Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija internet explorer povzroča napake…

internet explorer povzroča napake…

vsake toliko mi javi, da je internet explorer povzrocil napako in da se bo zaprl……včasih piše še nekaj msinn (ali nekaj takega), danes pa sem opazila user.exe
v čem je problem??
hvala in lp!

Problem je lahko v marsičem.

Probaj še enkrat naložiti IE, če pa ne bo bolje pa povej bomo probal še kaj drugega pogruntat.

Ampak tolko da te malo potolažim, če ti začne javljat take napake ponavadi pomeni, da se je sistem nekaj pofedlal in je edina rešitev ta, da ponovno namestiš OS.

Katera polkna pa imaš?

Jaz sem imel iste probleme. Pa je edino nucal formatiranje diska pa na novo vse naložit;)))

LP

se mi je zdelo!tnx…lp

Napiši točno kakšno napako ti javi, saj ni potrebno vedno formatirati
sistema.
Velikokrat se napake dajo odpravit.

lp

V vsakem IE kdaj pa kdaj kaj zašteka, že zaradi napak na spletnih straneh. Predlagam ti, da IE posodobiš na verzijo 6.0 in si preskrbiš še service pack 1 s popravki, tako bo tudi surfanje bolj varno.

Tudi meni se to dogaja, običajno ko sem na strani – google.com
pojavi se okno kjer piše da je prišlo do notranje napake, potem imam na izbiro samo klikniti ok in se okno od IE zapre…

In imam na novo naložen OS WIN98, pa mi je že na začetku naredil to napako, tako, da včasih se mi zdi, da nekje na mreži lahko pride do napake, se morda motim

običajno jaz te napake scenam

ALi pa če imam odprtih veliko okn, se to tudi dogaja, potem se ono, kjer je bila napak ZAPRE

Le zakaj se sprašujem tudi JAZ..
Potem lahko vsak dan Formatiram disk
Danes se mi to še ni zgodilo

lp

Sem

Ja napiše pa tole;

This program has performed an ilegal operation and will be shut down
If the problem persists, contact the program vendor…

Sem

Hja, kaj torej čakaš? Contactaj torej program vendorja, ne?
je še nekaj, ravno klemenxx je pred kakšnim letom se mi zdi tule gor reševal ta problem: poglej če si zadnje čase, torej odkar približno se ti pojavlja ta problem inštaliral(a) kakšno novo stvar, trecimo protivirusni program. Deinštalitraj najprej tega in preveri kako dela. Če imaš Me ali Xp lahko pogledap v obnovitev sistema, kaj si pacal(a) v zadnjem času.

LP WegA

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close