Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek INTELIGENČNI TEST

INTELIGENČNI TEST

Da boste še kaj pametnega naredili v času ko ste na netu rešite najprej hitri inteligenčni test, potem pa še pravega, na katerega pridete po petih vprašanjih hitrega https://www.worldwide-iq-test.com/iq-tests/quick-iq-test

za sebe sem zadosti inteligenten.

Odgovor na objavo uporabnika
campari, 28.05.2022 ob 08:52

za sebe sem zadosti inteligenten.

v resnici je to precej nevarno razmišljanje, ampak kakor komu paše

Gre pa za produktivno porabljen čas na netu, na koncu pa še nekaj zveš o sebi, če si seveda upaš izvedeti in si se pripravljen soočiti z resnico 🙂

Hja, 28.05.2022 ob 08:55

v resnici je to precej nevarno razmišljanje, ampak kakor komu paše

Gre pa za produktivno porabljen čas na netu, na koncu pa še nekaj zveš o sebi, če si seveda upaš izvedeti in si se pripravljen soočiti z resnico 🙂

Sem že na zoom delavnici 9 do 16h in še berem knjigo v pdf, masiram stopala na strojčku in si suho ščetkam telo za limfe, sledi guasha in joga obraza ter verjetno (če bo dovolj dolgočasno predavanje) še veliko telovadbe in joge na blazini medtem ko poslušam, pa kosilo skuhat, pa marmelade in sokove. IQ test? Sem ga že naredila in se mi zdi brezveze. Daj nam kaj drugega, bolj zanimivega.. 🙂

ker nekdo zavrne nekaj kar si mu vsilila pa ima že nevarno razmišljanje? Ne, prej je tvoje, ker si kar določila, da bo to za drugega produktivno porabljen čas na netu in da se bo iz tega kaj naučil o sebi. Jaz sebe poznam že od rojstva, nek tvoj vsiljen test mi ne bo nič novega o meni povedal-sebe namreč najbolje poznam, ostalih pa ne tako. 😁

Đizs, 28.05.2022 ob 09:03

Sem že na zoom delavnici 9 do 16h in še berem knjigo v pdf, masiram stopala na strojčku in si suho ščetkam telo za limfe, sledi guasha in joga obraza ter verjetno (če bo dovolj dolgočasno predavanje) še veliko telovadbe in joge na blazini medtem ko poslušam, pa kosilo skuhat, pa marmelade in sokove. IQ test? Sem ga že naredila in se mi zdi brezveze. Daj nam kaj drugega, bolj zanimivega.. 🙂

pridna. Jaz čiliram ob zajtrku in jutranji kavici.. potem me pa čaka delo, pa se mi ne da.. tale deževen dan bi ponucala za poležavanje in….

Hja, 28.05.2022 ob 08:50

Da boste še kaj pametnega naredili v času ko ste na netu rešite najprej hitri inteligenčni test, potem pa še pravega, na katerega pridete po petih vprašanjih hitrega https://www.worldwide-iq-test.com/iq-tests/quick-iq-test

ti znaš skuhat ajdove žgance s kislim zeljem in zraven pripraviti pečena! svinjska rebrca?

meni se zdi to predpogoj, da se lotiš takega testa, sicer je tudi IQ nad 170 en čisti larifari …

Te zadeve poznam. Mi gredo relativno dobro. Na koncu je pa seveda treba vpisati svoj e-mail naslov, da ti pošljejo rezultate. No, tega pač ne vpišem, tako da še dalje živim v nevednosti glede svojega inteligenčnega kvocienta. 🙂

v resnici povem,da teh testov ne maram… zakaj… ker mi gre izjemno na živce ta časovna omejitev… lahko vse rešim, brez da mi nekdo postavlja nek časovni pritisk –

če si lahko za vsakega vzamem čas in razmislim, bom ugotovila rešitev, da moram pa nekaj na hitrico in ne z gotovostjo mi gre pa na živce… in se konča tako,da raje ne rešim nič, kot pa da bi na hitro klikala nekaj … v večini primerov… včasih me cajt še vseeno dobi v kremplje in si rečem, bo sramotno, če jih premalo rešim…

moj zaključek bi bil,da naravno očitno nisem po cifri ful inteligentna, vendar z delom in trudom zmorem vse… temu primerno se sama samoorganiziram poznam svoje sposobnosti v kolikšnem času lahko kaj naredim in se zorganiziram tako vnaprej…

še eno spoznanje – na živce mi gre, če moram delovati zadnji trenutek na hitrico pod časovno omejitvijo… tako recimo tistih zadnjih  če je zadnjo sekundo nikoli nisem rešila… in še raje naredim temeljito kot nekaj na pol… rudi to je moje spoznanje

to so moja spoznanja o meni sami – v povezavi s temi testi…

pa še eno imam to pa iz oš – ko smo prvič reševali ta test v sedmem razredu -se spomnim sošolca, ki so mu takrat izmerili ful visoko cifro – z lahkoto odpisal vse takoj znotraj časovne omejitve –  v oš celi je imel ocene tam med 2 in 3

vsi smo bili začudeni,da je pa on toliko inteligenten in ima take ocene… poznali smo ga pa da se mu je bolj malo dalo, ljubilo delati, učiti…

tako da očitno v življenju sama in teligenca pa če je še tako visoka, brez delovnih navad, truda, organiziranosti, občutka odgovornosti za narediti nekaj, ne pomaga kaj veliko pri končnih doseženih ciljih…

na drugi strani pa menim,da lahko nekdo z nižjim IQjem, prav z zgoraj navedenimi lastnostmi, doseže zavidljive uspehe, kljub nižjemu iq

to je moje mnenje o tem količniku in teh testih

aneda, 28.05.2022 ob 10:55

v resnici povem,da teh testov ne maram… zakaj… ker mi gre izjemno na živce ta časovna omejitev… lahko vse rešim, brez da mi nekdo postavlja nek časovni pritisk –

