Najdi forum

internet na commodore 64

Imam commodore 64 in razmišljam da bi se priključil na internet. V službi ga uporabljam in mislim da bi mi prav prišel tudi doma. Zanima me kaj vse potrebujem, je dovolj analogna linija ali naj nabavim ISDN (ADSL pri nas zaenkrat še ni mogoč). Dobil sem že CD od Siol-a, a nimam CD-ja na računalniku, imam pa disketnik 5.25 .

Ti ti resno??????

Ti kar lepo vstekaj kabel od telefona direktno u 64-tko…CD-ja od SIOLA ne rabs, ker je v bla v 64-tko ugrajena ful napredna tehnologija, ki pa jo zou pl pr IBM-u niso ugradil u njihou pru PC, in s tem tut u kasnejse ne….No ko ga bos prsteku, se bo kr use sam prenesl, ti sam ENTER prtiskej….Pa nubenmu tega povedat, da sm ti jst to razkriu, ker drugac mi bo vrednost delnc u podn padla..See you later!

Katere Windowse maš? XP? hahaha se še kdo spomni tistih modemov, ko si moral slušalko gor položit?

Ja, se…Sam pr 64-tki je dost sam kabl….XP-ji pa naujo gor dela, kr niso bli namenjen delu v taki napredni tehnologiji..Ma se sreco da 64-tke ni stran vrgu…Ej, proftiru si ga…Se dobr da drugi ne misljo enak, in da pol moje kupujejo, da mam kej u usta za dt…Sam ne okol govort, sm ze prej povedu zakaj ne…See you !

Jo!!

Ne ni ti potrebno za C64 nabaviti ADSL povezave.
Lahko imaš zadnji krik stoletja:

Analogni modem 300/1200 bps s kompresijo, čeprav je res, da na modemu
ne smeš imeti vključene kompresije.
To utemeljujem z razlogom: C64 avtomatsko kompresira oba podatka
naenkrat in s tem doseže neslutene hitrosti, skratka ADSL mu ne doseže niti
do kolen. Mogoče edinole novi paket ADSL/8Mb, pride do cca. 12,3%
C64 kompresije.

Jaz sicer ne uporabljam C64 (sem ga pa), ker mi še sedaj odlično služi
računalnik, katerega sem čisto sam sestavil svoje čase, imenuje se pa:

GALAKSIJA

tega se najbrž večina niti ne spomni, no to je bilo nekako takrat, ko so
Napoleona premagali pri Waterloo-ju. Pa vem da smo si takrat dovolj
“meilali” med sabo, kako je izgledala bitka.
No ja virusov pa takrat tudi še ni bilo hehe..

Poskusi s to varianto (oglas najden na http://www.bolha.com – zdaj ze sicer zastarel)

Trenutna cena: 1.010.000 SIT
Ponudba traja še: avkcija je zaključena
Prodajalec: ivaar_skedrösjen
Najvišji ponudnik: nahasapepilapetilon
št. vseh ponudb: 6

O prevzemu oziroma dostavi in načinu plačila se obrnite na prodajalca.

Internet na 2 CD

Prodam Internet na 2 CD, malo rabljen, odlično ohranjen, deluje na večih hitrostih računalnika. Vsebuje cel Internet, zraven dobite tudi e-mail naslov in imenik vseh uporabnikov Interneta.
Za dodatne stvari na tretjem CD-ju doplačate 500 SIT

Začetna cena: 3.500 SIT
Št.oglasa: 651184

pozdrav v Spodnji Gasteraj

Jaz tudi počasi že razmišljam, da bi zaradi zahtevnosti svojega dela počasi presedlal iz mojega sedanjega Taleseni 64 na Commodore 64, čeprav mi
Taleseni 64 še povsem odgovarja, tako doma kot tudi v službi. Težave nastanejo edinole poleti, ko se zaradi povišanih dnevnih temperatur les nekoliko osuši in na površini nastanejo moteče razpoke……Tako, da se bom v naslednjih nekaj letih verjetno res odločil za Commodore 64, na katerega pa visoke temperature ne vplivajo, ker ni iz lesa temveč pri njegovi proizvodnji že uporabljajo kvalitetne kovinske materiale.

lep pozdrav

Jaz pa imam Spectruma 48, pa so se mi črke zbrisale……..

to pa zato vidiš ker nimaš Commodorja, namreč pri Speciju so bile
črke narisane na tipkah, pri Commodorju pa vgravirane.

Sedaj si pa kupi psa, da ti bo s tačko kazal črke na tipkah.

Prav ti je!

Pozdravljen g. Vinko!

Koliko kilometrov od bele Ljubljane pa se pravzaprav nahaja Spodnji Gasteraj?
Enkrat sem se že peljal skozi ta kraj, vendar je tega že davno. Spomnim se samo da je tam veliko lepih hiš, ki jih odaja alpsko hribovje.Pa me približno zanima koliko je km, da mi ne bo treba gledati na zemljevid, kajti z družino se nameravamo tja odpraviti na nedeljski izlet.

lep pozdrav

>Enkrat sem se že peljal skozi ta kraj, vendar je tega že davno.
>Spomnim se samo da je tam veliko lepih hiš, ki jih odaja alpsko hribovje.Pa me
>približno zanima koliko je km, da mi ne bo treba gledati na zemljevid, kajti z
>družino se nameravamo tja odpraviti na nedeljski izlet.

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Takole za informacijo – Spodnji Gasteraj je v Slovenskih goricah – nekako med Lenartom in Šentiljem. Oziroma – verjetno ne veš niti kje je to. Torej približno 15 do 20 kilometrovi SV (severo-vzhodno) od Maribora. Aja, morebiti pa ne veš, kje je Maribor!? Mimogrede – Slovenske gorice nimajo kaj veliko skupnega z alpami…

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ki-je-šank?

LP…

Pa brez zamere… :-)))

Od Železniške postaje v LJ pa do Sp.Gasteraja 1 je natanko 119188 metrov zračne linije (točka na sredini obeh objektov), do najvišje hišne številke v Sp.Gasteraju (št. 86) pa je natanko 117134 metrov. Tu nekje vmes je doma Vinko….

svizec?

Pha! Spektruma smo vstavili v tipkovnico INES, pa je blo!!

:-p

…Ejga, pol pa svizec zavije čokolado v folijo…

😉

…”ja, seveda”….

spoštovani Smodlak

Ejga pol pa svizec zavije čokolado v folijo………
…potem pa neka deklica reče fantu: “ja, seveda”……………………………..

zdej sem se spomnu, ja gospod Smoodlak imate prav to je bila neka reklama na TV…………

lp

ejga, pol pa svizec zavije čokolado v folijo…

ja,seveda……

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close