Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Intervju Urške Bačovnik Janša ob 20.55 na tvslo1

Intervju Urške Bačovnik Janša ob 20.55 na tvslo1

Cilj vseh oblastnih politkurb je; “deli in vladaj”. Operativno to pomeni, da so npr tebe zmanipuirali, da si se samo postavilo v trop tabelih ovac kjer meketaš temu primerne litanije.

Tragika ovc v tabelem tropu namreč je, da rabite nad seboj idiote, ker ste prebebave za lastno preživljanje, tragika rdečih ovc pa, da si nad seboj želijo bebk, ker so same sposobne idiotskega zajedanja.

Pa veliko blejanja voščim pred volitvami, kjer boš lahko izbiralo lastne oblastnike! 😉

Mene ni (z)motilo nič, firbec me je premamil, ker me je zanimalo, če rkc komunajzarji še vedno uporabljajo stare fore. In ja, ob hkratnem predvajanju možinovega izdelka iz leta2001 na 2. programu, in po nabijanju slavnic in hvalnic na TW je evidentno, da gre za politično agitiranje, kjer so iz intervjujanke naredili politkurbo. Bela obleka z golo ramo, ukrivljena hrbtenica, stisnjene noge, prisiljeni nasmeški,…, so zgolj logična posledica prodane duše…

… zelo poučna operacija za zabite stalinistične komunajzarčke na biciklih, z njihovo neplodno kurbetino na čelu, ki se klanja tovarišu kardelju ravno na nivoju njegovih genitalij.

Skratka, rtvpresstitut(ke)rules!
[/quote]

Pa saj se je oblekla sama, kako bo sedela, se je odločila sama, kolikokrat in kako se bo nasmehnila, se je odločila sama – kaj ima s tem RTV?
Da je prodana duša, si se torej odločil ti sam!

Cilj vseh oblastnih politkurb je; “deli in vladaj”. Operativno to pomeni, da so npr tebe zmanipuirali, da si se samo postavilo v trop tabelih ovac kjer meketaš temu primerne litanije.

Tragika ovc v tabelem tropu namreč je, da rabite nad seboj idiote, ker ste prebebave za lastno preživljanje, tragika rdečih ovc pa, da si nad seboj želijo bebk, ker so same sposobne idiotskega zajedanja.

Pa veliko blejanja voščim pred volitvami, kjer boš lahko izbiralo lastne oblastnike! 😉
[/quote]
Draga miska…
Imas boljso opcijo..? Prosim izvoli, predstavi se s polnim imenom in priimkom in referencami. Morda na naslednjih volitvah podpremo tebe.
Ne? Seveda, se en pametnjakovic, ki se skriva na forumih in udriha na vse strani, ko je potrebno kaj naredit, se skrije v njivsko luknjo…miska…

Ona je zdravnica – opravlja zahteven poklic, ki ni edini takšen – in žena predsednika vlade. Kaj je naredila pomembnega na svojem področju in kakšno vlogo ima v državi? Nič in nobene. Je ena od več tisoč zdravnikov v naši državi, ki pa nima nekih posebnih zaslug. Biti zdravnik še ne pomeni biti Bog in biti čaščen. Zato njena izbira za intervju ni bila dobra. Seveda pa je to še ena piarovska akcija tabora JJ, da ga naredijo mehkejšega v javnosti. Ona pa je kot vsaka zaposlena ženska z otroki. Opravlja več del, njena izbira je nadaljevanje izobraževanja. To počne veliiiiko žensk, pa ne pridejo na TV.

Pa saj se je oblekla sama, kako bo sedela, se je odločila sama, kolikokrat in kako se bo nasmehnila, se je odločila sama – kaj ima s tem RTV?
Da je prodana duša, si se torej odločil ti sam!
[/quote]

Da si v celem intevjuju ni niti enkrat popravila las, da se ni niti enkrat premaknila vsaj toliko, da bi si raztegnila hrbtenico, kaj šele noge, itd, se je seveda tudi sama odločila.

In RTV nima ne stilistk ne scenaristk, to bi bilo potratno meeeeeee neeeeee deeeee ;-))))

Koneckoncev lahko narediš preizkus, vsedi se tako kot ona in nepremično vstrajaj toliko kot ona, bebavo zarukano!

Evo, 50+ komentarjev frizerk in avtomehanikov, ki so s tem, da lahko plačujejo prispevke za svoj sp dosegli plafon svojega življenja.
Urška je lepa, pametna, človeška, odrasla in dozorela, prijazna, samostojna, sposobna, žena pv…Verjamem, da ste ji večinoma fovš do nebes. Vaš doseg je polomljen zakon in otrok za katerega se pulite, pa kreg zaradi tečne tašče, ki ste ga “dobile” in seveda brisanje po vsakem tuširanju.
V resnici jo poznam tudi osebno, ker je ena od mam, ki je imela otroka z mojim v vrtcu. Oba z možem sta čisto preprosta človeka, priljudna, prijazna, pogovorljiva.
Tudi na pogovoru je bila super. pove kar hoče in kolikor hoče. Z veseljem sem jo pogledala. In hec je, ker ste jo tudi vsi vi. Danes se boste pa na novi pasli ob 20, kajne?
Kaj bi se sicer raja pogovarjala? Tko pa mal poopravljaš, pa mine življenje. Bogato, polno življenje.

Nisem frizerka ne stilistka, imam visoko izobrazbo in ji ne zavidam ničesar. Verjamem, da je preprosta in prijazna, vendar to še ni razlog, da pride na nacionalko v večerni program. Je na svojem področju naredila kaj inovativnega, novega ?

