Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek inkontinenca – hlačke, ima kdo?

inkontinenca – hlačke, ima kdo?

oče, ki je že dementen, ima plenice, pa jih kar naprej trga in slači, groza skratka. ali ima kdo izkušnje s hlačkami, nekje sem zasledila, da se jim reče tudi mobilne, ali bi to šlo za takega človeka? če imate izkušnje, na plan, prosim, je kar problem, ker je zjutraj vse polulano.

Moja babica uporablja hlačke od Tene in je zelo zadovoljna (mi pa tudi).

Imajo tudi take za moške Tena hlačke za moške[/url]

Se pa da pri njih naročiti različne vzorce in lahko sprobate, kaj bi najbolje ustrezalo.

LP

če misliš tiste hlačke,ki so kot plenice,samo da so na elastiko boš imela isti problem.So preveč podobne plenicam.Poskusi.Drugače pa daj nepremočljivo rjuho na jogi,čez daj navadno jogi rjuho,na to rjuho pa še podlogo.Mogoče pa bi najprej probala z vložki.
Vem da ti je težko in vem koliko dela in potrpežljivosti je treba pri človeku z demenco.Pa srečno.
Drugače pa imaš tukaj tudi temu namenjen forum.Poglej pod zdravstvene posvetovalnice;inkontinenca.Mogoče najdeš kaj zase.

Imajo jih tudi v DM in Muler. Hlačke za ink.

Pri dementnem človeku, je veliko bolje na mesto plenic uporabljati hlačke za inkontinenco kot pa vložke.

PRODAM MOBILNE HLAČKE ZA INKONTINENCO 168 KOSOV,TO JE 3 KARTONE. Primerne za uporabo pri težki in zelo težki stopnji inkontinence. Velikost: XL (130-170 cm)

Vse informacije prosim na mail: gromozansky@proton.me

Dajte cloveka vendarle v Dso. V takem stanju res ne more biti doma, ker boste vsi zboleli na psihi. Ne varčujte z denarjem in mu najdite namestitev v domu.

New Report

Close