Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Interaktivni zemljevid SLO

Interaktivni zemljevid SLO

Ker nisem naročnica TIS, a se ga sploh kda še kje na netu dobit?
Za ene par ulic moram pogledat kje so 🙂

Saj se da pogledat, tudi če nisi naročnica. Samo registrirat se moraš.

Zlatolaska, drugače imaš pa tudi tukaj eno verzijo na netu

http://www.euroave.com/maps/frame1.php?xcity=ljubljana

LpMaruša

P.S. Ja, ja, ne znam ga aktivirat ;-))

sej se da CD dobit, pa ga imaš doma vedno pri roki

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Maruša najlepša hvala za prijazno pomoč!

Link narediš aktiven tako, da pred besedilo zapišeš znak .

Aaaa, to je pa nekaj čisto novega in frišnega. Ko sem na TIS brskala kakšen teden dva nazaj, to še ni bilo mogoče. Hvala tudi za to info.

Zlatolaska, k vem, da si s tega foha, pa mam lih problem: imam en dolg dokument, sestavljen iz večih posameznih dokumentov skupaj, kar je zdej za rezulatat to, da strani ne tečejo od 1 do konca, ampak je vmes tut kaka prva … sicer sem nekej na roke delala, pa mi kar kako 5 vmes spusti in take fore. Ali ima word kje možnost, da odklopiš številke strani, pa jih potem od začetka spet postaviš?

Nisem zlatolaska, ampak sem rjavolasec :)))
Seveda ima word to. vse lahko rešiš.

Ja, fajn to vedet ;-)) Da se da! Sam kako???? That’s the question.

pojdi na insert in tam imaš numbering…prelom(break)…kadar so prlomi ti znova šteje strani…

to vse sem do podrobnosti obvladal lani, ko sem diplomo pisal, sedaj sem pa detaile malce pozabil…

Ja, miško, tut to vem .. samo da jaz pridem skozi vse strani na roko skos in gledam, kje so prelomi, in potem dam začni s prejšnjim odstavkom in mi vrže noter čisto napačno številko. Očitno je nekje nekej pohopsano. In rada bi vse strani vrgla ven, in na prvi dala začni z 1. Pa da vidmo, al bo spet zbluzil ali ne.

Lahko si pomagaš s tistim “pokaži skrito” ko ti vse pokaže od prelomov do entrov, sekcije…
Za številčenje so pomebne sekcije. Vsako sekcijo ti začne znova šteti. Torej moraš ti zbrisati sekcije…tako da bo cel dokument ena sama sekcija in ti bo štelo od prve strani naprej po vrsti..
skratka malo se moraš poigrati s tem, in pol boš vse obvladala :)))

Maruša, zdajle sem doma in tukaj imam Open Office, pa te ne morem “vodit”.

Jutri, ko bom v službi, kjer imam tudi Word, ti bom napisala (posnela) navodila. Če jih ne bo kdo drug že prej.

A je dokument zelo dolg? Je v njem dosedanje oblikovanje zelo pomembno ali bi zlahka začela znova? Kateri Word ali Win imaš in ali je SLO ali je ANG?

Zlatolaska, imam WIN XP, Office 2000 in slovenski word. Oblikovanje je pomembno in ne bi vsega sesuvala. Bom pa zdej še probala tisto s sekcijami, kar je Miško napisal.

Dobro jutro, Miško ti je fajn napisal. Sporoči, kako bo šlo.

New Report

Close