Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Inteligenca vs Sreča (Kam bi uvrstili uporabnike tukaj)

Inteligenca vs Sreča (Kam bi uvrstili uporabnike tukaj)

No sej pol je bilo kar blizu:)[/quote]

Ma ja, itak, dobr si ti to zrihtal :)))
Sem se pa narobe izrazila. Ne bi se uvrstila, ampak umestila. :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Nad njim si, v isti vertikalni liniji. Pomagaj mu gor prilesti, višje, če le ni pretežek (karakter)? 😉
Lahko pa oblečeš krilo, pa boš videla, koliko vneme in odločnosti je v njem, da doseže vrh. 🙂

Jaz sem tudi na vrhu, zgrešil je samo premik po X osi v desno, tam zgoraj, ko prebija plafon.[/quote]

A tako? Jaz sem pa vedno mislila, da je treba krilo sleči? :)))

Nad njim si, v isti vertikalni liniji. Pomagaj mu gor prilesti, višje, če le ni pretežek (karakter)? 😉
Lahko pa oblečeš krilo, pa boš videla, koliko vneme in odločnosti je v njem, da doseže vrh. 🙂

Jaz sem tudi na vrhu, zgrešil je samo premik po X osi v desno, tam zgoraj, ko prebija plafon.[/quote]

A tako? Jaz sem pa vedno mislila, da je treba krilo sleči? :)))[/quote]

Ne, ne , če imaš žilnate noge, ali pa na črko O zakrivljene kosti, potem raje obdrži na sebi.
Depilator pa ti je tako Lepolaska posodila, ker ti je rekla, da si malo za časom. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jao jao Matjažko. Upam, da te “premišljene” besede uporabljaš le v pogovoru z mano, ki sem tvoja dobra prijateljica in vem, da si rahlo prismuknjen, pa vendarle po svoje simpatičen … pa boh te nima rad, kje najdeš krive in žilnate noge in dlake, ko se pogovarjaš z žensko? :)) Ne Matjažko, naj te potolažim, nimam ne žilnatih, ne krivih, pa kosmatih tudi ne. :)) Ma bom počasi začela verjet v tist graf …. :)))

A ni najbolj ajnfoh, če ga sam dvigneš? 🙂

Eh, buča, Lepolaski pa že ne rastejo (neželene) dlake. Kako si ti to predstavljaš no?! :))

😉

jaz pa Margot…khm..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close