internet – telemach Celje
Joj ta telemach! JOjj! Mi ga mamo,men gre tako na živce,ej dobesedno vsak teden je izpad po 2 uri! Vsak božji teden! In vedno takrat ko rabim net! Ne priporočam telemacha res ne :(( Danes ga hvalabogu ni blo,sem iz Ljubljane,ampak res za pošizit je ta lelemach.. :((
Ne res je sranje.. non stop imajo izpade. In za povrhu,ko kličeš na njihovo centralo da prijaviš izpad da pošljejo tehnike joj vsaj 3x se je že zgodilo centrala kar nedosegljiva. kar nema ništa,nemogoče povezati. res upam da zamenjamo.. eno sranje ta telemach! pa te izpadi niso 20 minut.. po 3 ali 2 uri.. glupo.. vsak božji teden :(((
Ja, tako je, tudi jaz sem prižgala danes rač in net ni delal. sem pa iz celja in sem takoj pomislila, da je isto kot prejšnjo nedeljo, ko je bila ista situacija. Potem sem hotela vprašat tule, so pa forume nadgrajevali, hehe..K sreči je čez minuto ali dve net začel delovat Je pa očitno tako da oni ob nedeljah zjutraj nekaj štrikajo, druge razlage nimam. me pa zanima, če bo tako vsako nedeljo ali kaj?
Kdaj pa ni delal? Jaz sem bla gor že malo čez 6, pa do ene 9, pa je danes delalo. Prejšnjo nedeljo sem se pa tudi jaz kar ustrašla, da je pri meni kaj narobe. :)[/quote]
no, to pa je čudno – jaz sem bila danes izjemoma bolj zgodna in ob 5.30 pri meni ni delalo nič…in tako vse do nekaj čez osem oz. tam nekje pred pol deveto.
Kakor jaz vem lahko ti gres popolnoma k vsakemu ponudniku, ce pa ostanes pri telemachu pa moras tja podpisat novo pogodbo in se zavezes za dve leti, sicer moras placati pogodbeno “kazen” okoli 100 eur za odstop. Baje smo se tudi pri turnsku nekaj vezali in baje da je telemach vseeno boljsi kot turnsek. Bono videli
Očitno smo celjani presedlali z Turnškovega konja na Telemachovega osla!Vsi nezadovoljni uporabniki se pritožite direktno na (reklamacije@telemach.si).Tudi jaz osebno jih bombardiram z pritožbami in ko se jim bo od pritožb sesul strežnik,potem se bodo zganili in ukrepali.Jaz osebno že lobiram in pridobivam sotrpine v boju proti Telemachovem imperiju,saj mislijo da so nedotakljivi.Ko pa nas bo prekinilo pogodbe 100,1000,10000,potem pa bo druga pesem pela.