Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek internet – telemach Celje

internet – telemach Celje

Celjanke, Celjani – a ste bili tudi vi danes do cca. pol devete zjutraj brez interneta…sploh ni delalo nič…še komu?

Joj ta telemach! JOjj! Mi ga mamo,men gre tako na živce,ej dobesedno vsak teden je izpad po 2 uri! Vsak božji teden! In vedno takrat ko rabim net! Ne priporočam telemacha res ne :(( Danes ga hvalabogu ni blo,sem iz Ljubljane,ampak res za pošizit je ta lelemach.. :((

___________________________________________________________ http://www.facebook.com/rednnammay ___________________________________________________________

telemach je itak sranje.

ampak je res sranje.. preverjeno! uff! :(((

___________________________________________________________ http://www.facebook.com/rednnammay ___________________________________________________________

a, da je tako…pr nas je telemach prevzel lokalnega operaterja, tak da zdaj smo kr padli v to na žalost 🙁

Ko propade telemach…to bi bil lep dan za Slovenijo…večjih nesposobnjakovičev ni.

Ti ga rabiš 24ur na dan,to je problem

Ne res je sranje.. non stop imajo izpade. In za povrhu,ko kličeš na njihovo centralo da prijaviš izpad da pošljejo tehnike joj vsaj 3x se je že zgodilo centrala kar nedosegljiva. kar nema ništa,nemogoče povezati. res upam da zamenjamo.. eno sranje ta telemach! pa te izpadi niso 20 minut.. po 3 ali 2 uri.. glupo.. vsak božji teden :(((

Meni vse deluje. 🙂

Nisem iz Celja. Tak pozabil povedati!

Ja, tako je, tudi jaz sem prižgala danes rač in net ni delal. sem pa iz celja in sem takoj pomislila, da je isto kot prejšnjo nedeljo, ko je bila ista situacija. Potem sem hotela vprašat tule, so pa forume nadgrajevali, hehe..K sreči je čez minuto ali dve net začel delovat 🙂 Je pa očitno tako da oni ob nedeljah zjutraj nekaj štrikajo, druge razlage nimam. me pa zanima, če bo tako vsako nedeljo ali kaj?

ja, ne vem ali čez noč izklopijo vse in potem zjutraj po osmi nekdo vklopi nazaj – ali kako…tak nekak čudno zgleda vse to…
me tudi zanima, če se bo zdaj vsako nedeljo ponavljalo…potem jih bo treba kaj vprašat, kaj se gredo… in kaj mislijo s tem?

Kdaj pa ni delal? Jaz sem bla gor že malo čez 6, pa do ene 9, pa je danes delalo. Prejšnjo nedeljo sem se pa tudi jaz kar ustrašla, da je pri meni kaj narobe. 🙂

Kdaj pa ni delal? Jaz sem bla gor že malo čez 6, pa do ene 9, pa je danes delalo. Prejšnjo nedeljo sem se pa tudi jaz kar ustrašla, da je pri meni kaj narobe. :)[/quote]

no, to pa je čudno – jaz sem bila danes izjemoma bolj zgodna in ob 5.30 pri meni ni delalo nič…in tako vse do nekaj čez osem oz. tam nekje pred pol deveto.

kateri del celja pa ste? jaz otok

lava

no vidiš, mogoče je pa v tem stvar.. kaj pa prejšnjo nedeljo je tebi vse delalo dopoldan do 8.30?

V centru je delal skoz, sicer z običajnimi motnjami, a je delal.

Zanimivo res.. Bomo videli v prihodnjih tednih kako bo ob nedeljah 🙂

prejšnjo nedeljo sem bila za računalnikom bolj pozno…šele tam nekje okoli 11 in je vse delalo…
kaj se je pa bolj zgodaj zjutraj dogajalo pa tako ne morem reči…lahko da je blo vse ok, lahko pa da tudi ne…

računalka,

predvidevam, da si bila prej pri Turnšku,
jaz zdaj resno razmišljam ali moram ostati pri Telemachu, če sem pogodbo podpisala s Turnškom,
ali naj zamenjam ponudnika.
samo mi je malo brezveze, ker sem se ravno preselila in na novo pogodbo…..

Kakor jaz vem lahko ti gres popolnoma k vsakemu ponudniku, ce pa ostanes pri telemachu pa moras tja podpisat novo pogodbo in se zavezes za dve leti, sicer moras placati pogodbeno “kazen” okoli 100 eur za odstop. Baje smo se tudi pri turnsku nekaj vezali in baje da je telemach vseeno boljsi kot turnsek. Bono videli 😉

ja, sem bila pri turnšku…
zdaj še nisem ničesar podpisovala…
…mogoče imajo “porodne” krče pri vzpostavljanju sistema…in bom zdaj še nekaj časa počakala,da vidim če se stvari ponavljajo in potem ukrepala…upam,d a se ne bodo…in da bodo poslej stvari ok.

Očitno smo celjani presedlali z Turnškovega konja na Telemachovega osla!Vsi nezadovoljni uporabniki se pritožite direktno na (reklamacije@telemach.si).Tudi jaz osebno jih bombardiram z pritožbami in ko se jim bo od pritožb sesul strežnik,potem se bodo zganili in ukrepali.Jaz osebno že lobiram in pridobivam sotrpine v boju proti Telemachovem imperiju,saj mislijo da so nedotakljivi.Ko pa nas bo prekinilo pogodbe 100,1000,10000,potem pa bo druga pesem pela.

Pozor;

Že nekaj let največjo sranje kar obstaja, nonstop izpadi, ne storijo ničesar, samo vstran od telemacha za božjo voljo, samo vstran.

New Report

Close