Interpol išče slovenca cvijanović radomir
24 pur ga seka kot že dolgo ne
Ste res vsi zadeti v tej držav al sam jst nism?
samo si res loj, 28.09.2022 ob 20:12
ločiš nacionalno od rasne pripadnosti? a ja, ne. si preveč zabit. sem pozabila, se opravičujem.
Kakšne pripadnosti, če so skoz proti sloveniji in slovencem potem pa ga sodišče vpraša in da ga ne bi kam poslali izjavi JA SAM SLOVENAC
nacija je narod
rasa je rasa
slovenski narod ima slovensko raso ne Mongolsko p. ti zblojena
tud žrebiček se v sloveniji skozi pa še vedno potem konj postane in ne zajec iz prlekije
ksdsfh, 28.09.2022 ob 20:22
Kakšne pripadnosti, če so skoz proti sloveniji in slovencem potem pa ga sodišče vpraša in da ga ne bi kam poslali izjavi JA SAM SLOVENAC
nacija je narod
rasa je rasa
slovenski narod ima slovensko raso ne Mongolsko p. ti zblojena
tud žrebiček se v sloveniji skozi pa še vedno potem konj postane in ne zajec iz prlekije
skoti
darči?
Ne nič ni to s kakim sovraštvom ampak je hecno kako se vse to sliši in bere pa ne rečt da ni?
Ne laž.
Zastopu sm se z mnogimi ki niso kao avtohtoni slovenci če se tko izrazm.
Žvim pa tudi v sloveniji že tok let da vsaj slovenci nekako vemo kdo je za nas slovenec kdo pa ni.
Misliš da boš ti to spremenu mnenje nam?
Shizofrenija je resna zadeva, 28.09.2022 ob 20:38
Pa dobr Darwin, a te bo spet epizpoda vsekala? Boš spet imel nek izpad o čefrujih, nakar bodo morali za 1 dan zaklenit forum samo zato, da spucajo za tabo.
Vi ga prav sanjate ej …… A ne morete brez njega? Verjamem, jaz tud ne. Kje ga vidite?
Maka čivčata, 28.09.2022 ob 20:41
to je tudi meni u uč padlo.
zadnjič je nekdo pisal tu da vi nimate svoje rase. in to je čisto res.
nimate tistega kot npr nemci al pa kitajci…
da se ve… tak in tak… ne. ima vas svakakvih…
niti niste genetsko čisti. pač tako je.
Aha zdej smo pa MI in VI.
najprej bunjenje da ste VI mi in MI VI in je vse eno in isto kar naenkrat si se pa ZBUDU mutibarič in se odloču povedat da ste VI in pa …………………………………………………………….MI.
Pičkurine hinavske vidš? Al če i vas ALLah da tuca ako je ISTINIT
Maka čivčata, 28.09.2022 ob 20:45
Kaznili smo ih tako zato što su bili nezahvalni, a da li Mi kažnjavamo ikoga drugog do nevjernika, nezahvalnika?!
se je meni zdelo da si ti… nije ni čudno što nisi niđe doguro.
Prvo če Allah tebe onda mene. Znaš zašto? Zato jer u Kurano nikdje nije reko da se imaš za Slovenaca i da budeš nešto što nisi. Ne samo to nije rekao ni to ako država kaže da jesi nešto da ti to priznaješ da si ako nisi.
Pa i ne samo to. Nije ni rekao, da ako se imaš za nešto da si onda protiv toga što su kao ti.
To znači ako se imaš za slovenaca i protiv slovenaca si kao što se tu kažeš onda nisi u pravu i biče batina.