Najdi forum

internet preko Mobitela

pozdravljeni, pri nas imamo problem. Preselili smo se v kraj, kjer ni možna nikakršna vzpostavitev interneta(Siol,T2..) prezasedenost centrale, ni šans na priklop. Kaj nam preostane? Mogoče preko paketa Mobitel? Je to opcija?Hvala za kakršnokoli mnenje.Ne zdržim brez.

Vem, kako se počutiš. Jaz sem prej bila 10 let “priklopljena”, potem pa smo se preselili nekam, kjer je bilo že vse zasedeno. Obljubljali so T2, medtem sem odpovedala internet preko Mobitela in ostala brez pol leta. Še dobro,da grem lahko v službi posurfat :).
Zdaj sem si ga spet nabavila od Mobitela. Kartico imam že od prej, tako da sem samo novo sim kartico kupila. Ker je zelo zelo slabo delalo, sem si sposodila zunanjo anteno (taka kot je zunanja za tv, Iskra jih dela, stane pa cca 60€). Dela veliko hitreje, čeprav se ne more kosat z drugimi ponudniki in sem jo kar kupila. Zakupljen pa imam mega paket z mesečno porabo 1 GB, cena je 21€

Če sploh nimaš telefonskega priključka, ti lahko rečejo, da ni možno, ker nimajo prostih linij. V tem primeru zahtevaj od Telekoma najprej čisto običajen telefonski priključek. Po zakonu ti ga MORAJO priključiti v 30 dneh. Ko boš imelpriključek, pa zaprosi za širokopasovni dostop. Včasih se da na ta način priti do interneta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close