Koliko je bilo pa intervjujev do sedaj z ženami-družinskimi člani državnikov? Spomnim se Štefke Kučan, pa spomnim se Drnovškove hčere Nane Forte, tudi Jaša Drnovšek je bil, pa tudi Meta od Rupla je bila, tudi Jankovičeva Mija je bila…….
A oni so pa inovativni, izumitelji……?

A bi morala kaj naredit?
Jasno je, da je imela intervju zato, ker je žena jj-ja.

Draga miska…
Imas boljso opcijo..? Prosim izvoli, predstavi se s polnim imenom in priimkom in referencami. Morda na naslednjih volitvah podpremo tebe.
Ne? Seveda, se en pametnjakovic, ki se skriva na forumih in udriha na vse strani, ko je potrebno kaj naredit, se skrije v njivsko luknjo…miska…
[/quote]

Seveda imam boljšo opcijo, ki jo tudi živim od 15 leta dalje. Mene ne rabi nihče podpirati, mi še nikoli ni na pamet prišlo, da bi ob last dajal bebce in idiote. Se preživljam z lastnim delom, kljub temu, da me vaši zadaj bebavi zdaj idiotski oblastniki prisilno dajejo ob last. Kar ni moja volja.

Jajo je v ogenj poslal milo zdravnico Urško tudi zato, da bo tudi vzbudila zaupanje v zdravstveni sistem, preko katerega vas bo v kratkem prisilil, da boste obvezno vakcinirali vaše otroke. ;-)))

Geopolitika in OGROOOOOOMNI zaslužki pa to, levuharski idioti se kar v krogu z bicikli vozijo in po tleh mečejo, ker so pušnili đabe keš.

Vmes so bili tudi pozitivni komentarji. Všeč je tudi meni. Razumljivo je, da bodo mnenja deljena. Tako je vedno bilo in bo. Ne vem, zakaj se usajaš.

Štefka ima karizno, Nana je bila zamolčana, zato zanimiva ipd. Urška? Prijazna, preprosta, nesproščena. Nič nimam priti njej, vendar res ni bilo potrebe po intervjuju z njo. Štefki po izkušnjah in energiji ne seže do gležnjev.

To je tvoje mnenje, nikakor pa mnenje večine.

Sem gledala, ker mi je prav prišlo za ozadje med likanjem. Pravzaprav deluje zelo normalno in človeško za ženo psihopata, manipulatorja, prevaranta in kroničnega lažnivca. Seveda so bila vprašanja v naprej pripravljena in odobrena s strani partijskega vrha, tudi odgovori. Hecno, da sta se pogovarja o “temačnih časih” ko je Janez služil kazen v zaporu, a niti z besedico o razlogih za zapor. Navsezadnje ni bil nikoli oproščen, tako da je lahko še vesela, da je bil not samo par tednov. A drugega niti ni bilo za pričakovati, to ni bil intervju, ampak PR za SDS.

Tista gola rama je pa res ven sekala, zelo neprimerno.

Kaj pa je povedala tako zanimivega? Intervju je bil čaščenje človeka, ki je bil v zaporu, sedaj pa na vrhu države. Za mnogo poklicev potrebuješ potrdilo o nekaznovanosti, on pa iz zapora na vrh!

Če bi bili tako nesramni kot njen mož, bi rekli da je odslužena … nekaj.
[/quote]
Je kar lepo rekel prostitutka, nič nekaj.

Nehajte že s to Urško.Sigurno je njen možek napisal novinarju vprašanja, da je lahko na njih odgovorila tako kot on hoçe….nisem gledala in tudi ne bom….tisti, ki jo pozna ve da ni vse idealno….

Je kar lepo rekel prostitutka, nič nekaj.
[/quote]

Rekel je presstitutka, če smo natančni

Jaz sem bil pa pozoren na njen obraz, na mimike….ma kot bi gledal njenega moža.

Očitno velja, da si harmonični pari z leti postanejo podobni.

Točno.

Točno.
[/quote]

Ja,sem predvideval, da ja ta možnost.

Da si v celem intevjuju ni niti enkrat popravila las, da se ni niti enkrat premaknila vsaj toliko, da bi si raztegnila hrbtenico, kaj šele noge, itd, se je seveda tudi sama odločila.

In RTV nima ne stilistk ne scenaristk, to bi bilo potratno meeeeeee neeeeee deeeee ;-))))

Koneckoncev lahko narediš preizkus, vsedi se tako kot ona in nepremično vstrajaj toliko kot ona, bebavo zarukano!
[/quote]

To, kolikokrat se bo presedla, popravila noge ali pa lase – je čisto njena odločitev.
In če se ona odloči, kako bo oblečena, je ne more v spremembo oblačil prisiliti nobena stilistka.

Pa še glede njene druge specializacije – sama se je odločila, da bi raje delala nekaj drugega. Tudi jaz, ki učim biologijo in me zamika, da pa bi delala v laboratoriju, bom morala na novo šolanje. Enako velja za njo.

Kje pa je vse idealno? Sicer sta pa usklajena, dobra starša, prijazna sogovorca, ki mnenje podata argumentirano. Takole ju jaz poznam, čeprav sem si ju predstavljala popolnoma drugače, glede na vse govorice. Mene sta zelo pozitivno presenetila.

ste ve štiri krave skup pasle?

ste ve štiri krave skup pasle?
[/quote]

….si samo potrdil, kaj si večina tukaj misli o tebi. res si preprost.

New Report

Close