Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Intervju Urške Bačovnik Janša ob 20.55 na tvslo1

Intervju Urške Bačovnik Janša ob 20.55 na tvslo1

Upam da se na likanje spoznaš bolje kot na pravo

Če ji ne bi bilo zaradi tega vseeno, se ne bi zapletla z njim, ko je bil on še s prejšnjo ženo. OK, nista bila poročena pred matičarjem, imela pa sta družino, ki jo je razbila.
[/quote]
Od prve partnerke se je ločil, preden je spoznal Urško. Tako da ni nič “razbila”.

Tvoj idol ključavničar Tito je bil v zaporu zaradi terorizma, kje je torej problem?

To pa res, tista ženska, ki ne prizna, da jo je Janez Janša popolnoma očaral s svojo postavnostjo, lepim mišičastim telesom, dolgimi blond lasmi kot iz (kosovskega) doktor-romana, težko prigarano FDV (FSPN) diplomo, poštenostjo in uglajenim obnašanjem v javnosti, še posebej na Tviterju, enostavno laže, saj vsi vemo, da ni bolj idealnega moškega.

Saj so še assangevi dokumenti govorili o tem, da je bil denar nakazan. In francoski diplomatski viri. Ampak ja njim se vedno godi krivica. Če bi bilo kaj pravice, bi doživljenjsko na Dob hodila na obiske. Tako pa ne. Za prvorazredne pravni red ne velja.

Podpiram ženske in moške, tiste, ki se dokažejo,d a jih je vredno podpirati.
Niti slučajno ne bom podpirala neke ženske samo zato, ker je pač ženska.
In ne bom podpirala ženske, ki ima super sestrične na banki in ta ovinkari z denarjem zanjo, za sestrično poslanko, ki poneverja diplome recimo, da ni kriva (haha), ki razdre neko družino, ki zagovarja človeka, ki ima drugačne nazore, ko jih imam sama. Ne najdem razloga, da bi jo podpirala.
[/quote]
A ti sama sebi verjameš, kar napišeš? No ja, verjetno si verjela tudi vse o Urškinem samomoru, prizadetem otroku, kliniki v Avstraliji in še kaj. Kar se tiče nazorov: svet in črno-bel. Jaz imam recimo popolnoma drugačne nazore kot Katarina Kresal, o kateri tudi marsikaj “vemo”, ampak ženska je sposobna, zato je ne zaničujem, tako kot ti npr. Urško. Če bi me kdo vprašal, ja, Kresalico podpiram.

Ne, navedenih ne želim gledati…imam raje lep pogled…ampak čisto vsi levičarji ste gledali intervju…jaz ga nisem…z Janšo se obremenjujete 24 ur na dan…

Avstrijska sodišča na najvišji stopnji tudi:

https://www.tt.com/artikel/10135940/weitgehende-ogh-bestaetigung-von-urteil-im-wiener-patria-prozess

Podpiram ženske in moške, tiste, ki se dokažejo,d a jih je vredno podpirati.
Niti slučajno ne bom podpirala neke ženske samo zato, ker je pač ženska.
In ne bom podpirala ženske, ki ima super sestrične na banki in ta ovinkari z denarjem zanjo, za sestrično poslanko, ki poneverja diplome recimo, da ni kriva (haha), ki razdre neko družino, ki zagovarja človeka, ki ima drugačne nazore, ko jih imam sama. Ne najdem razloga, da bi jo podpirala.
[/quote]
Tara_S, dobro jutro 🙂 🙂

Avstrijska sodišča na najvišji stopnji tudi:

https://www.tt.com/artikel/10135940/weitgehende-ogh-bestaetigung-von-urteil-im-wiener-patria-prozess
[/quote]

Kdor ne zna nemško: Riedl je šel zapor Avstriji zaradi podkupovanja v tej zadevi, avstrijsko sodišče je na najvišji stopnji to potrdilo in v sklepu zapisalo, da je ta denar bil posredovan naprej. Zdaj so pa tri možnosti:

a) je to prva predaja denarja na svetu, kjer je bil denar za podkupnino izplačan, ne pa tudi prejet in vnaprej dogovorjen, ampak se je zgodilo čisto slučajno

b) avstrijska sodišča so zaprla nedolžnega človeka in to potrdila na najvišji stopnji

c) naša policija in sodišča niso opravila svojega dela

Izberite si najbolj verjetno.

