Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek inneov tablete za lase

inneov tablete za lase

Zanima me če ima še kdo izkušnje s tabletami Inneov od Loreala za boljše lase oz.proti izpadanju las, ki jih toliko reklamirajo. Meni se zdijo super.

normalno je, da vsak dan izpade okrog 100 las Kar je več, je potrebno poiskat vzrok. Tablete in ampule so za kratek čas. Če imaš slučajno prhljaj (masten ali suh), poveča izpadanje las.

*****Tudi zate sonce sije****

Pozdrav!

Mene pa zanima koliko stane škatlica ter koliko tablet je notri? Koliko časa pa jih je treba uporabljati, da je učinek?

Jaz sem jih ravno zadnjič gledala v lekarni in če se ne motim, stanejo okoli 25€, kar ni malo, glede na to da jih je menda samo za en mesec. No, ampak pomoje se splača poskusit. Jaz bom verjetno reskirala 50€ in si nabavila dve škatlici (ne verjamem, da je že po eni nek viden efekt).

Sicer pa je zelo pomembna uporaba nežnih šamponov, jaz že dolgo prisegam na Lavera šampone (naravna firma, zelo učinkovito, brez silikonov, parabenov, umetnih barvil, dišav, itd.). Meni naredijo njihovi šamponi noro mehke in lepe lase (pa imam dolge in precej suhe) in ob enem negujejo lasišče. Razne Gliss Kur, Nivea in podobne zadeve meni ful razdražijo lasišče in povečajo izpadanje.

Dober šampon je tudi rumeni Fitoval.

New Report

Close