Najdi forum

Prosim povejte mi, zakaj se mi včasih zgodi, da se prikaže sporočilo z rdečim križem, da je program izvedel neveljavno operacijo, takoj zatem pa vse skup vzame. Zraven piše, da spletno mesto ni bilo veljavno. Kaj to pomeni?
LP
Jasna

Jasna,

morda “spletno mesto” ne obstaja, morda nisi vzpostavila internetne povezave, morda je trenutno na tistem naslovu kakšna napaka, morda imaš hroščkast program za brskljanje (po tipu napake predvidevam, da uporabljaš IExplorer) in se sesuje bohve zaradi česa … poskusi s kakšnim drugim programom (Opera, Netscape, Mozilla, Lynx, …), ali pa obstoječega nadgradi (Update), reinstaliraj, novejšo verzijo (recimo 5.5 z SP2, saj je 6ka malce samosvoja), …

Lp, Jaka

Meni se je to dogajalo, da mi je vsakokrat, ko sem imel odprta najmanj 2 okna IE, da mi je ven “vrgel” to sporočilo. Ni bilo prej miru, dokler nisem dal ponovno instalirat Windowse. Včasih baje pomaga že, če na novo instaliraš sam IE . Ne vem poskusi !!!

Zdravo

Ja, res imam Iexplore. Pa je to zelo star program? Ga lahko sama nadgradim oz. instaliram in kako se to naredi?
Hvala in lep pozdrav

Jasna

Jasna,

http://www.microsoft.com/downloads/search.asp?

Tukaj izbereš: Internet Explorer 5.5 Service Pack 2 in slediš navodilom in razlagam … in ga preneseš k sebi na disk (download) in poženeš ta fajl … in kmalu ga imaš …

Jaka

Ej, super si. Hvala!

Zarja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close