Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Interpretacija filma Stalker (1979)

Interpretacija filma Stalker (1979)

Ravnokar sem pogledal film Stalker, ki ga je režiral znani ruski cineast Tarkovsky. Ker je film zelo kompleksen, ga v celoti še čisto ne zastopim, zato so vaše interpretacije oz. mnenja še kako dobrodošla.

Škoda, da sem tole prebrala šele danes, najbrž sploh ne gledaš več sem gor… No pa vseeno:
Mogoče preberi knjigo, po kateri je film nastal. Avtorja sta brata Boris in Arkadij Strugacki, naslov pa je Piknik na robu ceste. Meni je bila knjiga zelo všeč, film pa… ja, velja za kultni film, ampak meni je tako rekoč negledljiv. Statičen za znoret. No, preberi, pa se potem oglasi in povej, kako ti je bila všeč.

Knjigo bom prebral (najkasneje 1 teden), sem se že odločil, da se moram malo poglobiti 😀 Film pa mi je bil kljub veliki statičnosti zelo všeč, glasbena podlaga pa je tako dobra, da film naredi precej bolj gledljiv 😀 Upam da boš prebrala sporočilo in se oglasila, bom probal biti dosleden in vsake toliko časa preveril, če bo kak odziv 😀

New Report

Close