Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek internet samo nekaj mesecev poleti na vikendu

internet samo nekaj mesecev poleti na vikendu

Zanima me, kako imate urejeno tisti, ki imate kje vikende. Mi imamo v hribih in zdaj tam napeljujejo optiko. Ampak ker smo tam praktično samo čez poletje, nam je brez veze plačevati celo leto. Bi imeli samo, kaj pa vem, dva ali tri mesece plačilo. Se to da? Na Telekomu mi je tip rekel, da to še ne počnejo pri optiki, da bi recimo dali modem in bi imel tam priklopljenega, potem ga pa čez zimo odklopiš in odneseš njim nazaj in takrat nič ne plačuješ. Gor ni telefonskega omrežja, moraš fajn stran od bajte, da lahko telefoniraš, tako da Wi-fi verjetno ne pride v poštev?

Help, če imate kake ideje.

Res nihče ne ve? A nima nihče tukaj vikenda? Na morju, Hrvaška…?? Plačujete celo leto internet?

Ja, mi ga plačujemo celo leto. Telemach, pravijo, da se ne da odjaviti za nekaj mesecev.

Odgovor na objavo uporabnika
Orhideja530, 26.04.2023 ob 15:16

Ja, mi ga plačujemo celo leto. Telemach, pravijo, da se ne da odjaviti za nekaj mesecev.

Hvala za odgovor. Brez veze tole, mislim itak doma plačujemo ko ubrisani, po moje bi lahko tako naredili, da bi imeli pa na vikendu nek simboličen znesek, tisti, ki oreng plačujemo v svojih bajtah.

kako na vikendu, 26.04.2023 ob 14:24

Zanima me, kako imate urejeno tisti, ki imate kje vikende. Mi imamo v hribih in zdaj tam napeljujejo optiko. Ampak ker smo tam praktično samo čez poletje, nam je brez veze plačevati celo leto. Bi imeli samo, kaj pa vem, dva ali tri mesece plačilo. Se to da? Na Telekomu mi je tip rekel, da to še ne počnejo pri optiki, da bi recimo dali modem in bi imel tam priklopljenega, potem ga pa čez zimo odklopiš in odneseš njim nazaj in takrat nič ne plačuješ. Gor ni telefonskega omrežja, moraš fajn stran od bajte, da lahko telefoniraš, tako da Wi-fi verjetno ne pride v poštev?

Help, če imate kake ideje.

Kable naj se le napelje do vikenda, ker nikol ne ves, in je boljs zdej kot kasnej. Za par mesecev ti nobeden ne bo dal narocnine, vsi ki jih poznamo imajo foro za eno ali celo 2 leti. Ce podrocje ni pokrito z dobrim mobilnim signalom, lahko na vse skupaj pozabis. Drugace bi lahko delal prek podatkovnih….

Pptehntega, 26.04.2023 ob 16:34

Kable naj se le napelje do vikenda, ker nikol ne ves, in je boljs zdej kot kasnej. Za par mesecev ti nobeden ne bo dal narocnine, vsi ki jih poznamo imajo foro za eno ali celo 2 leti. Ce podrocje ni pokrito z dobrim mobilnim signalom, lahko na vse skupaj pozabis. Drugace bi lahko delal prek podatkovnih….

Ja, vem, drugače bi lahko imeli hotspot. Tako bo pa treba plačat za celo leto, jbg.

Starlink tudi uradno podpira Slovenijo. Sicer kar nekaj košta enkratna začetna investicija, da dobiš satelitsko anteno, ki jo pa potem nosiš s seboj kamorkoli že greš in tako plačuješ eno samo naročnino. Pa še nihče te ne pederira s prisilnimi haraći za Pop. Podobna varianta bi bila prek mobilneg signala, ampak praviš, da tam ne vleče.

se da tako tudi z telefonom?mobi nam slabo lovi.

A je možno, da zamenjate naslov…

Torej ste npr pri A1, sporočiš spremembo…se vedno ena naročnina, ampak potem jo ji doma…hm, sam premišljujem o resitvi

Oh in sploh, 26.04.2023 ob 17:29

A je možno, da zamenjate naslov…

Torej ste npr pri A1, sporočiš spremembo…se vedno ena naročnina, ampak potem jo ji doma…hm, sam premišljujem o resitvi

Zamenjamo naslov? Se pravi, namesto tu, kjer živimo, se nekdo prijavi za stalno na vikend in potem prenesemo cel paket na vikend? Tukaj pa ostanemo brez in gremo čez hotspot? Težka bo. Po moje se bistveno spremeni kvaliteta sprejema.

Musk je car, 26.04.2023 ob 17:24

Starlink tudi uradno podpira Slovenijo. Sicer kar nekaj košta enkratna začetna investicija, da dobiš satelitsko anteno, ki jo pa potem nosiš s seboj kamorkoli že greš in tako plačuješ eno samo naročnino. Pa še nihče te ne pederira s prisilnimi haraći za Pop. Podobna varianta bi bila prek mobilneg signala, ampak praviš, da tam ne vleče.

Ej čvovk, 99€ na mesec je naročnine, a s ti na gvavo padu ?

kako na vikendu, 26.04.2023 ob 14:56

Res nihče ne ve? A nima nihče tukaj vikenda? Na morju, Hrvaška…?? Plačujete celo leto internet?

Vsi jih imamo, ampak smo ta problem rešili že pred leti, poglej si na a1, maš internet za hrvaško, na mesece oziroma dokler rabiš.

Ja, ampak moraš imet signal, ne? Sem pogledala ta Starlink, mesečna naročnina 100 €, se ne splača, glede na to, da zdaj plačujem mesečno za TV in internet pri Telekomu 65 + na vikendu bi plačala 30 mesečno. Tu pri Starlinku so pa še začetni stroški 720 €. Nekako ne pride skozi tudi če ne bi rabili signala.

Anonimno511, 26.04.2023 ob 19:14

Vsi jih imamo, ampak smo ta problem rešili že pred leti, poglej si na a1, maš internet za hrvaško, na mesece oziroma dokler rabiš.

Ampak to velja samo za Hrvaško?, mi imamo pri nas vikend v hribih? Si bom pogledala.

Ona nima signala na vikendu, ne gre preko telefona.

nima225, 26.04.2023 ob 19:22

Ona nima signala na vikendu, ne gre preko telefona.

za anonimno ki predlaga na mesece …

Pa dobro no. Če imaš vikend, nisi nek revček. Si lahko samo škrtica. Plačuj mesečno,  pa nehaj škrtarit. Ali pa prodaj vikend.

Hofer internet. 15 eur na mesec. Lahko odjaviš kadarkoli.

To imamo v glavnem vsi vikendaši…

Na vikendu v hribih, naravi greš na sprehode, tek, v naravo, meditiraš. Izvajaš jogo. Ali pa si sam s sabo in razmišljaš.
Ne rabiš motečih nepotrebnih elementov (internet, TV).

Telemach – paket Revolucija 👍

campari, 26.04.2023 ob 22:25

Telemach – paket Revolucija 👍

??? Ona sprašuje za internet in ne predplačniški paket za klice…

goodlife, 26.04.2023 ob 22:04

Hofer internet. 15 eur na mesec. Lahko odjaviš kadarkoli.

To imamo v glavnem vsi vikendaši…

Ja, ampak nimamo signala, za to rabiš mobilni signal, ne?

https://www.hot.si/ponudba/internet.html

New Report

Close