Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Interspar Celje – džungla

Interspar Celje – džungla

Zanima me, kakšen je sistem v celjskem city centru v prostoru, kjer so igrala za otroka (džungla?). Tam ostajajo otroci brez staršev ali kako? Otrokom še moram namreč kupit nekaj za obleči, preden gredo sept.v vrtec, pa jih nimam kam dati, z njimi pa tudi v trgovini ne morem kupovati. Zato razmišljam, da bi jih peljala tja (4 in 5 let, dojenčka bi vzela s sabo) in na hitro (recimo 30-45 min) nakupila najnujnejše. Bi bilo to izvedljivo? Kupujete kdaj tako?

ponavadi pustimo našega fanta(6 let)tam na njegovo željo. pri vzg. pustiš telefonsko št. v primeru, da bi džunglo predčasno zapustil. zaenkrat je bilo vedno vse v redu, je pa re, da ga dlje kot pol ure še nismo pustili.
lp

Ja, otroci so sami tam, ma jaz sem malo “prpa in ga ne puščam samega. Nekajkrat smo šli z možem in dojenčico na pijačo zraven džungle, ta velik (5 let) pa se je tam igral. Kolikor vem nihče ne preverja, kaj se dogaja npr. zgoraj in mi je grozno, če bi se mu kaj naredilo, jaz bi pa na drugem koncu Cityja nakupovala. Rajši ga vlečem s sabo 🙂
Je pa naš vsakič (mislim, da je bil tam 3x ali 4x) prišel ven čisto moker, ker divjajo 100 / h.

Pričakuj pa, da te bodo sedajle supermame napadle, kako lahko sploh pomisliš na kaj takega … hahaha. Ampak tam je res ogromno otrok samih (tudi mlajših od 4 let), tako da jaz nisem ravno merilo.

Lp, Ajs

Aha, pa še to … Ko smo sedeli na pijači, sem seveda opazovala, kako hitro se otrok izmuzne ven in tista kao vzgojiteljica tega seveda sploh ne opazi, ker je notri v taki kabini, otročki so pa tko majhni, da se jih sploh ne vidi.

Se strinjam z Ajs.Tiste tako imenovane “vzgojiteljice” res ne gledajo preveč, kdo pride noter in kdo gre ven, še posebej, če je gužva.Jaz se zanesem samo sama nase.
Pa še to.Se mi zdi, da mora do ene starosti biti z otrokom starš.Ne vem pa koliko je meja.

Jaz sem videla v Planetu Tuš v CE – Oslarija ali kako se imenuje tisti del za otroke – da je zadeva zelo “zaprta”, saj imajo zaklenjena vrata in notri vzgojiteljico, ki sedi za PC in “dela”. otroci se igrajo sami. V mirnem delu imajo mize, stole, barvice, igrače… v telovadnem delu pa ostalo. Notri lahko gredo samo otroci. Od 4 – 10 let.

Samo v razmislek, če boš šla kaj kupit v Idexe-fajn trgovino za otroke (0-14 let) Jaz zapravljala za vrtec tam, da ne bodo vsi H&M 🙂

Počakaj malo – še malo pa bo tudi odprt C&A – a ne vem kdaj (v LJ, btc-menda jutri 22.8.).

Evo, nisem super mama, res je, ampak moram reči tole – NE PUŠČAJ OTROK SAMIH.

sPLOH tale džungla. Zelo hudi tobogani, sploh za 4-letnico, naj se udari, naj jo maltretira starejši otrok- cccc jaz si ne bi upala.

Sem pa že pila kavico v kafiču, otrok se je pa notri igral in sem ga prav lepo videla. Vzgojiteljica pa iz svoje kabine, čeprav ima v njej kamero, ne more imeti vsega pregleda.

Kaj jest vem – meni je to prevelik rizik. Pa nisem nek panik, pa vseeno.

Hvala za odgovore. Ste me prepričale. Nakupi bodo morali počakati, za prve dni bomo pa že še kaj našli. V Tušu v Oslariji so že tudi naši bili, ampak samo na rojstnih dnevih. Kolikor poznam Tuševo igralnico, se mi zdi kar vredu. Če je pa v Sparu tako, da lahko gre otrok ven, pa seveda ne pride v poštev.

Tako imenovane “vzgojiteljice” so očitno krive, če se zaradi nevzgojene mularije komu kaj pripeti. Mamice pa na kofetku in seveda nič krive.

New Report

Close