internet in telefonija

S katerim ponudnikom interneta in telefonije ste zadovoljni? Imamo Amis, pa tako crkava in ga meče ven, da ga bomo zamenjali in se ne bi radi opekli. Nekateri na primer hvalijo T2, drugi spet svarijo pred njim. Vaše izkušnje? Hvala!

Pri nas je TV Telemach, internet so nam zdaj preklopili s Tuša na Amis, pa telefon je še Telekomov.
Že tud en čas razmišljam, na katerega trojčka naj se preklopim, ampak zdaj vse super dela, da ne bi pol pa začelo kaj štekat…
Zelo zadovoljen s T2 in tudi s Siol-om.
Niso pa problemi ponavadi povezani s ponudnikom, temveč z infrastrukturo, ki jo imate na voljo v hiši/ulici/kraju.
Tako da… če je optika bo pri vseh fajn, če je xdsl tehnologija pa je bolj naključno.

Pri nas ni optike, ampak vsaka stvar zase (opisano zgoraj) mi dela brez problema – no, internet je mal počasen, ampak dela.
Kak nasvet, kaj izbrati?

Jaz imam trojčka Amis in mi vse dela brezhibno. Dve prijateljici pa stanujeta 2 km stran in jima vse nagaja predvsem ob treskanju. In je Amis že njihov tretji ponudnik storitev. Iz tega je sklepati, da je pred zamenjavo treba ugotoviti ali zadeve ne funkcionirajo mogoče tudi zaradi osnovne napeljave od Telekoma. Take so njhove izkušnje.

Imamo Telemach, odločili smo se za prestop k Siolu.

Kako, da je prevladal Siol?
Forum je zaprt za komentiranje.