Intervju Urške Bačovnik Janša ob 20.55 na tvslo1
Nikakor nismo privrzenci JJ in se res ne ubadamo s politiko. Ze odkar pa se je ona pojavila v medijih, me je zanimala ona. Ker tv vecinoma gledam potiho, opazujem sliko, se mi je ze od zacetka zdelo da je noro zaljubljena vanj, zdela se mi je prijazna in topla oseba….tudi zdaj se mi je zdelo tako…ampak hovorim res samo o njej in res bi jo zelela poznazi, da bi si ustvarila svoje mnenje. Ker v vecini pisejo cez njo, nekateri pa tudi pozitovno. Komu verjet? Je ona dejansko topla oseba, s tistim posebnim obcutkom do pacienta ali je vse umetno prikazano? Je jj mogoce res doma cist drug, kot se kaze v javnosti, ali jo je tako zmanipuliral, da ona ne vidi? Moj pravi, da je zih lagala ko je rekla da nic ni vedela laj se dogaja….naz pa pravim, dva otroka solat na faljavo, zraven se specializacijo delat, ni macji kaselj. Da ni zmatrana? Seveda je. Z delovnikom, ki ga je opisala, bi bil zmatran vsak….5 let zapored plus majhna otroka, izobrazevanja….me prav zanima kaj je s tistim povabilom v zda na izobrazevanje….
Od osebe, ki po monu trosi traparije, ni pričakovati, da prav pozorno polsuša. Ženska zaključuje DRUGO specializacijo, prvo je že zdavnaj končala. Pišeš, kot da je 15 let bila gospodinja.
[/quote]
Dve specializaciji pa je za corona rekla, da je gripa? Da je celo obramboslovec ni resno jemal. To je pa zato, ker na medicini ni več sprejemnih.
Dve specializaciji pa je za corona rekla, da je gripa? Da je celo obramboslovec ni resno jemal. To je pa zato, ker na medicini ni več sprejemnih.
[/quote]
Wow, kako si pameten. Najbrž si edini na svetu, ki bi znal situacijo predvideti, ne da bi o virusu kaj veliko vedel. Pravi genij. Govorila je o času januarja. Pa sploh ni bistveno. A sedaj bi morali zdravniki imeti kristalno kroglo ali kaj? Daj malo razloži. Ker očitno tvojemu umu ni para. Če si že a priori negativno nastrojen proti človeku pač nekih argumentov ne moreš imet.
Poglejte se v ogledalo doma vse pisoce dame mona , ki strupeno sikate cez Ursko. Kaj vidite ? Lep prijazen obraz, ki ga krasi veder nasmeh , sijoco kozo, tople in lepe oci , zares primeren stas svojega telesa ?
Ne, tega ne vidite . Od silne zasukanosti v LEVO , se je izgubil kompas . Primitivne , obilne kokosi , ki ne premorejo verjetno niti srednje izobrazbe, tukaj gor simfajo cez osebo, ki jim niti lasu ni skrivila , jih uzalila , karkoli storila !
Kar naenkrat psiholoski prerezi in ugotovitve, zaljenje itd..
Veste sram vas je lahko. Gospa Urska je dalec nad vami in ne skrbite, ne morete je doseci . Poglejte se v ogledalo. Nic hudega zaradi videza in vase bebavosti, 8ntervjuja z vami nikoli ne bo.
Wow, kako si pameten. Najbrž si edini na svetu, ki bi znal situacijo predvideti, ne da bi o virusu kaj veliko vedel. Pravi genij. Govorila je o času januarja. Pa sploh ni bistveno. A sedaj bi morali zdravniki imeti kristalno kroglo ali kaj? Daj malo razloži. Ker očitno tvojemu umu ni para. Če si že a priori negativno nastrojen proti človeku pač nekih argumentov ne moreš imet.
[/quote]
A zaradi gripe se je cel Wuhan zaprl že januarja in cepali so kot muhe. Ne rabiš biti genij za to.
Meni je delovala prijazno, inteligentno, seveda pa malce zadržano. A vi ne bi bili zadržani, če bi vas nekdo spraševal po zelo osebnih zadevah? Je pa “izdelana ženska”, ki ne čaka ponižno in pokorno na navodila, ampak je izobraževnaa ženska, ki je lahko samozavestna tako osebno kot karakterno. Občasno je res (nekoliko neprimerno) vpadala Možini v besedo, ampak ne vem, z njeno pozicijo (medicina in še žena Janše), verjetno dosti drugače ne more, ker drugače bi bila povožena ne samo vsak dan, ampak vsako sekundo.
Meni je delovala stvarno in normalno.
Kako strasno zanimivo je, ko se ze vsak spozna na psihologijo, mimiko, oblacenje… Clovek bi ob teh komentarjih verjel, da jo poznate osebno! In kar vse slabo ste pripisali njenemu zivljenju z Janezom. Torej ste tudi vi odraz bivanja s svojim partnerjem!? Toliko ene negativnosti, skodozeljnosti, nesramnosti na kupu ze dolgo nisem uspela prebrat. Ne morem verjet kam je padla nasa druzba??
Meni ona deluje zelo zrelo in odgovorno. Resno jemlje svoje poslanstvo zdravnice, mame in zene drzavnika. Ni neka puhla lutka, ki uziva v pozornosti, temvec razmislja s svojo glavo. Pove toliko kot je to se primerno njenemu polozaju! Kaj bi radi, da skace tam in se zvija da bi bila vsecna!? Vam, raji prevzetni!? Ne, ni ji potrebno. Itak vam ne bi bilo vsec, kar koli bi naredila, ze iz principa, ker je Janseva zena! Vidim, da je dalec nad tem in hvala bogu je tako! In to vas se najbolj zre, da v bistvu nic ne veste o njunem zivljenju, da ne morete secirat. Zato se obesate na izbiro oblacil, na gube na obrazu in iz tega vi genialci razbirate, kako ji je baje hudo, kako je zlorabljena….mislim…bolni ste…
Rada bi videla vsakega od vas, kako bi delovali, v njenem polozaju, ko bi na vsakem koraku dozivljali samo ocenjevanje, kritiko, obenem vzgajali dva mala otroka, opravljali tezko in odgovorno delo zdravnice, ki ob dezurstvih dodatno studira in stoji ob strani cloveku, ki bi ga polovica Slovenije utopila v zlici vode!?
Ni vam pomoci…zaslepljenci! Poglejte se v ogledalo, ozrite se nazaj v svoje zivljenje in potem enako kriticno ocenite cesa ste bili sposobni v svojem bednem zivljenju? Vam lahko povem- nicesar, zato tudi iscete napake pri drugih, da bi prikrili svoje.