Najdi forum

Internet Temporary files

Pozdravljeni!

Internet Temporary Files .

Kar nekaj strani v internetu imam pod -brez povezave-, kar mi omogoča, da hitreje najde stran, ki jo želim obiskati. Tu pa nastane problem…

Imam PCI I, 2, 37 GB spomina na C.ju. Določila sem si, da imam lahko na voljo 76 MB prostora, ki sem si ga določila v Internet Temporary files. Kadarkoli grem v na katerokoli stran , ki je pod brez povezave, mi jo shrani v T.I.F.

To se zelo hitro nalaga, vsak dan jih je več-file-ov. Ker pa se želim znebiti del njih, me zanima kako naj jih zbrišem iz T.I.F, brez, da bi zbrisala stran, ki je pod brez povezave? Saj se razume veliko je slik in ostalega , prostora pa imam malo,,,.. Torej kaj mi je potemtakem storiti?? Kako naj zbrišem, da bo stran ostala-tista, osnovana, brez pod strani..
Problem je še, ker imam analogno povezavo s telefonom , zato si želim stran, ki je brez povezave obdržati., le ostale bi rada zbrisala. Sedaj se mučim in brišem enega za drugim.. Kako naj še drugače zbrišem!!!

Hvala lepa…

Pojdi na Tools/Internet Options…
Na General imaš gumb Delete Files…
Potem pa poglej da nimaš kljukice pri Delete all offline content in priitisni OK.

To ti zbriše temp datoteke, ki niso na stranek za offline browsanje.

Če bi pa rada zbrisala tudi del tistih strani, ki so označene za offline potem pa mislim da ne gre drugač kot na roke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close