovi. Vi pa kar darujte, če ste malo zmešani in vas lahko vsak nategne. Vi pošteno delate, ona pa služi s slačenjem za časopise in snema spolne odnose v filmih..

Samo ji gre pa super, že 719 ljudi ji je nakazalo denar. Očitno je dovolj, da si lep, pa cekinčki kapljajo, ne da bi se premaknil s stola.

https://www.zurnal24.si/magazin/vip/inja-zalta-v-stiski-toliko-prostovoljnih-prispevkov-je-ze-dobila-343987

zakaj je pa ona šla v LA? po filmsko kariero? dost pogumno, glede na to, da niti igralka ni. a ji je “slava” v Sloveniji tolk v glavo stopila? Al je imela kakšne druge načrte, ve kdo?

Že nabrala denarjja? Se to kje vidi. Resno me zanima. Lahko napišete,.Dolgčas pa me zanima. Ne bom donirala. Vsak po svoje.

Če ji je doniralo 719 seb, pa če je dal vsak 10 €, je to 7.190,00 €, če je pa kdo doniral še več, je pa še toliko več. Za nekaj časa bo, ko bo porabila denar, pa bo ponovno spet jokcanje in prosjačenje po internetu.

Pomoje je tale video njena najbolje plačana vloga 🙂

Če ji je doniralo 719 seb, pa če je dal vsak 10 €, je to 7.190,00 €, če je pa kdo doniral še več, je pa še toliko več. Za nekaj časa bo, ko bo porabila denar, pa bo ponovno spet jokcanje in prosjačenje po internetu.
[/quote]Dober zaslužek. Eni res znajo fehtat Pa na Kickstarterju je tud zaslužila, pa v seriji je igrala, slikala se je. Pametna punca.

V Slovenijo naj pride. Jaz bi ji pošteno plačal 50€ za 1 uro ‘druženja’. Pa verjamem da bi se jih našlo še kakih 1000 na mesec. Pa bi malce več zaslužla kot s tem fehtanjem.

Tukaj se strinjam, da prosi, če lahko prispevamo v vrednosti kavice in ne ZA kavico. Moti me,ker ljudje berejo površno, potem napačno interpretirajo in se zgražajo. Ne delajte tega.

Zdele je Šter rekel, da je en iz Los Angelesa želel da bodo po njega prišli.

Tale smrklja se je popolnoma diskreditirala, razvrednotila, saj skozi to njeno žicanje spoznaš njeno dostojanstvo in njene vrednote. Še vedno bi ji bil pripravljen dati 50€ za 1 urni najem, ampak za drugo pa očitno ni. Prej sem pa mislil da je fajn dekle.

Še kar tone v svojih blodnjah,… žalostno.
Vaš link

New Report

Close