Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu internetne klepetalnice

internetne klepetalnice

večino od vas je že obiskala portal kupido, ona-on, poljub in druge.

koliko je sploh resnih ljudi tam gor. sam včasih pošljem kako sporočilo pa ne dobim nobenega odgovora (no, kakšno že).

punce = ma kaj vas tipi totalno zasipavamo s sporočili. kako naredite selekcijo, kaj iščete tam (prijatelje, pogovor, sex, enostavno zabijate čas,….),…………………………

fantje = kaj pa vi (mi 🙂 )?

ti forumi so večinoma za zmenke. kako gledate na to? vzvišeno? pišite, postavite še vi kakšno podvprašanje,…………
že na tem portalu so bile debate o resnosti danih odgovorov. a se je osnovni namen forumov izgubil?

pa lep vikend vsem

Iz prakse poznam edino kupid.

Res je, ženska dobi ogromno sporočil, a večina je neresnih oziroma takih, da jih ne moreš jemati resno. V praksi to pomeni recimo:
– ‘A bi se midva spoznala?’
– ‘A si za seks?’
– ‘Daj pošlji mi slikico, da vidim, če si v redu.’
– ‘Meni se ne da dopisovat, daj mi telefonsko.’
– za dve strani osladnega besedila o usodnosti najinega srečanja, ki ga je prej in ga bo potem nespremenjenjega gotovo poslal še mnogim ‘kandidatkam’
– še kaj podobno trapastega.

Potem je ogromno ljudi, ki nekaj napišejo, normalnega, pa potem odpišeš, pa še enkrat nekaj napišejo, pa spet nekaj o sebi poveš, potem pa se ne javijo več (najbrž jim kaj od povedanega ni všeč, a ne).

Potem je ene parkat celo prišlo tako daleč, da sva z gospodom po nekaj dopisovanja odšla na kavo, pa ni bilo kemije. In potem so tudi stiki zamrli.

No in potem je bil nekdo, ki je bil zelo prijeten dopisovalec, ki je bil od drugih v bistvu boljši najbolj v tem, da mi je deloval iskreno in neizumetničeno, in sem si rada dopisovala z njim. In mi je potem predlagal, da ko bo prišel v moj konec sveta, da se mu pridružim pri potepanjih. In sem potem dala pobudo, da slikici si pa le najprej izmenjajva, da ne bo potem razočaran, ko me sreča. In mi je poslal zelo simpatično slikico. In mi je napisal, da sem mu tudi na slikici zelo všeč. In je potem celo zares prišel in sva se imela lepo na potepanju in sva se potem zmenila za ponovno srečanje in je potem tudi to bilo fajn in v bistvu se še vedno srečujeva in je vse skup čedalje bolje.

Tudi njegove izkušnje s kupidom so bile takšne, kot jih ti opisuješ. V glavnem slabe. A tako kot meni ni žal, da nisem obupala, je tudi on vesel, da je vztrajal. Ker sicer se midva nikoli ne bi našla.

Jaz sem glede tega že zdavnaj obupal.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Ful dobro si to napisala. Tako kot je… Sam sicer nisem bil nikoli na kupidu, poznam pa nekoga ki je na zelo podoben način spoznal partnerko…

Zelo podobno pa pravzaprav delujejo tudi klepetalnica na MON, pa nenazadnje tudi forumi…

Skratka, kot si napisala… si za kavo, seks in podobne bedarije praviloma ne palijo; boljše napisat kaj o sebi, o svojih pogledih na svet… potem pa je pač tako, nekomu si všeč, te bo pokontaktiral; drugemu nisi pa te pač ne bo…. Po par mailih, če se dovolj odpreš, zelo dobro spoznaš s kom imaš opravka in če te zanima ali ne…

koliko let ima on in koliko ti?

pa nikoli ne veš, če drugi govoi resnico. jaz sem se že fajn opekla. en moj prijatelj pa je postal čisto obseden, zanemaril je vse ostalo in misli, da so to neka fuuul prijateljstva. mislim pa, da ne moreš vedeti. tudi za prijateljstvo mora neka iskrica preskočit, a ne?
jaz pač mislim, da nič ne nadomesti pravega prijatelja…..
je pa seveda fajn se pogovarjati s kom, izmenjati mnenja, izkušnje, se malo pohecati. ampak pač moraš biti previden. če ostaneš na tleh.
kaj pa mislite ostali?

kaj pa je tebe tako opeklo? pristop fanta/punce,…..?

hm, pa saj sem sama kriva.

sva si z enim kar dolgo pisala, pa tako, čisto prijateljsko. in baje ni imel punce, kar mi je bilo vseeno, ker tako nisem nič hotela od njega.

potem pa me sredi noči kliče domov, k staršem, njegova popenjena punca!!! in mi je grozila in me nadlegovala par mesecev. na fiksni telefon, mobitel,….

pa še en drugi tudi, dolga zgodba.

mislim, da je fajn, samo da pač ni dobro vsega verjeti!

UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

to je pa res slaba izkušnja!

človek že težko verjame človeku na 4 oči, kaj šele po besedah na spletu. papir na žalost prenese vse.

življenje je ena velika statistika in verjetnost. prej ali slej spoznaš vse tipe ljudi. vprašanje je le kdaj in kje.

Vse je odvisno od posameznika, kaj išče na takih straneh.Če iščes samo prijateljstvo, potem se bos tako predstavila in tako delovala in kmalu te bodo jemali za tako. Če iščeš ***, boš to tudi dobila, kajti več kot polovica je gor takih, ki iščejo avanture, zato so tudi nekateri tako posiljeni in ti naredijo kakšne slabe ne-ljube izkušnje, pa naj ponovim, ti si tista, ki veš kaj iščeš in zakaj si nekje in kakor se boš “obnašala”, tako te bodo jemali.
Zavedati pa se moraš še tega, da je na netu lahko vsak prav vse, zato veliko previdnosti nikoli ni odveč!

sex pa to samo to pišejo

New Report

Close