Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Internetne ljubezni

Internetne ljubezni

Včeraj mi je žena pomolila pod nos Ono(prilogo Dela) in na straneh 17,18 in 19 je kar zanimiv članek.Ste ga prebrali?
Sp

O čem pa piše?

O nas!!!!!
lepa si
Sp

Imam Novice, pa nisem utegnila brati One – se bom danes potrudila, če pa nam bolj detajlno opišeš, bomo pa z veseljem debatirali…

Kaj lepega??

Kakor vzameš.V glavnem ne!Opisuje točno to,kar se mi tu gremo.
lepa si
Sp

Pa saj to je samo malo za zabavo, res pa da lahko postaneš odvisen od tega, samo pri meni se ni za bat, mi čas ne dopušča.
Kaj pa tvoja žena pravi glede tega, ko toliko časa prebiješ pred ekranom?

Kaj pa se gremo mi tu takega????????????????’

Kar držiš zase,izgubiš;kar daš,obdržiš za vedno!!! Prijateljstvo je drevo,pod katerim vedno najdeš zavetje!! Lupčka na smrčka ;)))))))))))

Saj sem vam že včeraj napisala en stavek iz tega članka…
Sama zase lahko trdim, da trdno-realno stojim na tleh in ne sanjam. Vem kaj pomeni vse tole naše klepetanje. Res pa je, da lahko zelo hitro to postane neko obsedeno stanje ali sanje… Ampak če imaš vse pošlihtano in veš kako in kaj, je tale naš klepet, tole druženje ena dodatna energija za lep in uspešen vsakdanjik, eno sproščanje, zabava,neka dodatna iskra, ki ti polepša dan, ja tako jaz to vidim in jemljem in vesela sem, da vas imam.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ko je slabe volje(hudiča,kdaj pa ni?),priletavajo opazke,tudi nizki udarci.Ampak,ker ve,da je vse skupaj samo zabava,me v glavnem pusti pri miru v tej kletki.Je že bolje,kot da bi v sosednjem bifeju visel in prazno slamo mlatil.
LS
Sp

sem že pečena……….hvala na opozorilu – prispelo prepozno-stop-ne morem nehati-stop-sem odvisna-stop-skoraj ubijala za to-stop…:-))))

Pol je res, pol pa ne, pa naj vsak vzame, kar misli….:-))

Pri nas o tem ne govorimo, jaz pač to počnem v službi, doma ne.
Sigurno bi imel veliko za povedat – zato raje ne omenjam tega.

resnično lahko naši Sončici samo pritrdim,…mislim,da je internet en lep način druženja in prijateljevanja,če ostane v normalnih merah.Pa tudi če se osebno ne poznamo,tako spoznaš več mnenj,dobiš več nasvetov in spoznaš koga,ki se mu godi podobno…

Meni je tukaj tako lepo,a ostajam v realnem svetu…na forum gledam kot eno malo kafano,kjer se dobivamo in malce poklepetamo o tem in onem…ker mi znate svetovati in me vzpodbujati,pa osrečiti…a realen svet vseeno čaka name…

Rada vas mam!!!

Kar držiš zase,izgubiš;kar daš,obdržiš za vedno!!! Prijateljstvo je drevo,pod katerim vedno najdeš zavetje!! Lupčka na smrčka ;)))))))))))

New Report

Close