Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Intervju Urške Bačovnik Janša ob 20.55 na tvslo1

Intervju Urške Bačovnik Janša ob 20.55 na tvslo1

Boste gledali?

Ne. Zakaj te zanima? Ali pa reklamiras?

Malo niže si že napisal/a reklamo za to oddajo.
Ne bom gledal.

Ne delam reklame, sem samo na hitro preletela teme, če je že kdo omenil, pa sem očitno spregledala. Boste preživeli;)

Ne delam reklame, sem samo na hitro preletela teme, če je že kdo omenil, pa sem očitno spregledala. Boste preživeli;)
[/quote]

Potem ima tisti spodaj isti slog pisanja. Ne sekiraj se, bomo preživeli.
Intervjuje gledam le izjemoma. Morata biti voditelj in gost meni zanimiva.

Ta intervju je bil z razlogom. Ker Urška se praktično ne pojavlja v javnosti. Kot da je ni. Tudi odgovarja kratko. Kot da ji ni prijetno. Janša rabi glasove. Ni kaj.

Pa ja ne boste svečkarji zdaj rtvja gledal.
Zgleda ima nora tv premajhno gledanost…al kako zdaj???

Vse za glasove … fotke druzine, srcki, intervjuji … prodajajo sebe. Mozina bo pa tudi kmalu napredoval, ga bo nagradil za ta intervju.
Njegova vprasanja pa prav na njeno kozo oz. v njen prid :-))

Meni pa je prijetna in simpatična, ta prava zdravnica.

čudno se obnaša!

Po slišanem in videnem zagotovo gospa žena doma nosi “hlače”. Saj je tudi g. Možino med pogovorom kar precej ona usmerjala.

Zanimiva je bila izjava, ko je gospa rekla, da edino kar jo prizadene je, da kar govorijo in pišejo o njenem možu sedaj, pa da je celo nek “kolega” psihiater napisal mnenje o njem; da bi ga morali videti javno in pozati tako, kot ga pozna ona, torej zasebno.

To pa ne gre – napirmer oseba s podroćja politike, gospodarstva, poslovnih krogov se v javnosti nikoli tako ne obnaša, kot se doma za 4imi zidovi.

Zgleda precej zgarano, starikavo. Kot bi hotela po izgledu ujeti moža. Glede vsebine pa samo nakladanje.

https://www.youtube.com/watch?v=vjuOCJKgnkY

Urška zgleda utrujeno. Ni ji lahko. Je pa precej nesproščeno delovala. Za ta intervju je pristala izključno zaradi J.J. Ker je sicer v javnosti ni. Ima pa obrazno mimiko resna, smehljaj, resna,….Zelo hitro preklaplja. Na silo. Pogovor ni potekal sproščeno.

Ni nek presežek ampak če pomislim na nekatere naše TV zvezde tipa Molk, ali Zvezana, je bila vrhunska.

Meni se zdi, da je bila najbolj sproščena, ko je govorila o svoji mladosti. Prijetna oseba, iskrena, zelo tople oči ima. Ona ni politik in to sektaško napadanje je abotno, pa ni važno a si lev ali desen.

Prijetna, sproščena, odprta in topla.
In pa: veliko težji poklic si je izbrala kot njen mož.

Možina je že dobil nagrado – je v novi komisiji za podeljevanje Prešernovih nagrad in Nagrad Prešernovega sklada, ki jo je nova vlada oblikovala po svojem ‘okusu’ – prav tako je v njej tudi Barbra Drnač, partnerka Bojana Požarja. In to je tako tipično komunajzarsko, da bolj ne more biti, da so ljudje imenovani na položaje zaradi prijateljskih in sorodstvenih vezi ali pa, ker so v partiji (pardon, v SDS, ki je nekaj čisto drugega kot partija, itak).

Antipatična,luštna ampak antipatična žal!.

Tudi jaz sem imela tak občutek. Res je delovala utrujeno, koliko je bila sproščena, težko rečem, ker je ne poznam.

Od osebe, ki je v življenju prebrala kar nekaj knjig (že zaradi izobraževanja) bi pričakovala, da bo znala govoriti tekoče, četudi bi trosila neumnosti.

Kljub predhodnemu branju vprašanj in priprave nanje, na intervjuju ni znala sestaviti misli v besede, delovala je prestrašeno, izbirala besede, potem, ko je Možina že prekinil njeno mučenje z naslednjim vprašanjem, je nadaljevala in dodajala misli…. Je vedela, da bo Janezek hud, če ne bo izpadla tako, kot si je zamislil…..

Obraz utrujen, premlada za izrazne gube 50+ letnic….

Je pa pametno, da se je odločila končati študij. Nekoč bo potrebovala lasten vir prihodkov, tega se zdaj že zaveda.

Sočustvujem z zaposlenimi v CE bolnišnici, ni jim lahko tole gledat in pazit na besede…..

Lepa je, to je treba priznati. Meni najlepša od Slo celebs.Če utrujena tako zgleda, kakšna je šele spočita:).
Ampak tudi čudna s to svojo nesproščenostjo. Brez duha, brez humorja,…pusta… Se ji kar pozna, da je dokaj mediocre, tudi verbalno.

Medeni tedni so že zdavnaj minili, zdaj ga spoznava z iste strani, kot ga je leta poprej Silva….. Njej so se tudi kmalu začele kazati tragedije na obrazu…. :-))))

Volk menja dlako, nravi pač ne.

Medeni tedni so že zdavnaj minili, zdaj ga spoznava z iste strani, kot ga je leta poprej Silva….. Njej so se tudi kmalu začele kazati tragedije na obrazu…. :-))))

Volk menja dlako, nravi pač ne.
[/quote]

To so zlobna natolcevanja. Posušenega gargamela po mojem mnenju povprečna ženska nese v dvoboju 1:1, šanse bi imel edino, če bi kakšne svoje fanatične oboževalce poslal nadnjo.

New Report

Close