Intervju sem delno gledala in še to ne čisto neposredno, ampak z malce zamude prek spleta. A sem bolj dotaknila druge strani. Moram reči, da to, kar nasprotniki Janša njemu očitate, mu res odlično uspeva. Če mu očitate, da neti sovraštvo in razdvaja narod – ja, res v tem mora biti res mojster ali pa ste nekateri taki že sami po sebi. Ker ob toliko gneva, kot ga nekateri zlivate nanj, lahko priznate, da mu to odlično uspeva. In da to – kar njemu očitate, sami počnete.
Tega, kako ste nekateri obsedeni z njim, enostavno ne razumem. Eni ga obožujete, drugi se ga na smrt bojite. Nekatere, kot sem sama, pa zgleda ne gane.

Urška mi je bila včeraj všeč. Sicer mi je tudi meni tista razgaljena rama čudno delovala, a utrujenost ob dveh majhnih otrocih, službi in dodatnem študiju, je “normalna”. In delovala mi je sproščeno

Sodišča niso opravila svojega dela, ker so se začela izsiljevanja, grožnje…. To je tako: tvoj mož nekaj ukrade velikega, kar pa je vseeno kaplja v morju napram vsemu nakradenemu iz strani sds, ti se po medijih delaš žrtev, demoniziraš nekoga drugega: da se bojjiš, da ti bojo otroke ukradli, začnejo se pritiski na sodišča, tožilce, plačana zborovanja. Če bi vsi tako počeli, bi pravni red razpadel. To zame ni obnašanje skromne osebe.
To je način, da so vsega krivi drugi, to je bolj balkanski način. Da se vedno delaš žttev, v bistvu pa tvoja opcija krši zakone, krade, če te dobijo, se delaš pa žrtev. To je ugotovila tudi Vera Ban, zato je pa šla, je dojela.

Jep, v nočni mori.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Urška se mi zdi v redu, ampak videa zaradi njene oprave nikakor ne morem gledati.

hehe, tako “raelni” ljudje, ki pridejo pametovat na sceno so od Boga(jaja-ta) poslani.., neeee, oni ne vidijo kaj piše in govori človek, ki je predsednik vlade in kako ta človek pljuva po več kot polovica prebivalcev v Sloveniji. NEEEE, ON NE SOVRAŽI,, to je zanemarljivo, na kakšen beden način je prišel na trenutno aabalast, on je ovca med lačnimi volkovi, hehe…

Sem pogledal intervju, pa nisem mogel gledat, ker je ženska preveč podobna v faco jajatu.
Pa ok., sem dal samo glas, poslušal v naprej pripravljena dolgočasna vprašanja in še bolj dolgočasne odgovore, še malo pogledal in videl sicer postavno ampak zmatrano žensko na prvi pogled, brez tiste ženske miline, deluje kot nek človek stroj…
Pol še malo pogledal slike na katerih sta skup in tam se vidi, da uživata en z drugim, izraz na licu je prijeten pri obeh, to ni zaigrano, kar pomeni, da tud tako žleht ljudje kot je jaja imajo neki duše v seb. Po 15 minutah, mine človeka vse kar je povezano za jajato volja poslušat, pa izklopiš, no v bistvu po 5 tih minutah…
Včasih je bilo v športu tako…. 5 minuta cibona expresa in pač pet minut je treba vsakega poslušat, čeprav je hudoo in komaj prabavaljivo.

Očitno nisi pozorno spremljala intervjuja. Seveda si je popravljala lase in ne enkrat.

Čeprav to sploh ni bilo moteče ali slabo.

Mene je bolj zmotilo, da je imela preveč golo ramo.