če si lahko za vsakega vzamem čas in razmislim, bom ugotovila rešitev, da moram pa nekaj na hitrico in ne z gotovostjo mi gre pa na živce… in se konča tako,da raje ne rešim nič, kot pa da bi na hitro klikala nekaj … v večini primerov… včasih me cajt še vseeno dobi v kremplje in si rečem, bo sramotno, če jih premalo rešim…

moj zaključek bi bil,da naravno očitno nisem po cifri ful inteligentna, vendar z delom in trudom zmorem vse… temu primerno se sama samoorganiziram poznam svoje sposobnosti v kolikšnem času lahko kaj naredim in se zorganiziram tako vnaprej…

še eno spoznanje – na živce mi gre, če moram delovati zadnji trenutek na hitrico pod časovno omejitvijo… tako recimo tistih zadnjih  če je zadnjo sekundo nikoli nisem rešila… in še raje naredim temeljito kot nekaj na pol… rudi to je moje spoznanje

to so moja spoznanja o meni sami – v povezavi s temi testi…

pa še eno imam to pa iz oš – ko smo prvič reševali ta test v sedmem razredu -se spomnim sošolca, ki so mu takrat izmerili ful visoko cifro – z lahkoto odpisal vse takoj znotraj časovne omejitve –  v oš celi je imel ocene tam med 2 in 3

vsi smo bili začudeni,da je pa on toliko inteligenten in ima take ocene… poznali smo ga pa da se mu je bolj malo dalo, ljubilo delati, učiti…

tako da očitno v življenju sama in teligenca pa če je še tako visoka, brez delovnih navad, truda, organiziranosti, občutka odgovornosti za narediti nekaj, ne pomaga kaj veliko pri končnih doseženih ciljih…

na drugi strani pa menim,da lahko nekdo z nižjim IQjem, prav z zgoraj navedenimi lastnostmi, doseže zavidljive uspehe, kljub nižjemu iq

to je moje mnenje o tem količniku in teh testih

Odlično napisano.

Meni je pa to, da sem omejena s casom ravno to dril. Da najdes pravo resitev v cimkrajsem moznem casu. Rada resujem te teste, sicer ze lep cas nisem. Pri tem se sfalila prvo nalogo, ker nisem videla razliko v crtah.😝

Zoisova, 29.05.2022 ob 10:32

Meni je pa to, da sem omejena s casom ravno to dril. Da najdes pravo resitev v cimkrajsem moznem casu. Rada resujem te teste, sicer ze lep cas nisem. Pri tem se sfalila prvo nalogo, ker nisem videla razliko v crtah.😝

jz sem una ne bolj inteligentna po teh meritvah, ti ocitno si bolj visoko… pa a ves da izmed prvih petih sem tudi jaz edino prvega zgresila, ker enako kot ti, pozornosti sploh nisem polagala na vzorec crt…

sicer pa meni omejen cas v takih nalogah, kjer je treba miselna koncentracijain je hkrati nesorazmerno veliko vprasanj glede na cas, ki je na voljo, predstavlja negativen dejavnik , ker mi pogled na čas moti koncentracijo…

toliko sama sebe poznam, da za sploh miselno delo nisem v zadnjih minutah… na zivce mi gredo v sluzbi ljudje, ki delajo vse zadnji cas… jaz sem clovek, ki se organiziram, da je vse prej narejeno, da zadnji trenutek samo se varnostno preverimo, ce je vse ok…

in kot receno nisem človek, ki bi na hitrico klikal odgovore, opravljal delo, vse raje prej premislim in potem naredim gotovo… raje ne narefim nic, kot da naredim napol in narobe, SAMO ZATO DA BI REKLA, DA JE NAREJENO… zame napol/narobe delo ni narejeno, lahko vcasih se vecjo skodo naredi, kot ce se ne bi naredilo nic… tak človek sem…taki testi men bolj taka spoznanja dajejo o sebi… zato v teh testih ne vidim nobenega smisla,

sej tud men so zanimivi za resevanje,vedno rada resujem miselne naloge, samo ne pod casovnim pritiskom…

kot povedano zgoraj pa prav iz izkusnje v os pri sosolcu menim, da sam visok iq nima neke ekstra vrednosti, ce clovek nima volje za delo, trud, organizacijo….

A nekateri vse v  lajfu jemljete tko resno kot tole klikanje vzorcev? To je v osnovi samo igrica in nič več 🙂

Hja, 29.05.2022 ob 11:41

A nekateri vse v  lajfu jemljete tko resno kot tole klikanje vzorcev? To je v osnovi samo igrica in nič več 🙂

resno očitno jamljejo najbolj tisti, ki to postavljajo kot merilo za neke cifre inteligenčnosti… pa recimo da jim verjamemo, če je res merljivost ustrezna

jaz samo debatiram kaj na splošno se spozna iz določenih dejanj in odzivov, kot neko samoopazovanje in samorefleksija… kar je vedno dobro se malo samokritično oceniti… in se samospoznati… kdor pozna sam sebe, svoje dobre točke, kjer je dober, in v čem ni najboljši, potem lahko bolj kakovostno razvija tisto v čemer je dober, in z drugačno organizacijo, pravim pristopom, zmanjša “slabost” nekoliko manj talentiranih strani pri sebi…  tako,da samo spoznati in samooceniti se ni nič napačnega… bolj je to ok, da poznaš sam sebe kot pa samo klikanje in tiste cifre

kot rečeno iz načina odzivanja, reševanja tega pa se samospoznaš, če si pozoren prav na način odzivov, dejanj

New Report

Close