Instagram vse prenese
Ja, ja, tukaj so bile tudi namenjen dojenju. LOL
sami presežki IQja.
[img]https://playboy.metropolitan.si/media/cache/upload/Photo/2011/12/08/009-levo_i920.jpg[/img]
[/quote]
Tega pa nisem rekla, ne vleč zdej na stranska pota.
Tudi o iq se drugače precej strinjam in tudi o vlačenju otrok.
Zataknila sem se le ob temu, da naj bi moralo bit dojenje na fotkah tič-friendly.
Vidiš, moj je bil pa navdušen, ko sem bila prve mesece skoz zgoraj brez doma, saj sem neprestano dojila. “Mater, to pa je užitek. Prideš iz šihta in te najprej pozdravijo joški”, se je enkrat nasmejal 🙂
Veliko takih družin poznam, se imajo fajn, dobro jim gre, pa jim svojega lajfa ni treba oznanjat širnemu svetu.
Kar se mene tiče, Budva ni tako zelo krasna, v tisto hišo so navlekli toliko “wannabereach” kiča, da tud zastonj ne bi šla tja živet.
O njenem partnerju (ki ni mož, pač pa že kar precej časa “zaročenec”, karkoli že to pomeni) se marsikaj prebere na spletu, hvala lepa za takega dedca.
Lepota je zelo relativna zadeva in meni se ona ne zdi prav posebej lepa, pač pa strahotno izumetničena.
In ne vem, kaj takega (marsikaj?!) si lahko privošči, kar si običajen smrtnik ne more? Ždi v tisti bajti, oblači se tudi v bolj cheap cote (vsaj na pogled), en kup stvari, ki jih dobiva od raznih firm, mora pa itak odslužit z objavami na instagramu.
Skratka, čeprav živim v blokovskem stanovanju, nimam pred bajto bazena, moram vsak dan v službo in si ne umivam las z watermans šamponi za 30+ evrov, ne bi zamenjala z njo za noben denar.
Tega pa nisem rekla, ne vleč zdej na stranska pota.
Tudi o iq se drugače precej strinjam in tudi o vlačenju otrok.
Zataknila sem se le ob temu, da naj bi moralo bit dojenje na fotkah tič-friendly.
Vidiš, moj je bil pa navdušen, ko sem bila prve mesece skoz zgoraj brez doma, saj sem neprestano dojila. “Mater, to pa je užitek. Prideš iz šihta in te najprej pozdravijo joški”, se je enkrat nasmejal 🙂
[/quote]
Bi bil enako navdušen, če bi ga joške pozdravile že na instagramu, ko je v službi? Zraven bi si jih pa ogledovali še vsi njegovi sodelavci in še kdo?
Eno je odnos, ki ga imaš ti do svojega partnerja, njegovega telesa, tudi ko je ženska noseča, ko rodi itd. pa odnos do lastnih otrok, drugo pa, ko vse to na izvoli postaviš celemu svetu.
A misliš, da profilu Iris Mulej sledijo sami svetniki, da nima nihče pregrešnih misli? Pedofilov raje niti ne omenjam.
Bi bil enako navdušen, če bi ga joške pozdravile že na instagramu, ko je v službi? Zraven bi si jih pa ogledovali še vsi njegovi sodelavci in še kdo?
Eno je odnos, ki ga imaš ti do svojega partnerja, njegovega telesa, tudi ko je ženska noseča, ko rodi itd. pa odnos do lastnih otrok, drugo pa, ko vse to na izvoli postaviš celemu svetu.
A misliš, da profilu Iris Mulej sledijo sami svetniki, da nima nihče pregrešnih misli? Pedofilov raje niti ne omenjam.
[/quote]
Seveda ne na tak način. Če bi šlo pa za kakšno artish fotografijo, torej na profilu kakšnega fotografa ali podobno, pa verjetno ne bi imel nič proti.
Ja to je pač odgovornost matere, zato sem pa rekla, da se strinjam okoli iq. Žal se ne zavedajo škode, ki jo povzročajo. Jo na nek način obsojam tudi sama, ampak se takih izjav raje vzdržim saj žal ne morem ničesar spremeniti.
Kot ženska, mati ki doji, se vseeno čutim dolžna zagovarjati forografijo dojenja, ki je kot tako nekaj najlepšega na svetu in namen takih fotografij ni, da so seksi.