Sicer je bila kar v redu. Očitno teče JJ voda v grlo, da jo je poslal na TV.
[/quote]

A si je popravljala lase? Okej priznam, nisem dovolj pozorno spremljala, je bila soseda bolj zanimiva.

Sicer men apriori dol visi(jo), čim imam opravka s komerkoli, ki je neto prejemnik posiljenih davkov.

Dam tačko, da ne bom več k sosedu hodil sosede gledat!

zanimivo ko je gola rama bolj peroča od načrtno sestavljene vsebine z določenim namenom…

hehe, tako “raelni” ljudje, ki pridejo pametovat na sceno so od Boga(jaja-ta) poslani.., neeee, oni ne vidijo kaj piše in govori človek, ki je predsednik vlade in kako ta človek pljuva po več kot polovica prebivalcev v Sloveniji. NEEEE, ON NE SOVRAŽI,, to je zanemarljivo, na kakšen beden način je prišel na trenutno aabalast, on je ovca med lačnimi volkovi, hehe…

[/quote]

Nisem od nikogar poslana, hecno, kako imate nekatere take misli 🙂 Niti nisem nikjer napisala, da on ne sovraži itd… A če je že on poln sovraštva in ga seje naokoli, se je to kot kaže tudi odlično prijelo. Žalostno, a resnično.

Mene pa je Urška včeraj pozitivno presenetila.Tako je simpaticna,prijetna,lušna,zgovorna… Tudi oblečena je bila zelo modno. Ene slabe lasnosti ne vidim (razen moža).

Nisem od nikogar poslana, hecno, kako imate nekatere take misli 🙂 Niti nisem nikjer napisala, da on ne sovraži itd… A če je že on poln sovraštva in ga seje naokoli, se je to kot kaže tudi odlično prijelo. Žalostno, a resnično.
[/quote]

jp,maš prav, jaja ima v bistvu odličen šiht. 30 let delavne dobi je pridobil samo s pljuvanjem po ljudeh.., pa še 10 let v bivši jugi kot komunist, pa še vedno noče it v penzijo, čeprav ima že pogoje za njo, tako prijetno se počuti v službi pljuvanja po ljudeh, mi si pa moramo mrtvohladno neprizadeti brišat njegove sranje iz obraza…., to naj raj počne kar njegova urška..

Kdor ne zna nemško: Riedl je šel zapor Avstriji zaradi podkupovanja v tej zadevi, avstrijsko sodišče je na najvišji stopnji to potrdilo in v sklepu zapisalo, da je ta denar bil posredovan naprej. Zdaj so pa tri možnosti:

a) je to prva predaja denarja na svetu, kjer je bil denar za podkupnino izplačan, ne pa tudi prejet in vnaprej dogovorjen, ampak se je zgodilo čisto slučajno

b) avstrijska sodišča so zaprla nedolžnega človeka in to potrdila na najvišji stopnji

c) naša policija in sodišča niso opravila svojega dela

Izberite si najbolj verjetno.
[/quote]

d) ni šel denar v Slo, ampak drugam

d) ni šel denar v Slo, ampak drugam
[/quote]

jasno, v Avstralijo za gradnjo klinike, nekaj pa za zdravljenje downovega sindroma ter za celjenje ran pretepene Urške in še za smučanje je nekaj ostalo:-(

Urška je bila super.Pametna in lepa.

zanima me, zakaj bi bila problem njena obleka, super ji paše, lepo, mladostno, nevpadljivo, pa zakaj bi bila odprta rama moteča, zelo primerno se je oblekla..
A bi bilo boljše, da bila kot Zvezdana ali Miša, ki pri svojih skoraj 70 ih letih nosita kratka krila nad koleni in obleke čisto brez rokavov, da kažeta svojo povešeno, starikavo kožo na rokah??
Meni je bila zelo všeč,. ne maram Janše, kot marsikdo ne, zato pa je njej verjetno toliko težje nastopat in pokazat svoje prednosti in delo itd..

New Report

Close