Najdi forum

Instaliranje monitorja

Nabavili smo nov računalnik in nanj instalirali Windows98. Nato smo nabavili monitor Samsung. Skupaj z monitorjem smo dobili tudi instalacijsko disketo.

Pri zagonu instalacijske diskete pa dobimo naslednje sporočilo:
Monsetup
Ta program je izvedel neveljavno operacijo
Nonsetup je vzrok za napako zaradi neveljavne strani v modulu DIRAPI.DLL
in nato naprej cel kup številk in črk (v sklopih).

Kaj naj naredim, da bom lahko instalirala monitor in končno videla kaj sem kupila.

Za odgovor se v naprej zahvaljujem

1. Probaj za monitor nastaviti Plug & Play monitor.
2. Če ne bo ok, napiši točen model monitorja.

To je dll od Macromedia Shockwave.
Včasih se resno naredi, posebej v IE 5.0, da je
datoteka zanič.
Ti napiši oznako monitorja, pa bomo napisali link
do gonilnikov za njega za WIndoze 98, kot je napisal
Hmmm.

lp

Samsung navadno dela kot urca, še slika je lepa. Nobenih gonilnikov ni treba… vsaj na xp-jih ne. I hate win98, kako da jih sploh še prodajajo.

O Tajfun, zakaj sovražiš win98, mogoče si pa odgovoril
v napačni forum, veš forum Psihijatrija je malce višje,
hehehehe..

Kaj zdej imate kaj snega pri vas, ali si moral kidati sneg,
pa si sedaj jezen na vse hehe..
brez zamere..

lp

Na vse sploh nisem jezen, zakaj le Klemenxx? Ampak Win98 dejansko postajajo staaar os, če že navadnega monitorja več ne prepoznajo, kaj šele druge nove periferne opreme.

Snega še ni, ne bi škodilo malo kidanja… za kondicijo in razgibavanje… pa da malo vso to umazanijo prekrije. Prazniki brez bele odeje ne bodo pravi…

Na Psihiatriji še ne odgovarjam… toda kaj človek ve, kaj vse nas še čaka. Morda sem tudi kdaj preveč hiter, piker… kaj hočem, kolerik sem po značaju. Hitro in jasno povem, kaj mislim, se s tem tudi hitro zamerim in škodujem predvsem sebi.

Tolažim se le s tem, da sam ne zamerim, a pozabim tudi ne.
Tudi maščevalen nisem. Opažam, da se narava sama maščuje.

Skratka, razmišljajmo pozitivno in uživajmo v vseh preljubih operacijskih sistemih, ki nam tu in tam kravžljajo sive celice.

Imejmo se radi. Life is too short.

Lep pozdrav vsem na forumu.
Tajfun

Hvala za dogovore. Imamo monitor Samsung SyncMaster 959NF. Kupil ga je mož, ker misli, da bo tako bolj p…. (mislite si kar si hočete). Za naše znanje bi popolnoma zadoščal 14″ monitor iz leta 92. ki je že doma.

Hvala že v naprej.

Aj, Mateja, saj možek ni storil nič napačnega, če se je odločil za nov monitor. Lepša slika bo, manj utripanja in škode za vaše oči.
Če je kišta stara, bo pa nekje staknil kakšno novejšo grafično kartico, pa bo vse ok. Saj veš, Mateja, treba je iti v korak s časom.

Lep veseli december želim
Tajfun

Mateja tukajle imaš čisto frišne šoferje za tvoj monitor,
pa čim lepšo sliko .

Pa velik snega za praznike.

Hvala lepa. Upam, da bom danes popoldan uspela inštalirati.

Sneg naj bo pa ob cesti, na cesti ga pa ne potrebujem, ker sem spomladi zaplesala po ledeni in zasneženi cesti ter se elegantno prekucnila v jarek(2m globoko). Potem sem pa tri ure čakala, da so mi avto končno spet postavili na cestišče. Vmes je pa prav idilično snežilo, bilo je mrzlo. Najbližja naseljena hiša cca 1km daleč. Prava zimska pravlica, če bi sedela na toplem in gledala skozi okno.

Varno vožnjo želim, pa kakršno vreme že bo.

Od kdaj pa monitor potrebuje voznike :OOOOOOOOOOOOOOOOO

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close