Inteligenca vs Sreča (Kam bi uvrstili uporabnike tukaj)
No sej pol je bilo kar blizu:)[/quote]
Ma ja, itak, dobr si ti to zrihtal :)))
Sem se pa narobe izrazila. Ne bi se uvrstila, ampak umestila. :))
Nad njim si, v isti vertikalni liniji. Pomagaj mu gor prilesti, višje, če le ni pretežek (karakter)? 😉
Lahko pa oblečeš krilo, pa boš videla, koliko vneme in odločnosti je v njem, da doseže vrh. 🙂
Jaz sem tudi na vrhu, zgrešil je samo premik po X osi v desno, tam zgoraj, ko prebija plafon.[/quote]
A tako? Jaz sem pa vedno mislila, da je treba krilo sleči? :)))
Nad njim si, v isti vertikalni liniji. Pomagaj mu gor prilesti, višje, če le ni pretežek (karakter)? 😉
Lahko pa oblečeš krilo, pa boš videla, koliko vneme in odločnosti je v njem, da doseže vrh. 🙂
Jaz sem tudi na vrhu, zgrešil je samo premik po X osi v desno, tam zgoraj, ko prebija plafon.[/quote]
A tako? Jaz sem pa vedno mislila, da je treba krilo sleči? :)))[/quote]
Ne, ne , če imaš žilnate noge, ali pa na črko O zakrivljene kosti, potem raje obdrži na sebi.
Depilator pa ti je tako Lepolaska posodila, ker ti je rekla, da si malo za časom. 🙂
Jao jao Matjažko. Upam, da te “premišljene” besede uporabljaš le v pogovoru z mano, ki sem tvoja dobra prijateljica in vem, da si rahlo prismuknjen, pa vendarle po svoje simpatičen … pa boh te nima rad, kje najdeš krive in žilnate noge in dlake, ko se pogovarjaš z žensko? :)) Ne Matjažko, naj te potolažim, nimam ne žilnatih, ne krivih, pa kosmatih tudi ne. :)) Ma bom počasi začela verjet v tist graf …. :)))
A ni najbolj ajnfoh, če ga sam dvigneš? 🙂
Eh, buča, Lepolaski pa že ne rastejo (neželene) dlake. Kako si ti to predstavljaš no?! :))
😉
Forum je zaprt za komentiranje.