Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek inštrukcije matematike

inštrukcije matematike

Spoštovani,

Imam sina , ki gre na maturo matematika, pa potrebuje inštrukcije iz matematike.

Ali morda veste za dobrega inštruktorja matematike iz Ljubljane s čim bolj ugodno ceno?

Lahko me pokličete na 031-751-187 ali pa pišete na dunutika@gmail.com

Lp. Nuša

Ko sem jaz rabila instrukcije iz matematike, sem bila najbolj zadovoljna pri Horizontu ( Moste) s Katjo….res je obvladala, in razloži stvari tako da vse razumes.

Na instrukcije sem hodila tudi drugam …ampak drugje se nisem nic naucila!

LP

Pozdravljeni,
na internetu je veliko ponudbe ampak zanima me, če mi lahko kdo iz prve roke priporoči kakšnega inštruktorja za matematiko za hčerko, ki hodi v 2. letnik gimnazije. Smo iz Ljubljane. Hvala za pomoč, Marta

v naši žlahti je en dober matematik in fizik, pa še dobre živce ima … vsi naredijo vse izpite, ko jih on nauči

Moj sin je šel na inštrukcije fizike k mladeniču, ki ima prostor v Ljubljani na Parmovi, bivša Lesninina stavba. Po dveh urah inštrukcij je pisal 4. Zelo dober inštruktor in ugoden. Inštruira tudi matematiko. Žal pa ne vem več imena, Google bo našel.

Lp
Miša

Živjo,

mi smo zelo zadovoljni s Halo inštrukcije, pridejo tudi na dom. Pokličeš jih lahko na 040 653 105, mislim pa, da imajo tudi svojo spletno stran.

Lp,

Maša

morda vam lahko pomagam. pišite mi na plusminus235@gmail.com

Hčerka je imela lani prav tako težave pri matematiki in je od sošolke dobila kontakt za inštrukcije. Bili sta zelo zadovoljni in obe tudi uspešno popravili ocene in zaključili letnik! Št. 031553747. Lep pozdrav

New Report

Close